Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Eiffeltornet

Ikväll 17 dec - 18 dec
Till helgen 21 dec - 23 dec
Nästa helg 28 dec - 30 dec

Populära hotell nära Eiffeltornet

Se alla 4 723 boenden i Eiffeltornet
Hotel du Cadran
Hotel du Cadran
3.0 av 5.00,3 km från Eiffeltornet
4,3/5 (1 509 recensioner)
1 067 kr per nattför 2 gäster

Riktigt trevligt hotell med underbart läge. Gångavstånd till Eifeltornet, Notre Dame, Louvre, Napoleon monument och det mesta andra. Tog en promenad längs seine varje dag. Precis brevis hotellet finns en mycket trevlig gå-gata med många restauranger, bageri, konditori och småbutiker. Hur bra som ...

Recension från 11 maj 2017
Les Jardins d'Eiffel
Les Jardins d'Eiffel
3.0 av 5.00,3 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,2/5 (1 047 recensioner)
1 219 kr per nattför 2 gäster

Bra frukost o gångavstånd till flera sevärdheter. Rum bra. Badrum behov av lite översyn

Recension från 1 sep 2018
Shangri-La Hotel Paris
Shangri-La Hotel Paris
5.0 av 5.00,7 km från Eiffeltornet
4,7/5 (132 recensioner)
8 005 kr per nattför 2 gäster

Nära Euffeltornet men annars ganska tråkigt område. Lyxigt hotell, bra gym & härlig bassäng.

Recension från 6 dec 2014
Hôtel de La Paix Tour Eiffel
Hôtel de La Paix Tour Eiffel
3.0 av 5.00,2 km från Eiffeltornet
4,1/5 (592 recensioner)
1 048 kr per nattför 2 gäster

Superläge men lite små rum. Området utvecklas snabbt mot skickat., dyrt och trendigt. Gångavstånd ti Eiffeltornet och nära till M École Militaire.

Recension från 25 mar 2018
Hotel Duquesne Eiffel
Hotel Duquesne Eiffel
3.0 av 5.00,6 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,3/5 (1 069 recensioner)
1 108 kr per nattför 2 gäster

Good location

Recension från 13 dec 2017
Två Kvarter Från Champs de Mars och Eiffeltornet
Två Kvarter Från Champs de Mars och Eiffeltornet
0,1 km från Eiffeltornet
4,9/5 (24 recensioner)
Hämta priser per nattför 2 gäster

We thought we were going to dislike the place when we arrived but soon realized that every space was well utilized and impressively organized. My husband and I had two big bags of stuff and a guitar. When we unpacked and put our clothes in the closet with big flat drawers and tuck our suitcases under ...

Recension från 29 jul 2018
Hotel Floride Etoile
Hotel Floride Etoile
3.0 av 5.00,9 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,1/5 (659 recensioner)
885 kr per nattför 2 gäster

Supermysigt centralt hotell med fantastiskt trevlig personal. God frukost och en hemtrevlig känsla.

Recension från 23 mar 2018
Hotel Derby Eiffel
Hotel Derby Eiffel
3.0 av 5.00,5 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
3,8/5 (1 339 recensioner)
996 kr per nattför 2 gäster

Nära till Eiffeltornet, metron och de flesta andra bekvämligheter man kantänkas behöva. Mycket trevlig flerspråkig personal. Utmärkta sängar och bra AC.

Recension från 17 jul 2018
Relais Bosquet
Relais Bosquet
3.0 av 5.00,3 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,6/5 (370 recensioner)
890 kr per nattför 2 gäster

Best hotel ever

Recension från 13 jan 2018

Reseguide: Hotell nära Eiffeltornet

Hotell Eiffeltornet: Paris är ett av de mest populära resmålen i Europa och Eiffeltornet i den centrala staden är en riktig klassiker. Det finns många hotell vid Eiffeltornet i Paris, särskilt om du letar hotell med fyra eller fem stjärnor.

Både Paris och Frankrike överlag attraherar tusentals turister året runt så det finns ett brett utbud av hotell i alla prisklasser att välja mellan. Hotell nära Eiffeltornet är å andra sidan till större delen något lyxigare, även om det också finns ett fåtal hotell med tre stjärnor i området. En övernattning vid Eiffeltornet är en upplevelse du sent glömmer.

Om du hellre vill hitta billiga hotell nära Eiffeltornet än boka lyxigare boenden finns det mer att välja mellan lite längre bort. Det finns många områden i Paris med billiga hotell men de är oftast inte centrala utan ligger något utanför stadskärnan.

Promenera till Paris otaliga sevärdheter från hotellet

När du bokar ditt hotell nära Eiffeltornet har du också nära till många andra av stadens fantastiska sevärdheter. Eiffeltornet ligger centralt och inom promenadavstånd – eller en kort resa på tunnelbanan – från Louvren, Notre Dame, Champs Elysée och mycket mer. Ditt boende i centrala Paris är en perfekt utgångspunkt för att utforska staden och upptäcka för egen del varför Paris är ett närmast legendariskt resmål för turister från hela världen.

Det finns även ett antal områden utanför staden som är väl värda ett besök. Med en hyrbil i Paris kan du besöka naturområden som Fontainebleu eller Provins. Kombinera storstadslivet i Paris med en tur på fridfulla vandringsleder med utsikt över den större regionen Île-de-France där Paris ligger.

Boka komplett resa med hotell och flyg

Ett smart sätt att boka en resa till Paris kan vara med en paketresa. En paketresa till Paris innebär att du slipper boka flyg och hotell separat och istället bokar dessa på en och samma gång. Det är smidigare än att söka efter flyg och hotell vid Eiffeltornet separat och det kan spara dig pengar.

Ett flyg till Paris anländer oftast på en av stadens två större flygplatser; Charles de Gaulle eller Orly. Från båda går det bussar regelbundet in till centrala Paris och andra områden. Du kan också ta taxi så att du anländer vid dörren på ditt hotell. Om du bokat hyrbil kan du hämta och lämna den vid flygplatsen. Hör dig för med ditt hotell om parkering.

Vad ett hotell nära Eiffeltornet erbjuder dig

I Paris finns det allt från vandrarhem till lyxhotell, men hotellen nära Eiffeltornet lutar kanske lite mer åt lyx än budget. Det finns ett fåtal billigare hotell men de flesta är fler-stjärniga. Hotell med fyra och fem stjärnor erbjuder många bekvämligheter. En del har gratis wifi medan andra serverar gäster gratis frukost eller inkluderar besök till hotellets gym. Det kan variera något, men ett besök till Paris är alltid en oförglömlig upplevelse i en stad med otroligt mycket att se och göra.