Billiga flyg från Stockholm (BMA) till Kalmar (KLR) från 600 kr

Billiga flyg från Bromma till Kalmar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 600 kr för enkelflyg och 1 178 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Flyginformation Stockholm till Kalmar
AvreseflygplatsBromma
Destinationens flygplatsKalmar
FlygbolagBraathens Regional Aviation
Flygpris1 178 kr
Distans311 km

Stockholm - Kalmar med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Stockholm (BMA) till Kalmar (KLR) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Stockholm till Kalmar. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Stockholm till Kalmar, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan BMA och KLR

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Kalmar (KLR)från Stockholm (BMA).

Kombinera din flygresa från Stockholm till Kalmar med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Bromma (BMA) till Kalmar (KLR)?
Under de senaste sju dagarna har det lägsta priset för en flygresa mellan Bromma och Kalmar varit 1 178 kr. De billigaste biljetterna tar snabbt slut, så boka redan idag.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Bromma till Kalmar?
Vi är medvetna om att oförväntade situationer kan uppstå, så vi har gjort det så smidigt som möjligt för dig att avboka ditt flyg online. Gå helt enkelt till vår kundtjänst och följ instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Bromma till Kalmar?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Bromma till Kalmar kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från BMA till KLR?
Det tar endast 1 timme att resa från BMA till KLR – perfekt för att vila ögonen en stund. Planet landar i Kalmar lagom till att det är dags att vakna.
Hur långt är det från BMA till KLR?
På det här flyget kommer du inte att ha tid för varken en film eller en bok, det är nämligen bara 310 kilometer från Bromma (BMA) till Kalmar (KLR). Slå dig ner i ditt säte och spänn fast dig så är du framme innan du vet ordet av.
Vilka flygbolag har direktflyg från Bromma (BMA) till Kalmar (KLR)?
Braathens Regional (DC) tar dig från Bromma till Kalmar tryggt och säkert. Välj mellan 47 direktflyg varje månad på denna rutt.
Är flygbiljetter från Bromma till Kalmar billigare när man köper dem i sista minuten?
Ibland kan man ha tur när man bokar en flygbiljett från Bromma till Kalmar i sista minuten – men ibland inte. Ibland kan du hitta toppenerbjudanden, men det finns också en risk att du helt missar chansen att köpa en biljett. Om du föredrar att smida dina planer tidigt, jämför Expedia flygerbjudanden upp till 12 månader i förväg. Men kom ihåg att inte alla flygbolag annonserar sina biljettpriser så långt i förväg. Vi rekommenderar att du kontrollerar priserna regelbundet eftersom de hela tiden uppdateras.
Går det att flyga från Stockholm (BMA-Bromma) till Kalmar (KLR) just nu?
Vill du lära dig mer om aktuella reseriktlinjer eller krav på karantän på Kalmar (KLR) kan du gå till vår sida med reseråd under covid-19. Läs igenom informationen innan du slutför din bokning, så att du inte fastnar när du reser.
Flygplatser i Kalmar

Ronneby

Flygplatser i Stockholm

Stockholm