Billiga flyg från Stockholm (ARN) till Kuala Lumpur (KUL) från 4 805 kr

Billiga flyg från Arlanda till Kuala Lumpur Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 805 kr för enkelflyg och 8 511 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Turkish Airlines
Thai Airways International
Cathay Pacific
Malaysia Airlines
Etihad Airways
Qatar Airways
KLM
Air France
Finnair
Scandinavian Airlines
Singapore Airlines
Turkish Airlines
Scandinavian Airlines
Singapore Airlines
Qatar Airways
Malaysia Airlines
KLM
Emirates
Etihad Airways
Flyginformation Stockholm till Kuala Lumpur
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsKuala Lumpur Intl.
FlygbolagAir France, Austrian Airlines, Emirates, Finnair, Japan Airlines, KLM, Lufthansa, Malaysia Airlines, Qatar Airways, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, Swiss International Air Lines, Thai Airways International, Turkish Airlines
Flygpris8 511 kr
Distans9338 km

Arlanda - Sepang med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Arlanda (ARN) till Sepang (KUL) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Arlanda till Sepang. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Arlanda till Sepang, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan ARN och KUL

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Sepang (KUL)från Arlanda (ARN).

Kombinera din flygresa från Arlanda till Sepang med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från ARN till KUL?
Om du planerar att resa från ARN till KUL är lägsta pris för en tur och retur-biljett 8 511 kr. Den här siffran är baserad på erbjudandena under den senaste veckan, så vänta inte för länge. Boka en biljett genast för att spara tid och pengar.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Arlanda (ARN) till Kuala Lumpur Intl. (KUL)?
Merparten av alla flyg kan avbokas online, men varje flygbolag har olika regler och villkor. Om du behöver avboka ditt flyg ska du besöka vår kundtjänst och följa instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Arlanda till Kuala Lumpur Intl.?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Arlanda till Kuala Lumpur Intl. kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Stockholm (ARN-Arlanda) till Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.)?
Den genomsnittliga flygtiden från Arlanda (ARN) till Kuala Lumpur Intl. (KUL) är lång – hela 13 timmar och 21 minuter. För att göra resan mysigare är det en god idé att packa en bra resekudde och öronproppar.
Hur långt är det från Arlanda till Kuala Lumpur Intl.?
Du har ett avstånd på 9 400 kilometer att avklara på flyget från Arlanda till Kuala Lumpur Intl.. Se till att klä dig bekvämt och överväg att packa med en mysig kudde.
Vilka flygbolag har direktflyg från Stockholm (ARN-Arlanda) till Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.)?
Det är dessvärre omöjligt att flyga direkt från Stockholm (ARN-Arlanda) till Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) för närvarande. Men du kan fortfarande hitta flyg till Sepang med minst en mellanlandning.
Är flygbiljetter från Arlanda till Kuala Lumpur Intl. billigare när man köper dem i sista minuten?
Den som är ute i sista minuten kan ibland snubbla över extra billiga flyg från Arlanda till Kuala Lumpur Intl., ett par veckor innan avfärdsdatumet. Om du hellre planerar din resa långt i förväg, jämför och uppdaterar Expedia konstant de bästa erbjudandena – upp till ett år i förväg i vissa fall. Det kan dock variera mellan flygbolagen. Inte alla flygbolag publicerar sina priser så långt i förväg.
Går det att flyga från Stockholm (ARN-Arlanda) till Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) just nu?
Avsätt lite tid till att läsa igenom våra reseråd under covid-19 för att få reda på om det finns några aktuella riktlinjer eller krav på karantän på Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) när du åker med flyg från Stockholm (ARN-Arlanda).
Flygplatser i Stockholm

Stockholm