Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Sapporo efter kategori

Längre flerdagarsturer (1)

Toppaktiviteter i Sapporo

Se alla 1 saker att göra i Sapporo

Att göra i Sapporo

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Sapporo och Hokkaido har att erbjuda! Planerar du att resa till Sapporo kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Sapporo.

Sapporo ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Sapporo och gör det busenkelt för dig att utforska Sapporo och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Sapporo som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Sapporo får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Sapporo.

Sapporos aktiviteter

Sapporo har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Sapporo som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Sapporos sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Sapporo men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Sapporo eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Sapporos attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Sapporo

Centrala Sapporo

Resenärer gillar Centrala Sapporo för de populära butikerna, och du kan se mer av Sapporo om du hoppar på tunnelbanan på Odori station eller Susukino tågstation. Tillbringa lite tid med att kolla in sevärdheter som till exempel Sapporo Tanukikoji shoppingstråk och Odori-parken.

FestivalerSoligtUtsikt

Susukino

Resenärer brukar besöka Susukino för det stora restaurangutbudet, men många passar även på att utforska sevärdheter som Ramen Yokocho och Soseigawa Park. Det är enkelt att ta sig runt i området om du kliver på tunnelbanan på Susukino tågstation.

FestivalerBlommorSoligt

Odori

Odori är bland annat känt för shoppingen, de varma källorna och fiken. Passa på att besöka Odori-parken eller Sapporo Tanukikoji shoppingstråk när du ändå är här, och hoppa på tunnelbanan på Nishi-Juitchome station eller Odori station för att ta dig runt i staden.

FestivalerSoligtUtsikt

Nakajima park

Upptäck Nakajima park, ett resmål som är särskilt minnesvärt för krogarna. Bland de mest uppskattade sevärdheterna i Nakajima park hittar du Nakajima-parken och Sapporos konserthus, och du kan se mer av området om du hoppar på tunnelbanan på Horohira-Bashi station.

TeatrarVandringTrevliga människor