Långtidsuthyrning av bilar

Gratis avbokning på alla hyrbilar

Du kan avboka din bokning om dina planer skulle ändras. Vi vet hur viktigt det är att vara flexibel.

Kan jag välja långtidsuthyrning av bil?

Ja, på Expedia samarbetar vi med pålitliga hyrbilsfirmor som erbjuder långtidsuthyrning av bilar för alla biltyper, från ekonomiklass till lyxiga sedanbilar. Ta en titt på biluthyrning i Stockholm eller biluthyrning i Göteborg där du kan välja biluthyrning per månad för att utforska de fantastiska städerna.

Vilka har de bästa priserna på långtidsuthyrning av bilar?

På Expedia erbjuder vi fantastiska priser på biluthyrning per månad och per vecka från flera pålitliga hyrbilsfirmor. Jämför dagliga priser med en snabb överblick när du anger reseinformation och upphämtnings-/avlämningsplats. Priser per månad för biluthyrning varierar beroende på biltyp, plats och datum.

Hur hittar jag billig långtidsuthyrning av bilar?

Leta bland våra specialerbjudanden för billig biluthyrning per månad eller anpassa din resa genom att ange resedatum och destination samt filtrera efter biltyp eller totalpris. På Expedia hittar du också billig biluthyrning per vecka av kompakta bilar och mellanstora bilar på platser över hela Sverige.

Vilka är fördelarna med att välja långtidsuthyrning av bil?

Att hyra en bil per månad eller per vecka gör det enklare att ta dig runt på din destination, eller i ditt eget område, enkelt och stressfritt. Och ju längre du hyr desto lägre priser erbjuder ofta hyrbilsfirmorna! Om du vill köra ett lyxigt fordon kan det vara mer prisvärt att välja långtidsuthyrning än att köpa, och du behöver inte oroa dig över underhåll eller reparationer (men se till att du kontrollerar ditt hyresavtal).

Vilken är den billigaste långtidsuthyrningen av bilar?

Expedia har ett enormt stort utbud av biluthyrning per vecka och per månad. Du kan hitta de bästa biluthyrningserbjudandena per vecka för den biltyp och stil du föredrar. Vanligen är modeller i kategorierna ekonomi, kompakt och mellanstor de billigaste biltyperna att hyra, men det beror på upphämtnings-/avlämningsplats och hyrbilsfirma.

Vilken är den bästa hyrbilsfirman för långtidsuthyrning?

Välj de bästa bilarna för långtidsuthyrning bland många utmärkta hyrbilsfirmor på Expedia, som till exempel biluthyrning från Hertz eller biluthyrning från Avis. Biluthyrning från Budget är ett annat populärt val. Kundrecensioner och kundbetyg är användbara funktioner som vi erbjuder för att du ska kunna fatta ditt beslut utan problem.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en månad?

Kostnaden för långtidsuthyrning av bil beror på upphämtnings-/avlämningsdatum och -platser, biltyp, hyrbilsfirma och destination. Titta på priserna i våra förvalda erbjudanden eller fyll i dina reseuppgifter i söksektionen för att få mer information.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i en vecka?

Kostnaden för att hyra en bil i en vecka kan variera mellan upphämtnings-/avlämningsplatser, biltyper och hyrbilsfirmor. Ta en titt på priserna i våra förvalda erbjudanden eller ange din egen reseinformation för att se en prisöversikt för olika biltyper. Expedia har ett enormt utbud av billig biluthyrning per vecka, perfekt för alla olika typer av resor.

Vilket är det billigaste sättet att hyra en bil under en lång tid?

Det billigaste sättet att hyra en bil i en månad är att ta en titt på våra specialerbjudanden och leta bland våra otroliga priser på i princip alla biltyper från våra pålitliga partners. I priser per vecka för biluthyrning kan också gratis avbokningar och flexibla betalningsalternativ ingå som ”betala vid upphämtning”.

Var kan jag välja långtidsuthyrning av bil?

Vi erbjuder många erbjudanden på långtidsuthyrning av bilar på Expedia. Du hittar de bästa alternativen för långtidsuthyrning av bilar från olika hyrbilsfirmor på destinationer över hela landet, från biluthyrning på Luleå-Kallax flygplats till biluthyrning på Malmö-Sturup flygplats. Vart du än behöver resa kan du hyra en bil idag med Expedia.

Varför ska jag boka långtidsuthyrning för bil med Expedia?

Expedia är din kompletta lösning för dina behov av biluthyrning. Boka med flexibilitet och få låga priser på din långtidsuthyrning av bilar. Medlemmar får extra förmåner och poäng för de flesta bokningar!