Billiga flyg från Stockholm (STO) till Oslo (OSL) 440 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Gardermoen

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 440 kr för enkelflyg och 733 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines
SAS
Norwegian Air Shuttle
Ethiopian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Flyginformation Stockholm till Oslo
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsGardermoen
FlygbolagAir Baltic, Austrian Airlines, British Airways, Ethiopian Airlines, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, SAS, Swiss International Air Lines
Flygpris733 kr
Distans383 km

Åk Stockholm – Oslo med flyg för en snabb resa från Sverige till Norge

Både Stockholm och Oslo har i egenskap av att vara huvudstäder många sevärdheter och nöjen, men de är också sina länders administrativa och ekonomiska centrum. Det är därför många som reser med flyg från Stockholm till Oslo för att göra affärer, träffa kollegor eller diskutera svensk-norska samarbeten. Lediga svenskar kan istället ägna sig åt att promenera och shoppa på gatan Karl Johan, titta på konsten på Nationalgalleriet och Munchmuseet, eller heja på deltagarna på skidtävlingarna på Holmenkollen och besöka det tillhörande museer. Det går också att släppa loss på arenakonserter och musikfestivaler, eller ta en båt till skärgården och slappna av på någon trevlig ö. Den norska huvudstaden är även den naturliga inreseporten för vidare resor till andra fylken och kommuner. En resa på vägarna från Oslo flygplats, Gardermoen (OSL) kan leda dig till fantastiska fjordar, fjäll och lantliga byar med välbevarade stavkyrkor.

Flyg till Oslo från Stockholm på bara en timme

Avståndet mellan Stockholm och Oslo är ungefär 53 mil om du kör sträckan på E18 som går via Västerås och Karlstad. Detta tar 6 timmar, förutsatt att du inte pausar något efter vägen. Tar du istället tåget tar resan ungefär 5 timmar. I jämförelse spar du in 4–5 timmar genom att flyga sträckan Stockholm (STO) – Oslo (OSL), eftersom flygresan endast tar en timme. Vill du dessutom åka tur och retur och vara hemma samma dag istället för att övernatta på hotell, blir den insparade restiden totalt 10–12 timmar.

När du är framme på flygplatsen i Oslo finns det många buss- och tågalternativ för att komma vidare in till Oslos centrum och andra orter. Till exempel kan du ta tåg eller buss in till stadskärnan vilket tar 20–30 minuter. Flygtåget går bland annat till centrum, Nationalteatern, Sandvika, Asker och Drammen. Du kan även resa vidare med NSB (Norges Statsbaner) som har tåg mot exempelvis Trondheim och Lillehammer.

Ska du vistas lite längre söderut i Norge har du även alternativet att flyga till Sandefjord Airport, Torp (TRF), som ligger ungefär 12 mil söder om Oslo. Därifrån går bussar till bland annat kustnära Stavern och Kristiansand. Det finns även bussturer från denna flygplats till Oslo och de olika orterna i Telemark fylke.

Hitta billiga flyg Stockholm – Oslo genom att vara flexibel

Från Stockholm Arlanda går det dagligen mellan 10 och 20 direktflyg till Oslo. Är du ledig och reser för nöjes skull, och därför har möjlighet att vara lite flexibel i fråga om avgångstider, är det lättare att fynda billiga flygbiljetter från Stockholm till Oslo. Allt som oftast finns det en eller ett par avgångar varje timme från klockan sex på morgonen och fram till niotiden på kvällen, med vissa undantag för sommar och helger. Om det inte spelar så stor roll för dig exakt när du kommer fram är det därför värt att undersöka om det finns billigare flygresor vissa tider på dagen, eller om du till och med kan resa en annan veckodag.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Stockholms län till Oslo, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan STO och OSL

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Oslo (OSL)från Stockholms län (STO).

Kombinera din flygresa från Stockholms län till Oslo med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Stockholm