Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Eiffeltornet

Ikväll 24 maj - 25 maj
Till helgen 24 maj - 26 maj
Nästa helg 31 maj - 2 juni

Populära hotell nära Eiffeltornet

Se alla 5 223 boenden i Eiffeltornet

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hotel Eiffel Seine
Hotel Eiffel Seine
3.0 av 5.00,4 km från Eiffeltornet
4,2/5 (1 800 recensioner)
1 172 kr per natt för 2 gäster

Ett ganska litet men trivsamt hotell med väldigt bra läge för den som vill besöka Eiffel-tornet. T-bana precis utanför dörren och flera restauranger i närheten. Frukosten (i källarvåning) var begränsad vad gäller valmöjligheter men ändå OK jämfört med liknande hotell i Paris. Lite slitet badrum.

Recension från 8 nov. 2018
Pullman Paris Tour Eiffel
Pullman Paris Tour Eiffel
4.0 av 5.00,2 km från Eiffeltornet
4,4/5 (2 765 recensioner)
3 437 kr per natt för 2 gäster

supernice hotell with really friendly staff. the only negative was the slow elevators. one day we waited at least 10 minutes, then we got fed up and took the stairs instead (6 floors)

Recension från 27 nov. 2018
Mercure Paris Centre Tour Eiffel
Mercure Paris Centre Tour Eiffel
4.0 av 5.00,3 km från Eiffeltornet
4,1/5 (5 890 recensioner)
2 470 kr per natt för 2 gäster

Trevliga personalen. Nära till dem flesta sevärdheter

Recension från 29 apr. 2019
Hôtel Tourisme Avenue
Hôtel Tourisme Avenue
3.0 av 5.00,9 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,5/5 (667 recensioner)
2 245 kr per natt för 2 gäster

arrived late. had asked for a quiet room , got one towrads the street with very disturbing noise from cars and Metro. Staff was not rally interested in solving problem. took 30 minutes of time I did not have.

Recension från 12 dec. 2016
Novotel Paris Centre Tour Eiffel
Novotel Paris Centre Tour Eiffel
4.0 av 5.00,9 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
3,9/5 (2 223 recensioner)
2 902 kr per natt för 2 gäster

Läget är bra om man gillar att strosa runt Eiffeltornet. Bra med många hissar, så man slipper vänta. Det är en av de högre byggnaderna i området med sina 31 våningar, så har man rummet mot sidorna får man fina utsikter. Frukosten var sådär, det var exakt samma rätter alla våra 4 morgonar. Men barnen ...

Recension från 2 maj 2019
Hôtel Eiffel Blomet
Hôtel Eiffel Blomet
4.0 av 5.01,8 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,7/5 (583 recensioner)
2 019 kr per natt för 2 gäster

Very nice hotel with very friendly staff. Quiet rooms with extremely comfortable beds. Clean and fresh. Good selection at breakfast

Recension från 27 jan. 2019
Eiffel Rive Gauche
Eiffel Rive Gauche
3.0 av 5.00,1 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
3,5/5 (446 recensioner)
1 817 kr per natt för 2 gäster

Trevlig personal bra frukost. Ganska lyhört bra område

Recension från 19 mars 2019
Le Derby Alma
Le Derby Alma
4.0 av 5.00,3 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,4/5 (576 recensioner)
2 419 kr per natt för 2 gäster

Bokade in 2 enkelsängar fick ett rum med endast dubbelsäng. Fick sen vänts 55 mil för att få ett nytt rum med 2 enkel stänger men slutade upp med en dubbelsäng igen.

Recension från 24 apr. 2019
Grand Hotel Leveque
Grand Hotel Leveque
3.0 av 5.00,2 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
3,9/5 (668 recensioner)
2 139 kr per natt för 2 gäster

very good location, good service, the staff was very kind and helpful.

Recension från 9 sep. 2018
Karta

Reseguide: Hotell nära Eiffeltornet

Hotell Eiffeltornet: Paris är ett av de mest populära resmålen i Europa och Eiffeltornet i den centrala staden är en riktig klassiker. Det finns många hotell vid Eiffeltornet i Paris, särskilt om du letar hotell med fyra eller fem stjärnor.

Både Paris och Frankrike överlag attraherar tusentals turister året runt så det finns ett brett utbud av hotell i alla prisklasser att välja mellan. Hotell nära Eiffeltornet är å andra sidan till större delen något lyxigare, även om det också finns ett fåtal hotell med tre stjärnor i området. En övernattning vid Eiffeltornet är en upplevelse du sent glömmer.

Om du hellre vill hitta billiga hotell nära Eiffeltornet än boka lyxigare boenden finns det mer att välja mellan lite längre bort. Det finns många områden i Paris med billiga hotell men de är oftast inte centrala utan ligger något utanför stadskärnan.

Promenera till Paris otaliga sevärdheter från hotellet

När du bokar ditt hotell nära Eiffeltornet har du också nära till många andra av stadens fantastiska sevärdheter. Eiffeltornet ligger centralt och inom promenadavstånd – eller en kort resa på tunnelbanan – från Louvren, Notre Dame, Champs Elysée och mycket mer. Ditt boende i centrala Paris är en perfekt utgångspunkt för att utforska staden och upptäcka för egen del varför Paris är ett närmast legendariskt resmål för turister från hela världen.

Det finns även ett antal områden utanför staden som är väl värda ett besök. Med en hyrbil i Paris kan du besöka naturområden som Fontainebleu eller Provins. Kombinera storstadslivet i Paris med en tur på fridfulla vandringsleder med utsikt över den större regionen Île-de-France där Paris ligger.

Boka komplett resa med hotell och flyg

Ett smart sätt att boka en resa till Paris kan vara med en paketresa. En paketresa till Paris innebär att du slipper boka flyg och hotell separat och istället bokar dessa på en och samma gång. Det är smidigare än att söka efter flyg och hotell vid Eiffeltornet separat och det kan spara dig pengar.

Ett flyg till Paris anländer oftast på en av stadens två större flygplatser; Charles de Gaulle eller Orly. Från båda går det bussar regelbundet in till centrala Paris och andra områden. Du kan också ta taxi så att du anländer vid dörren på ditt hotell. Om du bokat hyrbil kan du hämta och lämna den vid flygplatsen. Hör dig för med ditt hotell om parkering.

Vad ett hotell nära Eiffeltornet erbjuder dig

I Paris finns det allt från vandrarhem till lyxhotell, men hotellen nära Eiffeltornet lutar kanske lite mer åt lyx än budget. Det finns ett fåtal billigare hotell men de flesta är fler-stjärniga. Hotell med fyra och fem stjärnor erbjuder många bekvämligheter. En del har gratis wifi medan andra serverar gäster gratis frukost eller inkluderar besök till hotellets gym. Det kan variera något, men ett besök till Paris är alltid en oförglömlig upplevelse i en stad med otroligt mycket att se och göra.