Billiga flyg från Stockholm (ARN) till Los Angeles (LAX) från 2 746 kr

Billiga flyg från Arlanda till Los Angeles Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 746 kr för enkelflyg och 3 776 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Scandinavian Airlines
Delta
Delta
Lufthansa
Delta
Swiss International Air Lines
American Airlines
Austrian Airlines
United
Finnair
LOT-Polish Airlines
Icelandair
Turkish Airlines
Virgin Atlantic
Delta
KLM
Air France
Flyginformation Stockholm till Los Angeles
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsLos Angeles Intl.
FlygbolagAir Canada, Air France, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Delta, Finnair, Iberia, Icelandair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, United, Virgin Atlantic, Vueling Airlines
Flygpris3 776 kr
Distans8811 km

Arlanda - Los Angeles med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Arlanda (ARN) till Los Angeles (LAX) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Arlanda till Los Angeles. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Arlanda till Los Angeles, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan ARN och LAX

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Los Angeles (LAX)från Arlanda (ARN).

Kombinera din flygresa från Arlanda till Los Angeles med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Arlanda till Los Angeles Intl.?
Lägsta pris för ett tur och retur-flyg är 3 776 kr. Siffran är baserad på flygpriserna från den senaste veckan. Boka omedelbart för att inte missa chansen att spara pengar.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Arlanda till Los Angeles Intl.?
Många flyg kan avbokas online, men huruvida det kostar något beror på vilket flygbolag det gäller. Om du måste avboka din resa kan du följa instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Arlanda (ARN) till Los Angeles Intl. (LAX)?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Arlanda till Los Angeles Intl. kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Arlanda till Los Angeles Intl.?
För att det 15 timmar och 11 minuter långa flyget mellan Arlanda och Los Angeles Intl. ska gå så smidigt som möjligt bör du förbereda dig inför resan. En enhet fylld med en bra ljudbok är en utmärkt start.
Hur långt är det från ARN till LAX?
Flygavståndet mellan Stockholm (ARN-Arlanda) och Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.) är 8 900 kilometer, så det är en lång resa. Kom ihåg att dricka vatten och röra på benen ibland.
Vilka flygbolag har direktflyg från Arlanda till Los Angeles Intl.?
Utbudet på 17 flyg per månad gör Finnair (AY) till ett utmärkt val när du flyger direkt från Stockholm (ARN-Arlanda) till Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.).
Är flygbiljetter från ARN till LAX billigare när man köper dem i sista minuten?
Att boka din flygbiljett från ARN till LAX i sista minuten ger dig chansen att hitta några riktiga toppenerbjudanden, men det finns också en risk att alla biljetter tar slut. För säkerhets skull kan det vara en god idé att boka biljett i god tid. Faktum är att några av de bästa priserna finns på Expedia redan ett år i förväg, och om det inte finns biljetter tillgängliga från ditt önskade flygbolag ännu kan du kontrollera igen senare. Expedias erbjudanden uppdateras kontinuerligt.
Går det att flyga från Stockholm (ARN-Arlanda) till Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.) just nu?
Kom ihåg att granska våra reseråd under covid-19 för att få veta om det finns några aktuella reserestriktioner eller krav på karantän på Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.) när du reser med flyg från Stockholm (ARN-Arlanda).
Flygplatser i Los Angeles

Orange County

Flygplatser i Stockholm

Stockholm