Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Yokohama

Se alla 15 saker att göra i Yokohama

Att göra i Yokohama

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Yokohama och Kanagawa har att erbjuda! Planerar du att resa till Yokohama kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Yokohama.

Yokohama ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Yokohama och gör det busenkelt för dig att utforska Yokohama och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Yokohama som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Yokohama får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Yokohama.

Yokohamas aktiviteter

Yokohama har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Yokohama som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Yokohamas sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Yokohama men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Yokohama eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Yokohamas attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Yokohama?

Minatomirai

Denna livliga stadsdel vid vattnet har många shoppingcenter, en nöjespark, flera museer och varma källor. 

ShoppingMuseumNöjespark

Chinatown

Shoppingen, krogarna och läget vid vattnet är bara några exempel på vad resenärer gillar mest med Chinatown. Sevärdheter som Yamashita-parken och Yokohama-stadion är väl värda att utforska, och du kan ta dig runt i och utanför Yokohama från Motomachi-Chukagai station.

ChinatownMuseumShopping

Kannai

Monumenten och festivalerna är bara några exempel på vad de som besöker Kannai brukar tycka om. Kolla in Tokyo Bay och Yokohamas kulturhögskola – du kan hoppa på tunnelbanan på Isezaki-chojamachi station eller Nihon-odori station för att ta dig runt i närområdet.

TempelMonumentChinatown

Shin-Yokohama

Shin-Yokohama är bland annat känt för shoppingen, museerna och barerna. Passa på att besöka Yokohama-arenan eller Nissan-stadion när du ändå är här, och hoppa på tunnelbanan på Kita-shin-yokohama station eller Nippa station för att ta dig runt i staden.

ShoppingKaffeMuseum

Minato Mirai 21

Minato Mirai 21 är bland annat känt för shoppingen, nöjesparkerna och museerna. Passa på att besöka Anpanmans museum eller Tokyo Bay när du ändå är här, och hoppa på tunnelbanan på Minatomirai station eller Shin-Takashima station för att ta dig runt i staden.

ShoppingNöjesparkMuseum

Tsurumi

Tsurumi är känt för krogarna, och du kan besöka berömda sevärdheter som Tokyo Bay och Sojiji-templet.

BudgetAffärsresorRestauranger