Hyrbil i Östersund

Sök och jämför från bilföretag i Östersund

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Östersund

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Östersund
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Östersund per dag?
Det behöver inte kosta skjortan att ta dig fram i Östersund. Den senaste veckan började priserna för en hyrbil på bara .
Kan man hyra bil på Östersund (OSD-Are)?
Sixt och Avis ligger bara en kort bit från Östersund (OSD-Are), så när du har landat dröjer det inte lång tid innan du kan ge dig ut på vägarna.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Östersund?
Om du måste ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på de flesta hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge du gör avbokningen minst sex timmar före den avtalade upphämtningstiden. Läs igenom hyrbilsavtalet för säkerhets skull, för det finns några undantag. Du kan läsa mer i din bokningsbekräftelse, och du kan även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Östersund?
Vill du hålla det enkelt med en minihyrbil, glida runt i en premiumbil eller boka något mittemellan, som en mellanstor bil? Det populäraste valet i Östersund är en hyrbil i kompakt stil. De brukar vara bränsleeffektiva samt lätta att manövrera och parkera, vilket passar utmärkt om du ska röra dig längs gatorna inne i staden. De kan även erbjuda lite mer utrymme än ekonomihyrbilar, men de är ändå ett billigt alternativ.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Östersund?
Med en egen hyrbil blir det enklare att utforska området. Östersund är förstås en bra början, men det finns så mycket mer att uppleva i trakten. Fyll ditt bagageutrymme med allt du kan behöva och ge dig ut på vägarna för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Åre ligger runt 80 kilometer från Östersund och erbjuder en mängd utflyktsmål. Börja med att stanna till vid Åre Björnen, som många ser som en av stadens höjdpunkter.
  • En annan stad som uppskattas av besökare är Hassela, omkring 150 kilometer bort. Hassela skidort är en av många anledningar till att så många åker hit.
  • Om du behöver komma ut ur staden en stund kan du åka till Färnebofjärden nationalpark, cirka 350 kilometer utanför Östersund. Här har du verkligen möjlighet att andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Östersund med Expedia?
Expedia är rätt plats att gå till när du ska hitta en hyrbil. Vi har olika leverantörer att välja mellan i Östersund, och vi jobbar hårt på att hitta de bästa alternativen åt dig. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få förmåner vid varje bokning, och om du slår ihop dina olika bokningar till en paketresa till Östersund kan du spara ännu mer. Hyrbil, hotell, flyg och aktiviteter – Expedia har allt som behövs på en och samma plats.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Östersund med Expedia?
Det är lätt att hitta bra erbjudanden med Expedias hjälp. Du behöver bara välja din favoritbil, passande datum samt plats för upphämtning och avlämning – sen kan du jämföra priserna från de främsta leverantörerna. Du kan spara ännu mer om du slår ihop din bokning av hyrbil i Östersund med din flyg- eller hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Östersund?
Du ska vara minst 18 år för att få lov att hyra en bil i Östersund. Observera att förare under en viss ålder kanske bara får hyra vissa fordonstyper, såsom kompakta och medelstora bilar. Andra åldersgränser gäller ofta för särskilda fordon, till exempel lyxbilar eller stadsjeepar. En del hyrbilsbolag debiterar även en tilläggsavgift för unga förare. Gå igenom kontraktet i förväg så att du kan planera in alla kostnader i din resebudget.
Vad behöver man för att hyra bil i Östersund?
Du behöver åtminstone två saker: ett körkort och ditt kreditkort. Hyrbilsleverantören erbjuder dig en valfri försäkring, och vill du inte köpa till den kan du dessutom behöva bevisa att du täcks av en annan försäkring. Läs igenom avtalet innan du bokar för att undvika överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Östersund?
De två bästa hyrbilspriserna i Östersund under de senaste sju dagarna var respektive . Det är vad vi skulle kalla en bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Östersund?
Ja. Expedia samarbetar med pålitliga företag som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla kategorier. Titta på våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck sedan varje del av Östersund.
Var kan jag hyra en bil i Östersund om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan olika företag, så du behöver göra lite efterforskning. Har du lyckats hitta en hyrbilsfirma i Östersund som hyr ut till förare under 25 år? Underbart! Var då medveten om att ytterligare avgifter kan tillkomma. All information du behöver hittar du i uthyrarens villkor.