Billiga flyg från Malmö (MMA) till Visby (VBY) 900 kr

Billiga flyg från MMA-Alla flygplatser till Visby

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 900 kr för enkelflyg och 1 786 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
SAS
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
Braathens Regional Aviation
Flyginformation Malmö till Visby
AvreseflygplatsSturup
Destinationens flygplatsVisby
Flygpris1 786 kr
Distans382 km

Skånes län - Visby med flyg

Ruiner och raukar med billiga flygbiljetter Malmö-Visby

Varje sommar flockas 40 000 medeltidsälskande besökare till Visby för att delta i Medeltidsveckan. Medeltidsromantiken går dock att uppleva året runt i Visbys pittoreska innerstad, med sina snäva gränder och kyrkoruiner. Boka flyg Malmö-Visby och besök exempelvis S:t Lars kyrka och dess vackra granne, Drottens ruin, båda från 1200-talet. Ta sedan en ringmursvandring. Muren är drygt tre kilometer lång är ett utmärkt sätt att se innerstadens vackra byggnader och portar. Missa inte utsikten från Dalmanstornet och vid Domkyrkan. För en mer kuslig medeltida upplevelse besöker du Galgberget, Visbys gamla avrättningsplats och Nordeuropas enda bevarade galgbacke från medeltiden. Besöker du Visby under sommaren blir du kanske inspirerad av de vackra rosorna som växer överallt. Då kan du med fördel också passa på att besöka Botaniska trädgården, som bjuder på såväl rosor som mer exotiska växter.

Hitta billiga flyg Malmö (MMX)-Visby (VBY)

Gotland är som populärast under sommarmånaderna, inte minst i augusti när hela Visby får medeltidsfeber. Det betyder dock inte att du inte kan hitta billiga flygbiljetter från Malmö till Visby under sommarmånaderna, det gäller bara att veta när man ska titta. Det är som allra dyrast att flyga till Visby i juni, när skollovet precis har börjat. I juli sjunker dock priserna till några av årets lägsta – perfekt för dig som vill utforska Gotlands badstränder och se raukarna från havet. Det är också särskilt billigt att boka flyg Malmö-Visby under hösten, särskilt i oktober.

Bäst pris får du om du är ute i god tid och bokar ditt flyg två månader innan avfärd. Om du har möjlighet lönar det sig att flyga mitt i veckan.

Ditt flyg till Visby från Malmö avgår

Ditt direktflyg från Malmö till Visby lyfter från Malmö Airport, Sveriges fjärde största flygplats. Flygplatsen ligger tre mil från Malmö stad, en resa som tar 40 minuter med flygbussen och drygt en halvtimme med bil eller taxi. För att spara pengar kan du förköpa din biljett på flygbussarnas webbsida eller i deras app. Väl framme och incheckad på flygplatsen kan du fördriva tiden i en av flygplatsens fyra butiker och tre kaféer tills det är dags att stiga på planet till Gotland. Om du befinner dig på flygplatsen en vardag kl. 11–14 kan du även äta lunch på Restaurang Husman innan ditt plan lyfter.

Ditt flyg till Visby från Malmö landar

Efter en timme i luften, istället för åtta timmar med bil och färja, landar du på Visby Airport. Denna lite mindre, regionala flygplats har både gateservering och restaurang, där det även säljs tidningar, böcker och godis. Därtill finns det en butik och gratis wifi i upp till tre timmar. Visby Airport ligger endast en halvmil från Visbys mysiga kullerstensgator och färden in till centrum tar inte mer än tio minuter. För ett billigt och miljövänligt alternativ bokar du flygplatsens shuttle senast 20.00 dagen innan avfärd och åker då elbil in till Visby centrum.

Malmö

1 786,00 kr

Helsingborg