Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Aten (ATH) från 839 kr

Billiga flyg från Landvetter till Eleftherios Venizelos

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 839 kr för enkelflyg och 1 598 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Scandinavian Airlines
Eurowings
Air Serbia
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Eurowings
Air France
Scandinavian Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Air Serbia
Brussels Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Flyginformation Göteborg till Aten
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsEleftherios Venizelos
FlygbolagAegean, Air Baltic, Air France, Air Serbia, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Flygpris1 598 kr
Distans2338 km

Göteborg - Aten med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Göteborg (GOT) till Aten (ATH) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Göteborg till Aten. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Göteborg till Aten, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan GOT och ATH

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Aten (ATH)från Göteborg (GOT).

Kombinera din flygresa från Göteborg till Aten med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.