Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen

Erbjudanden > Semester i Sverige & Norden

Här hittar du våra bästa erbjudanden på resor i Sverige och övriga Norden: Danmark, Norge, Finland och Island. Upptäck våra nordiska grannländer eller semestra på hemmaplan med Expedia!

Stanna hemma i sommar och upplev Sverige och Norden när det är som allra skönast på våra nordliga breddgrader. Långa, ljusa nätter ger mer energi för en aktiv semester. Paddla kanot i Stockholms skärgård, vandra i den svenska fjällvärlden och sup in den friska luften, upptäck nya platser med båt längs Göta Kanal eller njut av de långa sandstränderna i Skåne och Halland.

Även våra nordiska grannländer är väl värda att besöka, så varför inte beställa en resa till Island där du kan njuta av bad i varma källor eller boka en semester med naturupplevelser i Norge? Finland lockar med alla sina sjöar och bastubad, medan Danmark erbjuder utsökta mat- och kulturupplevelser. Här hittar du våra bästa erbjudanden på resor i Sverige och resor till övriga Norden.

I Dalarna finns det mycket att upptäcka: unika hantverkstraditioner, vacker natur, museer med verk av Carl Larsson och Anders Zorn samt Falu koppargruva. En tur runt sjön Siljan är en oförglömlig upplevelse, och du kan dessutom passa på att uppleva småstadslivet på orter som Leksand, Rättvik, Mora och Orsa.

Österlen i Skåne är lika vacker som ryktet säger. Ett besök vid Ale stenar och det gamla slottet Glimmingehus rekommenderas för den historieintresserade. Pittoreska småstäder är Simrishamn, Ystad och Kivik.

En semester i Närke och Bergslagen är avkopplande och intressant. Besök det gamla slottet i Örebro och åk upp i Svampen med utsikt över hela stan. Gustavsvik erbjuder ett av Sveriges mest avancerade äventyrsbad, medan man i Kilsbergen hittar gott om bär, svamp och små badsjöar.

Varför inte tillbringa en semester i en större stad och utforska dess omgivningar? Köpenhamn är en av de mest populära städerna att besöka för oss svenskar. Men har du varit i Bergen i Norge någon gång och besökt den berömda fiskmarknaden? Här hittar du våra bästa erbjudanden på resor i Sverige och övriga Norden: Danmark, Norge, Finland och Island. Upptäck våra nordiska grannländer eller semestra på hemmaplan med Expedia!

Villkor

De bästa erbjudandena har hotellpriser som baseras på den billigaste hotellnatten med två personer i samma rum. Priser inkluderar skatter och serviceavgifter.

Tillbaka upp