Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Milano (MXP) från 739 kr

Billiga flyg från Landvetter till Malpensa Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 739 kr för enkelflyg och 1 532 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Scandinavian Airlines
Eurowings
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Eurowings
Air France
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Flyginformation Göteborg till Milano
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsMalpensa Intl.
FlygbolagAir France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Flygpris1 532 kr
Distans1352 km

Göteborg - Milano med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Göteborg (GOT) till Milano (MXP) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Göteborg till Milano. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Göteborg till Milano, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan GOT och MXP

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Milano (MXP)från Göteborg (GOT).

Kombinera din flygresa från Göteborg till Milano med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Landvetter till Malpensa Intl.?
Om du planerar att resa från GOT till MXP börjar priserna på en tur och retur-biljett på 1 532 kr. Den här siffran är baserad på flygpriserna under den senaste veckan, så vänta inte för länge. Boka en biljett genast för att spara tid och pengar.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från GOT till MXP?
Alla flygbolag har sina egna regler och villkor. Om du bestämmer dig för att avboka ska du följa de enkla instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från GOT till MXP?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Landvetter till Malpensa Intl. kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Göteborg (GOT-Landvetter) till Milano (MXP-Malpensa Intl.)?
Den genomsnittliga flygtiden mellan Göteborg (GOT-Landvetter) och Milano (MXP-Malpensa Intl.) är 3 timmar och 57 minuter. Om du reser med barn är det en bra idé att ta med dig en liten fika i ditt handbagage.
Hur långt är det från Landvetter till Malpensa Intl.?
Det är inte mer än ett litet skutt på 1 350 kilometer från Landvetter till Malpensa Intl.. Flygresan går därför fort, men det kan ändå vara en god idé att ta med en bok att läsa
Vilka flygbolag har direktflyg från GOT till MXP?
Just nu finns det inga flygbolag som flyger direkt mellan GOT och MXP. Du måste boka ett flyg med en eller flera mellanlandningar. För bästa pris och restid bör du boka biljetten i god tid.
Är flygbiljetter från GOT till MXP billigare när man köper dem i sista minuten?
Biljetter från Landvetter till Malpensa Intl. är tillgängliga på Expedia upp till 12 månader innan avfärd. Och även om det ibland är möjligt att hitta fantastiska erbjudanden i sista minuten är det aldrig något du bör räkna med. När du bokar en flygbiljett i god tid har du dessutom mer att välja mellan och du kan undvika att hamna i mittsätet! Vi uppdaterar konstant våra priser för att ge dig bästa möjliga erbjudande, så kom tillbaka ofta för att inte missa specialpriserna.
Går det att flyga från Göteborg (GOT-Landvetter) till Milano (MXP-Malpensa Intl.) just nu?
Det är alltid bra att vara medveten om potentiella restriktioner och krav på karantän på resmålet. Kom ihåg att läsa igenom våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att resa med flyg till Milano (MXP-Malpensa Intl.).
Flygplatser i Milano

Milano

Bergamo