Början av huvudsektionen

Boka flyg med easyJet och utforska Europa

Om du planerar en semester var som helst i Europa är easyJet förmodligen ett ypperligt och ekonomiskt val för dig. Oavsett din budget kan du med easyJet besöka de populäraste resmålen, snabbt och smidigt. Vare sig du vill uppleva Montenegros sandstränder, kanalerna i Amsterdam eller nattlivet i Berlin erbjuder easyJet billiga flygbiljetter. EasyJet erbjuder fantastiska möjligheter att boka flyg till fyndpriser för dig som vill åka på solsemester till Medelhavet eller ta en weekend med shopping i Paris. Du kan även boka mer specifika resor som en cykelsemester till Mallorca eller en skidresa till Österrike. Easyjet hjälper dig då med extrabagage om du vill ta med dig cykeln eller skidutrustningen - allt för att göra din resa så enkel som möjligt.

Flyg enkelt och smidigt i hela Europa

Easyjet grundades år 1995 i Storbritannien med syftet att göra flygresor säkra, enkla och tillgängliga för alla. EasyJets flygbiljetter är därför ofta i de lägre prisklasserna och det läggs stor fokus på smarta lösningar. Idag har easyJet en flotta på över 200 flygplan och är ett av de mest populära flygbolagen i Europa. Easyjets huvudkvarter ligger i Luton i Storbritannien och flygbolaget har ett imponerande flygnät som tar resenärer till och från de flesta populära flygplatserna i Europa. Svenska resenärer kan flyga med easyJet från både Åre Östersund flygplats och Arlanda flygplats, men med så många fantastiska destinationer på flygschemat finns det knappt några gränser för hur långt du kan färdas med easyjet.

Villkor

Flygpriser gäller per person för flygresa tur och retur. Alla priser är inklusive skatter och serviceavgifter.

Flyg- och hotellpriser gäller per person och inkluderar flygresa tur och retur och del i dubbelrum under den angivna tiden. Alla priser är inklusive skatter och serviceavgifter.

 

Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare önskemål ingår inte.

Tillbaka upp