Billiga flyg från Stockholm (ARN) till Luleå (LLA) från 362 kr

Billiga flyg från Arlanda till Kallax

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 362 kr för enkelflyg och 541 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Flyginformation Stockholm till Luleå
Avreseflygplats
Arlanda
Destinationens flygplats
Kallax
Flygbolag
Norwegian Air International Ltd, Scandinavian Airlines
Flygpris
541 kr
Distans
685 km

Besök Norrbottens huvudstad med billiga flyg från Arlanda till Luleå

Norrlands fjärde största tätort når du enkelt med direktflyg från Stockholm. Från Arlanda flygplats står regelbundna avgångar med flera olika flygbolag till buds. Bara en timme och en kvart efter att ditt flyg lyfter från Arlanda är du redo att se allt som Luleå har att erbjuda. Då sträckan mellan Stockholm och Luleå är drygt 90 mil hade en bilresa tagit dig närmare tio timmar, så det finns all anledning att luta sig tillbaka i sätet under ditt flyg till Luleå från Arlanda.

Flyg Arlanda–Luleå: Byt storstadspuls mot norrländskt lugn

Med bil når du enkelt Stockholm Arlanda Airport via E4 från Stockholms centrum. Från Uppsala kör du söderut i cirka tre och en halv mil. Parkering på flygplatsområdet kan du boka i förväg om du vill ha garanterad plats, vilket du i så fall gör senast dagen innan planerad infart. Har du bokat billiga flygbiljetter från Arlanda till Luleå finns även möjlighet att ta snabbtåg från Stockholms central direkt till Arlanda. Resan tar inte mer än 20 minuter och biljetterna köper du enkelt vid någon av de bemannade informationsdiskarna på centralen, eller i en biljettautomat.

Om du hellre föredrar ett vägburet alternativ avgår flygbussar direkt till flygplatsen från Stockholm City var tionde minut under större delen av dygnet. Vill du hellre få en smidig och snabb resa från din dörr direkt till terminalen på Arlanda finns det gott om taxibilar som har avtal med Stockholm Arlanda Airport. Här råder fri prissättning mellan bolagen, så det kan löna sig att fråga runt innan du sätter dig i bilen.

Natur, kultur och historia när du flyger till Luleå från Arlanda

Efter bara en dryg timmes flygfärd landar du på Luleå Airport. Själva flygplatsen ligger cirka sju kilometer från Luleå centrum. Bussarna med Luleå Lokaltrafik kör ofta till och från Luleå Airport och är ett både miljövänligt och prisvärt alternativ om du snabbt vill ta dig in till stan. Från söndagar till och med fredagar inväntar bussarna dessutom sista ankommande flyg i upp till 30 minuter i händelse av att det är försenat. Biljetter köper du på flygplatsen eller i Quickomaten som finns i busskuren strax utanför terminalen. Vill du hellre förfoga över ett eget fordon finns det ett flertal hyrbilsalternativ på plats. Du kan givetvis även förboka en flygtaxi som möter dig i anslutning till ditt flyg.

Norrbottens residensstad erbjuder sevärdheter, kulturella evenemang och historiska upplevelser. Luleå har även Sveriges första och nordligaste tekniska universitet. Staden är ett metallurgiskt centrum och här bedrivs omfattande forskning vilket har gjort att Luleå i folkmun ofta kallas för Stålstaden. Passa på att besöka Kulturens hus där det finns bibliotek, konsertsalar, en konsthall, en turistbyrå och mycket annat. Flera festivaler anordnas årligen, bland annat Luleå Hamnfestival där många kända artister uppträder. För friluftsfantasten rekommenderas ett besök till naturreservatet Bälingeberget 1,5 mil väster om Luleå. Luleå skärgård med sina drygt 1 300 öar bör också ligga högt upp på listan.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Stockholm (ARN-Arlanda) till Luleå (LLA-Kallax)?
Under den senaste veckan har bästa möjliga erbjudande för ett flyg mellan ARN och LLA varit 541 kr. De billigaste biljetterna snappas fort upp, så boka så snart som möjligt.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Arlanda till Kallax?
Detta kan variera från flygbolag till flygbolag, eftersom alla har sina egna regler och villkor. Gå till vår kundtjänst, så kan du hitta instruktioner för att avboka online.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från ARN till LLA?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Arlanda till Kallax kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från ARN till LLA?
Flyget mellan Arlanda och Kallax tar i medel 1 timme och 18 minuter. Om du har tur hinner du se en hel långfilm under flygresan.
Hur långt är det från ARN till LLA?
Flygavståndet mellan Arlanda och Kallax är bara 690 kilometer. När planet väl har lyft kommer du knappt ha tid att läsa tidningen du får ombord.
Vilka flygbolag har direktflyg från ARN till LLA?
SAS (SK) är många resenärers första val tack vare dess 169 flyg mellan Arlanda och Kallax per månad. Vill du ha fler alternativ? Ta en titt på vad som är tillgängligt från Norwegian Air International (D8). Detta flygbolag erbjuder 130 flyg per månad mellan dessa städer.
Är flygbiljetter från Stockholm (ARN-Arlanda) till Luleå (LLA-Kallax) billigare när man köper dem i sista minuten?
Den som är ute i sista minuten kan då och då hitta extra billiga flyg från Stockholm (ARN-Arlanda) till Luleå (LLA-Kallax), ett par veckor innan avfärden. Om du föredrar att vara ute långt i förväg, jämför och uppdaterar Expedia hela tiden de bästa biljettpriserna – upp till ett år i förväg i vissa fall. Det beror dock på flygbolagen. Det är inte alla flygbolag som anger sina priser så långt i förväg.
Går det att flyga från Stockholm (ARN-Arlanda) till Luleå (LLA-Kallax) just nu?
Lägg undan lite tid till att granska våra reseråd under covid-19 för att få reda på om det finns några regler eller krav på karantän på Luleå (LLA-Kallax) när du åker med flyg från Stockholm (ARN-Arlanda).