Billiga flyg från Stockholm (STO) till Aten (ATH) från 499 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Eleftherios Venizelos

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 556 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Aegean
Aegean
Aegean
Aegean
SAS
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Air Baltic
Air Serbia
Air Serbia
Swiss International Air Lines
Aegean
Air France
SAS
Norwegian Air International Ltd
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Brussels Airlines
Air Serbia
Flyginformation Stockholm till Aten
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsEleftherios Venizelos
FlygbolagAegean, Air Baltic, Air France, Air Serbia, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Pegasus Airlines, SAS, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Flygpris556 kr
Distans2437 km

Stockholms län - Aten med flyg

Upptäck demokratins vagga med billiga flyg Stockholm-Aten

Vad hade väl vår civilisation varit utan Aten, denna stad som gav upphov till både vårt sätt att tänka och vår politiska struktur? Denna fråga begrundar man kanske bäst på Agora, Atens antika torgplats som anlades på 500-talet f.Kr. och där Sokrates på 400-talet f.Kr. korrumperade Atens ungdom med sina nytänkande idéer kring etik och vishet. När du bokar flyg från Stockholm till Aten bör du inte heller missa att blicka ut över det moderna Aten från Akropolis, den antika tempelstaden på Atens klipphöjd. Om du vill förstå mer om stadens och Greklands historia välkomnas du på arkeologiska museet.

Hitta billiga flygbiljetter Stockholm-Aten

Det behöver inte vara svårt att hitta billiga flyg från Stockholm till Aten, särskilt inte för budgetresenären som utrustar sig med lite förkunskap. Det kan exempelvis vara bra att veta att flygen till Aten är som dyrast mitt under högsommaren och inför nyårsfirandet i december. Billigast är ditt flyg Stockholm-Aten när du reser vintertid i november och januari. Mest pengar sparar du vanligtvis om du bokar din resa två månader i förväg.

Ditt flyg till Aten från Stockholm avgår

Ditt flyg till Aten avgår vanligtvis från Stockholm Arlanda Airport (ARN) eller Bromma Stockholm Airport (BMA). De fyra milen till Arlanda Airport från Stockholm city går snabbast med Arlanda Express, en resa på 20 minuter från centralstationen. Det finns även ett flertal billigare färdmedel, inklusive regionaltåg, regionalbuss och flygbuss. När du flyger från Arlanda har du nöjet att flyga från Sveriges största flygplats, tillika en stor internationell flygplats, med ett trettiotal kaféer och restauranger och ett fyrtiotal butiker som ser till att du är både bekväm och på gott humör medan du väntar på ditt flyg.

Bromma Stockholm Airport är ett mer stadsnära alternativ som särskilt passar dig som bor i huvudstaden. Flygplatsen ligger endast ett par kilometer från city, en färd som med flygbuss eller bil tar runt 20 minuter i stadstrafiken. Bromma är en något mindre flygplats med lugnare tempo, tre restauranger och två butiker.

Ibland finns det en lite billigare biljett till Aten tillgänglig från Stockholm Skavsta Airport (NYO), en flygplats tio mil söder om huvudstaden som specialiserar sig på lågprisflyg. Hit tar du dig på knappt en och en halv timme från Stockholms centrum med flygbuss. Flygplatsen erbjuder fyra restauranger och två butiker och är ett utmärkt alternativ för dig med liten resebudget och mycket tid.

Ditt flyg till Aten från Stockholm landar

Efter knappt fyra timmars resa landar ditt flyg från Stockholm till Aten på Athens International Airport (ATH). Detta är Greklands största flygplats och den har därmed ett ansenligt serviceutbud, samt ett fyrtiotal butiker och ett tjugotal restauranger. Avståndet in till Aten är fyra mil, en färd som tar runt 35 minuter med bil. Den grekiska huvudstaden är även lätt att nå med tunnelbana, tåg och buss.

Stockholm

555,69 kr
1 826,00 kr

Linköping Saab Airport