Billiga flyg från Los Angeles (LAX) till Honolulu (HNL) från 1 324 kr

Billiga flyg från Los Angeles till Honolulu

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 324 kr för enkelflyg och 2 540 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Hawaiian Airlines
Delta
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines
Delta
Hawaiian Airlines
Flyginformation Los Angeles till Honolulu
Avreseflygplats
Los Angeles Intl.
Ankomstflygplats
Daniel K. Inouye Intl.
Verkande flygbolag
American Airlines, Delta, Hawaiian Airlines, United
Pris tur-och-retur
2 540 kr
Distans
4083 km
Snittflygtid
2 timmar 46 min med bil

Los Angeles - Honolulu med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Los Angeles (LAX) till Honolulu (HNL) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Los Angeles till Honolulu. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Los Angeles till Honolulu, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med perfekta datum, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan LAX och HNL

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Honolulu (HNL)från Los Angeles (LAX).

Kombinera din flygresa från Los Angeles till Honolulu med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från LAX till HNL?
Lägsta pris för ett tur och retur-flyg är 2 540 kr. Siffran är baserad på erbjudandena under den senaste veckan. Boka ett flyg genast för att dra nytta av lågpriserna.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Los Angeles Intl. till Daniel K. Inouye Intl.?
Många flyg kan avbokas online, men huruvida det kostar något kan variera mellan flygbolagen. Om du behöver avboka ditt flyg kan du följa instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.) till Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.)?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från LAX till HNL kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Los Angeles Intl. till Daniel K. Inouye Intl.?
Det tar cirka 5 timmar och 49 minuter att resa med flyg från LAX till HNL, men med några bra tv-program och en spännande roman är resan över på nolltid.
Hur långt är det från Los Angeles Intl. (LAX) till Daniel K. Inouye Intl. (HNL)?
Avståndet är runt 4 100 kilometer, så fyll handbagaget med sådant du behöver för att göra den långa resan bekvämare. Vet du inte vad du bör ha med dig på ditt flyg från Los Angeles Intl. till Daniel K. Inouye Intl.? Några av de viktigaste artiklarna är sovmask, öronproppar och en kudde.
Vilka flygbolag har direktflyg från Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.) till Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.)?
Om du ska flyga mellan Los Angeles Intl. och Daniel K. Inouye Intl. har du mängder flygbolag att välja mellan. Här är några av sträckans populäraste flygbolag:

  • United Airlines – (UA) med 112 flyg per månad
  • Hawaiian Airlines – (HA) med 91 flyg per månad
  • American Airlines – (AA) med 91 flyg per månad
  • Delta Air Lines – (DL) med 86 flyg per månad
  • Southwest Airlines – (WN) med 47 flyg per månad
  • Alaska Airlines – (AS) med 30 flyg per månad.

Är flygbiljetter från Los Angeles Intl. (LAX) till Daniel K. Inouye Intl. (HNL) billigare när man köper dem i sista minuten?
Det går ofta att hitta billiga flygbiljetter från LAX till HNL i sista minuten, men det finns ingen garanti. Många flygbolag publicerar sina flygpriser upp till ett år i förväg, så det är en god idé att hålla koll på priserna och vara redo att slå till när priset är bra. Expedia jämför flygbolagens priser och uppdaterar erbjudandena hela tiden, så du kan vara säker på att du alltid ser det senaste erbjudandet.
Går det att flyga från Los Angeles, Kalifornien (LAX-Los Angeles Intl.) till Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.) just nu?
Det är alltid bra att känna till eventuella reseriktlinjer och karantänkrav på din destination. Kom ihåg att gå igenom våra reseråd under covid-19 för att få uppdaterad information om att resa med flyg till Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.).