Billiga flyg från Stockholm (STO) till Palma de Mallorca (PMI) från 499 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Palma de Mallorca

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 499 kr för enkelflyg och 864 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Air Serbia
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Eurowings
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Eurowings
Air Serbia
Air Serbia
Air Serbia
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Flyginformation Stockholm till Palma de Mallorca
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsPalma de Mallorca
FlygbolagAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Eurowings, Iberia, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines
Flygpris864 kr
Distans2461 km

Hitta billiga flyg Stockholm till Mallorca och varva ned på stranden

Du kan boka billiga flygbiljetter Stockholm-Mallorca och unna dig själv en resa till en härlig ö som är lika populär bland turister idag som den var för 20 år sedan. Mallorca är ett familjevänligt resmål som också erbjuder mycket i form av nattliv och andra nöjen, så ön passar de flesta. Att ön är vackert belägen i Medelhavet och bjuder på långa stränder och klarblått vatten skadar naturligtvis inte heller. Flyg från Stockholm till Mallorca tar vanligtvis omkring fyra timmar om de är direktflyg, men resan kan ta något längre tid om flyget mellanlandar på vägen. Du kan dock ha möjlighet att hitta billigare flygbiljetter om du väljer en resa med en eller flera mellanlandningar.

Ta dig enkelt till flygplatsen när du reser med flyg till Mallorca från Stockholm

Stockholm har flera internationella flygplatser du kan resa från, däribland Arlanda, Skavsta och Stockholm Bromma. Sveriges största internationella flygplats är Stockholm Arlanda. Flygplatsen ligger omkring fyra mil från centrala Stockholm, och du kan enkelt ta dig dit med kollektivtrafik. Det avgår flygbussar regelbundet, men du kan även ta tåg direkt till utrikesterminalen. Resan med expresståget tar omkring 20 minuter och avgår dygnet runt, men vanliga pendeltåg stannar också vid flygplatsen. Buss tar något längre tid men avgår också större delen av dygnet.

Till Skavsta och Bromma Stockholm flygplatser går det bussar som är anpassade efter avgångar och ankomster. Resan till Skavsta från Stockholm tar omkring en och en halv timme, medan en bussresa till Bromma flygplats tar runt 20 minuter. Samtliga flygplatser har långtidsparkering, så att du kan ta egen transport dit. Du kan så klart också ta taxi, men det kan bli dyrt beroende på vilken flygplats du reser från.

Billiga flyg från Stockholm till Mallorca med kort resa från flygplatsen till staden

Flyg till Mallorca anländer på flygplatsen Palma de Mallorca, och därifrån har du nära till flera orter med bra förbindelser som gör att resan går snabbt och enkelt. Palma de Mallorca är en av Spaniens mest trafikerade flygplatser, särskilt på sommaren då det är högsäsong för turism. Flygplatsen ligger mindre än tio kilometer från själva staden Palma de Mallorca. Det gör att du kan ta taxi utan att det behöver bli dyrt, men det går också bussar till staden och till flera andra orter i närheten. Det går också tåg från flygplatsen till Palma de Mallorca, där du sedan kan byta till någon annan linje.

Flyg till Mallorca från Stockholm och upptäck hela ön

Från flygplatsen Palma de Mallorca kan du också hämta upp din hyrbil om du vill ha egen transport under din vistelse. Mallorca är kanske mest berömt för sina stränder, men det finns också mycket att upptäcka inåt landet, bland annat flera orter som har riktig charm och få turister. Själva flygplatsen har också butiker där du kan shoppa souvenirer för hemresan och restauranger där du kan slappna av innan hemresan.

Flygplatser i Stockholm