Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Östersund (OSD) från 723 kr

Billiga flyg från Landvetter till Are

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 723 kr för enkelflyg och 1 417 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Flyginformation Göteborg till Östersund
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsAre
FlygbolagBraathens Regional Aviation, Scandinavian Airlines
Flygpris1 417 kr
Distans622 km

Åk från Göteborg till Östersund med flyget för nöjen, studier och arbete

Under en stor del av året kan det vara lite marigt att hitta direktflyg från (GOT) till (OSD), men under vintermånaderna dyker turerna plötsligt upp. Om du får veta att flygplatsen med beteckningen OSD förr kallades Frösö flygplats kanske det inte säger dig så mycket, men om du istället får veta vad dagens namn är förstår du säkert varför det är fler direktflyg på vintern. OSD står nämligen för Åre Östersund Airport, som är inkörsporten för alla som vill åka på skidsemester till Jämtlands vita backar, men även för andra slags resor till landskapets orter under resten av året. Sommartid kan du bland annat vandra och cykla i fjällområdena. Året runt kan du dessutom besöka Jamtli i Östersund, ett museum med kulturmiljöer utomhus och utställningar inomhus. Östersund är dessutom värdstad för det stora evenemanget Storsjöyran dit besökare flockas för att se världsartister uppträda. Även en del del studenter och universitetsanställda drar nytta av flygplatsen, samt alla personer som gör resor med jobbet mellan Göteborg och Östersund.

Flyg Göteborg – Östersund och få timmar över till annat

Oavsett anledningen till din resa går det riktigt snabbt att åka med flyg från Göteborg till Östersund. Åker du direktflyg tar resan 1 timme och 25 minuter. Även om planet mellanlandar på Arlanda eller Bromma i Stockholm på vägen kan du vara framme på 2 timmar och 20 minuter. Med tanke på att avståndet är 78 mil blir det en rejäl tidsbesparing. Hade du kört bil eller tagit tåg skulle det ta 9 timmar eller längre, och med bil skulle du dessutom behöva stanna längs vägen för pauser. Om det inte är en långresa genom Sveriges olika landskap du är ute efter passar en flygtur till Östersund förmodligen bättre. Potentiellt sett är det hela 7 timmar och 45 minuter kortare som du slipper tillbringa i ett tågsäte eller vid bilratten.

Fynda billiga flyg från Göteborg till Östersund och res vidare landvägen

För det mesta finns det avgångar att välja bland från morgon till kväll. Efter att du hittat några billiga flygbiljetter från Göteborg till Östersund med lämplig avgångstid genar du med planet i nordöstlig riktning över mellersta Sverige och till de nordligare delarna. När du sedan landat på Åre Östersund Airport är det smidigt att fortsätta resan genom att åka med kollektivtrafiken. Från flygplatsen till centrala Östersund tar en bussresa 15–20 minuter. Hållplatsen ligger framför terminalen och därifrån reser du vidare med förbokad plats på flygbussar som går till Östersund, och under skidsäsongen även till Åre. Från Östersunds centrum kan du sedan åka vidare med Länstrafiken Jämtlands bussar. Det finns även tågresor till ett antal orter i Jämtland. Naturligtvis går det även att ta en taxi till ditt boende i Östersund, eller någon annan ort.

Har du planer på att köra på egen hand med en hyrbil i Östersund kan du hämta den direkt på flygplatsen. Från flygplatsen är det lite mer än 1 mil till Östersund och ungefär 9 mil till Åre.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Göteborg till Frösön, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan GOT och OSD

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Frösön (OSD)från Göteborg (GOT).

Kombinera din flygresa från Göteborg till Frösön med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.