Billiga flyg från Stockholm (ARN) till Nice (NCE) 479 kr

Billiga flyg från Arlanda till Cote d'Azur

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 479 kr för enkelflyg och 952 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
SAS
SAS
Norwegian Air International Ltd
TAP Portugal
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Iberia
Norwegian Air International Ltd
Air France
Eurowings
SAS
Air Baltic
KLM
Air France
Flyginformation Stockholm till Nice
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsCote d'Azur
FlygbolagAir Baltic, Air France, Air Serbia, Austrian Airlines, British Airways, Eurowings, Finnair, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, SAS, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Flygpris952 kr
Distans1908 km

Vanliga frågor och svar

Upptäck franska rivieran med billiga flygbiljetter Stockholm-Nice

Det blå Medelhavet väntar när du bokar flyg från Stockholm till Nice, men det gör också charmiga sevärdheter, konst, pittoreska kloster och fantastiska vyer. Börja din semester med en mysig promenad längs de smala gatorna i Vieux-Nice, stadens äldre stadsdel. Här finner du även Cours Saleya, en marknad som med sin explosion av dofter och färger är ett utmärkt sätt att insupa den lokala kulturen. Du spenderar en dag på Musée Matisse i Cimiez och utforskar även franciskanklostret, de romerska ruinerna och den vackra utsikten över bukten. Du lägger en eftermiddag på att långsamt strosa längs Promenade des Anglais, Nices underbara strandpromenad med vacker neoklassisk arkitektur, sekelskiftesbyggnader och utsikt över Medelhavet.

Hitta billiga flyg Stockholm-Nice

Nice är inte känt för att vara en billig stad, men resan dit behöver inte kosta skjortan. För att spara pengar på resan är det en god idé att undvika Nice under högsommaren och runt jul och nyår. Som billigast är det vanligtvis att flyga från Stockholm till Nice i oktober och november, när vädret i Nice är milt och behagligt och den skandinaviska höstgrånaden har infunnit sig. När du bokar två månader i förväg brukar priserna vara särskilt fördelaktiga.

Ditt flyg till Nice från Stockholm avgår

Din 190 mil långa flygresa börjar på Sveriges största flygplats, Stockholm Arlanda Airport (ARN). Innan du kan avnjuta en god måltid på en av flygplatsens trettiotal restauranger, eller shoppa loss i en av ett fyrtiotal butiker, måste du dock ta dig dit och checka in. De fyra milen från centrala Stockholm går snabbt och smidigt med Arlanda Express. Detta snabbtåg tar endast 20 minuter från Stockholms city. Du köper enkelt din biljett direkt på Stockholms centralstation i antingen bemannad disk eller automat, men för bästa möjliga pris bokar du din biljett online. När du är ute i god tid finns det goda möjligheter att spara pengar. För ett något mer budgetvänligt, om dock lite långsammare, resealternativ kan du också välja mellan flygbuss, regionalbuss och pendeltåg. Din resa till flygplatsen tar då 40 minuter från centrala Stockholm.

Ditt flyg till Nice från Stockholm anländer

Efter tre timmar i luften stiger du av ditt plan på Nice Côte d'Azur Airport (NCE). Du står då på Frankrikes tredje största flygplats, endast sex kilometer från centrala Nice. Om din flygresa har gjort dig hungrig väntar ett tjugotal restauranger, och om det är shoppingen som lockar finns det ett trettiotal butiker att utforska. Med Shop & Collect slipper du bära runt på dina varor under semestern – du hämtar dem helt enkelt på hemvägen. Tack vare flygplatsens spa kan du också anlända utvilad och strålande efter en behandling. Denna flygplats är något av ett centralt nav på franska rivieran, och härifrån går det bussar till alla de populära turistorterna på kusten. Till själva Nice tar du dig enkelt med expressbussen. Den går fem gånger i timmen och tar endast en kvart.

Stockholm

1 750,00 kr