Sök efter flygtransfer

Flygtransfer till ditt boende

Du kan söka efter marktransport från flygplatsen till ditt boende på Expedia. Några boenden anordnar egen upphämtning på flygplatsen, men den här sökningen ger dig möjlighet att utforska privata transportalternativ. Det finns gott om alternativ, från town cars och limousiner till minibussar.

Vad kostar flygtransfer?

Använd sökverktyget för att se alla resultat för transport från flygplatsen till ditt boende. Priserna kan variera beroende på hur långt från flygplatsen boendet ligger, regionen eller landet du flyger till, vilken typ och storlek du vill ha på fordonet och förmånerna som kommer med tjänsten. Flygtransfer är inte det billigaste alternativet, men kan vara bättre än att åka taxi. Dubbelkolla tjänstens villkor för att ta reda på om leverantören är tillgänglig dygnet runt samt erbjuder tillgänglighetsanpassning, uppmötningsservice, inkluderade vägtullsavgifter, begränsningar för bagage, barnstolar med mera. Det finns mycket att tänka på.

Alternativ till transfer

Om transfer inte ingår i din budget eller inte lockar dig kan du titta på andra alternativ för marktransport från flygplatsen. Du kan bland annat hyra en bil.