Billiga flyg från Stockholm (BMA) till Visby (VBY) från 849 kr

Billiga flyg från Bromma till Visby

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 849 kr för enkelflyg och 1 358 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Flyginformation Stockholm till Visby
Avreseflygplats
Bromma
Ankomstflygplats
Visby
Verkande flygbolag
Braathens Regional Aviation
Pris tur-och-retur
1 358 kr
Distans
188 km

Flyg till Visby från Bromma och upptäck en gotländsk pärla

Visby är en riktig semesterfavorit som lockar med både sin rika historia och närheten till den gotländska naturen. Avståndet mellan Stockholm och den medeltida hansestaden är omkring 200 kilometer. Väljer du att ta färjan till Visby från Nynäshamn tar båtresan cirka tre timmar, och att ta sig till färjehamnen från Stockholm tar mellan 30 minuter och 1 timme. Bokar du istället flyg mellan de två städerna är flygtiden bara 40 minuter. Välj flyget och få mer tid över till att utforska ”rosornas och ruinernas stad”.

Flyg från Bromma (BMA) till Visby (VBY) – en smidig resa

Bromma Stockholm Airport (BMA) är en cityflygplats som ligger på bekvämt avstånd från Stockholms innerstad. Resan från centralstationen tar inte mer än 20 minuter med flygbuss. Trots att Bromma är landets tredje största flygplats är terminalbyggnaden liten. Incheckningen, säkerhetskontrollen och avgångshallen ligger mycket nära varandra, vilket betyder att flygresan till Visby blir så smidig den bara kan bli.

När du reser från Bromma till Visby med flyg landar du på Visby Airport (VBY), som ligger 3,5 kilometer från Visbys stadskärna. Det är, precis som Bromma, en liten flygplats där avstånden är korta och du sällan behöver oroa dig för långa köer. Det är även smidigt att ta sig till och från flygplatsen. Under sommaren går det flygbussar mellan flygplatsen och centrum. Det går också att ta sig vidare in till staden med buss 61 och på vintern går även buss nummer 62. Med buss tar resan in till Visby omkring 10 minuter. Vill du istället ta dig från flygplatsen med bil kan du välja att hoppa in i en taxi eller att hämta ut en hyrbil direkt på flygplatsen. Du hittar flera olika biluthyrningsföretag i ankomsthallen. Det finns även cykeluthyrning tillgänglig på flygplatsen, vilket passar utmärkt om du vill upptäcka ön på två hjul. Cykel är inte bara ett miljövänligt val utan också ett underbart sätt att uppleva Visby och resten av Gotland på!

Utforska det historiska Visby

Visby är en av Skandinaviens mest välbevarade medeltida städer, och att vandra längs de pittoreska gränderna är att göra en resa bakåt i tiden. Staden, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, bjuder på många pärlor. Ta chansen att se höjdpunkter som Visby ringmur, Kruttornet och S:ta Karins kyrkoruin. Är du riktigt intresserad av historia kan det passa bra att besöka Visby under medeltidsveckan, då du får uppleva allt från tornerspel till en medeltida marknad.

Boka billiga flyg från Bromma till Visby

Vill du vara säker på att hitta billiga flygbiljetter från Bromma till Visby är det bra att vara ute i god tid. Det kan även löna sig att resa lite före eller efter högsäsongen, som infaller under sommarmånaderna. Under resten av året är tempot lite lugnare, men det finns fortfarande mycket att se och göra. Visbys restauranger, kaféer, butiker och museer välkomnar besökare året om. Dessutom är stadens gränder och medeltida byggnader en vacker syn oavsett om de står i kontrast mot skir vårgrönska, klara höstfärger eller gnistrande snö.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Stockholm (BMA-Bromma) till Visby (VBY)?
Lägsta angivna pris för en resa tur och retur mellan Bromma och Visby är 1 358 kr. Men du måste snabbt skrida till handling. Siffran är baserad på biljettpriserna under de senaste sju dagarna.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Bromma (BMA) till Visby (VBY)?
Alla flygbolag har sina egna regler och villkor. Om du beslutar dig för att avboka ska du följa instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Bromma till Visby?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Bromma till Visby kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Bromma till Visby?
Gör dig bekväm i sätet och välj en film så flyger 40 minuter förbi på nolltid. Det är hur lång tid det tar att resa med flyg från Bromma till Visby.
Hur långt är det från BMA till VBY?
Den nya filmen du tänkte se får vänta – det är nämligen endast 190 kilometer mellan Bromma (BMA) och Visby (VBY). Innan du vet ordet av kommer kaptenen att berätta att det är dags att räta upp sätet, för det är dags att landa.
Vilka flygbolag har direktflyg från BMA till VBY?
Braathens Regional (DC) tar dig från Bromma (BMA) till Visby (VBY) bekvämt och säkert. Du kan välja mellan 156 flyg varje månad på denna rutt.
Är flygbiljetter från Bromma till Visby billigare när man köper dem i sista minuten?
Flygpriser fluktuerar ständigt, så du kan aldrig garanteras bästa pris. Ibland kan man förstås hitta billiga flyg från Stockholm (BMA-Bromma) till Visby (VBY) i sista minuten, men det är också en bra idé att hålla koll på priserna långt innan avfärd. En del flygbolag anger sina biljettpriser upp till 12 månader innan avfärden. Expedia uppdaterar konstant de bästa erbjudandena, så titta tillbaka ofta och var redo att boka när priserna går ner.
Går det att flyga från Stockholm (BMA-Bromma) till Visby (VBY) just nu?
Vill du läsa mer om eventuella reserestriktioner eller karantänkrav på Visby (VBY) kan du besöka vår sida med reseråd under covid-19. Granska informationen innan du gör din bokning, så att du inte råkar fastna under resans gång.
Flygplatser i Stockholm

Stockholm