Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Bangkok (BKK) från 3 492 kr

Billiga flyg från Landvetter till Suvarnabhumi Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 492 kr för enkelflyg och 4 347 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Scandinavian Airlines
Austrian Airlines
Thai Airways International
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Austrian Airlines
Finnair
Flyginformation Göteborg till Bangkok
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsSuvarnabhumi Intl.
FlygbolagAir France, All Nippon Airways, Austrian Airlines, Etihad Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, Malaysia Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines, Swiss International Air Lines, Thai Airways International, Turkish Airlines
Flygpris4 347 kr
Distans8582 km

Gyllene tempel och färgsprakande uteliv med billiga flygbiljetter Göteborg-Bangkok

Gyllene och färgsprakande Bangkok har länge kittlat den västerländska fantasin, och när du bokar flyg från Göteborg till Bangkok kan staden även kittla dina sinnen. Kanske lockar det ståtliga kungliga palatset med sina förgyllda spiror och den välkända Buddhastatyn i grön halvädelsten, eller vackra Wat Pho, som är Thailands mest kända buddhisttempel. Kanske föredrar du det stämningsfulla neonljuset från nattklubbarna i Sukhumvit och det livliga trycket runt den billiga shoppingen på Khaosan Road och Chatuchak Market. Kanske lockas du av de många härliga dofterna som får det att vattnas i munnen utanför restaurangerna och vid de otaliga marknadsstånden. Kultur och religion, fart och fest, shopping och mat – en resa till Bangkok har verkligen något för alla.

Hitta billiga flyg Göteborg-Bangkok

November till februari anses ofta vara den bästa tiden att besöka Bangkok, då dagstemperaturen ligger på en bekväm nivå strax under 30 °C och luftfuktigheten är låg. November råkar också vara den månad med billigast flygbiljetter från Göteborg (GOT) till Bangkok (BKK). Även maj är en billig månad att resa och passar dig som gillar lite värme, för detta är mitt i den varma och fuktiga säsongen, innan monsunregnen börjar i juni. Oavsett när du flyger kan du också spara lite extra genom att boka din biljett två månader innan avfärd eller planera att resa i början av veckan, snarare än under helgen.

Ditt flyg till Bangkok från Göteborg avgår

Din 865 mil långa resa börjar på Göteborg Landvetter Airport (GOT). Om du åker från centrala Göteborg tar färden till flygplatsen, två mil öster om staden, runt en halvtimme. Det går flygbussar från ett flertal hållplatser i centrum, som Korsvägen och Kungsportsplatsen. Väl framme och incheckad på Sveriges näst största flygplats kan du avnjuta en måltid i väntan på ditt flyg på en av runt tio restauranger, eller shoppa loss i de lika många butikerna.

Ditt flyg till Bangkok från Göteborg anländer

Efter 13 timmars resa och en mellanlandning landar du äntligen på Suvarnabhumi Airport. Du står då på Thailands största flygplats, tillika Asiens nionde största. Serviceutbudet är mycket stort, precis som kan förväntas av en flygplats i världsklass. Här äter du ett mål mat på en av ett femtiotal restauranger, och om du har sett fram emot att shoppa i Thailand kan flygplatsen erbjuda ett alldeles eget shoppingcenter. Om du känner dig sliten efter den långa resan kan du också slappna av på flygplatsens spa med bastu, och om barnen har mycket spring i benen efter allt stillasittande finns det också en rolig lekplats.

Suvarnabhumi Airport ligger tre mil öster om centrala Bangkok. Väljer du att ta en taxi in till staden så bör du vara medveten om att en avgift tillkommer för betalvägar. Färden tar runt 30 minuter med normal stadstrafik. Det går även 17 busslinjer från flygplatsen till olika delar av Bangkok, och ett tåg till Phaya Thai Station.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Landvetter till Suvarnabhumi Intl.?
Lägsta angivna pris för ett flyg tur och retur mellan Göteborg (GOT-Landvetter) och Bangkok (BKK-Suvarnabhumi Intl.) är 4 347 kr. Men du måste snabbt skrida till handling. Denna siffra är baserad på flygpriserna under den senaste veckan.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Göteborg (GOT-Landvetter) till Bangkok (BKK-Suvarnabhumi Intl.)?
Alla flygbolag har olika regler och villkor. Om du beslutar dig för att avboka ditt flyg kan du gå till vår kundtjänst och följa instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Landvetter (GOT) till Suvarnabhumi Intl. (BKK)?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Landvetter till Suvarnabhumi Intl. kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från GOT till BKK?
Medelflygtiden från Göteborg (GOT-Landvetter) till Bangkok (BKK-Suvarnabhumi Intl.) är lång – hela 12 timmar och 35 minuter. För att göra flyget mysigare är det en god idé att ta med dig en högkvalitativ resekudde och ett par öronproppar.
Hur långt är det från Landvetter till Suvarnabhumi Intl.?
Det är 8 600 kilometer mellan Harryda och Bang Phli, så det blir ett långt flyg. Packa noggrant för en så bekväm resa som möjligt. Det där lilla extra, som varma kläder och en bra resekudde, är bra att ha i handbagaget.
Vilka flygbolag har direktflyg från Landvetter till Suvarnabhumi Intl.?
Det finns inga direktflyg, så räkna med att mellanlanda minst en gång mellan Göteborg (GOT-Landvetter) och Bangkok (BKK-Suvarnabhumi Intl.). Dra nytta av väntetiden genom att sträcka på benen och fräscha upp dig lite.
Är flygbiljetter från Landvetter till Suvarnabhumi Intl. billigare när man köper dem i sista minuten?
Ibland kan man ha tur när man bokar ett flyg från Göteborg (GOT-Landvetter) till Bangkok (BKK-Suvarnabhumi Intl.) i sista minuten – och ibland inte. Ibland går det att hitta toppenerbjudanden, men det finns också en risk att du helt missar chansen att köpa en biljett. Om du föredrar att planera i god tid, jämför Expedia flygerbjudanden upp till ett år i förväg. Men håll i åtanke att inte alla flygbolag annonserar sina biljettpriser så långt i förväg. Vi föreslår att du kontrollerar priserna ofta eftersom de hela tiden uppdateras.
Går det att flyga från Göteborg (GOT-Landvetter) till Bangkok (BKK-Suvarnabhumi Intl.) just nu?
Om du vill lära dig mer om eventuella restriktioner eller karantänkrav på Bangkok (BKK-Suvarnabhumi Intl.) kan du gå till vår sida med reseråd under covid-19. Läs igenom denna information innan du gör din bokning, så att du inte fastnar någonstans när du reser.