Billiga flyg från Kristianstad

Flyg från Kristianstad

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 007 kr för enkelflyg och 2 061 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight

Populära hotell nära Kristianstad flygplats

Sanddala Bed & Breakfast
2.5 out of 5
Martin Jöns väg 300, Everöd, 29792
Priset är 1 000 kr per natt mellan 29 sep. och 30 sep.
Detta bed and breakfast ligger i Everöd. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. De populära sevärdheterna Forsakar vattenfalls ...
4,7/5 Exceptional! (17 recensioner)
2 sovrum boende i Everöd
Denna semesterbostad ligger i Kristianstad Ö. Här har du tillgång till parkering, trädgård och tv. De populära sevärdheterna Pulken och Forsakar vattenfalls ...
Inga recensioner
Wramsta Bed & Breakfast
3 out of 5
Östra Vramsvägen 79, Tollarp, 298 32
Detta bed and breakfast har 3 stjärnor och ligger i Tollarp. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Läs recensioner ...
5/5 Exceptional! (3 recensioner)
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flygplatsinformation Kristianstad

Billiga flyg från Kristianstad Airport tar dig till en rad olika populära semesterdestinationer utan att spränga resbudgeten. Det betyder att du kommer ha mer pengar i plånboken väl på plats. Du kan enkelt söka efter olika flygbolag och rutter, antingen direktflyg eller resor med mellanlandningar, på Expedias användarvänliga sidor. När du anger vilka datum och tider du vill resa visas tydligt flera olika flygbolag. På så sätt ser du om ditt utvalda flygbolag flyger från Kristianstad flygplats eller om en annan flygplats passar dig bättre. Genom att använda Expedia för att jämföra pris och tider kan du vara säker på att du får de bästa möjliga erbjudandena från Kristianstad Airport, KID, eller någon annan flygplats. När det är fixat kan du slappna av i vetskap om att dina flygplaner är spikade och du kan påbörja de roliga förberedelserna inför resan.

Så tar du dig till Kristianstad Airport

Det finns flera sätt att ta sig till Kristianstad flygplats. Tänker du köra från Kristianstad eller ännu längre? Läs på flygplatsens webbsida eller titta på kartor på Internet för att ta reda på det enklaste och snabbaste sättet att ta sig dit. Du kan också undersöka alternativ och priser för taxiresor till Kristianstad Airport. Föredrar du att ta dig till flygplatsen med buss? Kolla upp i förväg exakt var bussen stannar i förhållande till flygplatsens huvudbyggnad och beräkna hur mycket tid du behöver för att checka in ditt bagage.

Att tänka på när du flyger från Kristianstad, KID

Vill du handla några sista souvenirer innan du flyger? Läs på Kristianstad Airports webbsida för att se vilka butiker som finns, så du vet var du kan köpa smink, kläder och accessoarer. Då får du också reda på hur matutbudet ser ut - barer och restauranger är ideala för att koppla av innan en flygresa och erbjuder måltider som mättar alla i ditt ressällskap. Om du återvänder till Kristianstad efter din resa är det värt att kolla upp returresor och tidtabeller, beroende på vilket färdmedel du reser med. Glöm inte att du kan spara mycket pengar genom att långt i förväg använda Expedia för att kolla upp flyg från Kristianstad KID Airport.

Flygplatsinformation Kristianstad
AvreseflygplatsKristianstad
IATA-kod för avreseflygplatsKID
AvreseortKristianstad