Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Eiffeltornet

Ikväll 17 feb. - 18 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell nära Eiffeltornet

Se alla 5 052 boenden i Eiffeltornet
Hotel du Cadran
Hotel du Cadran
3.0 av 5.00,3 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,4/5 (1 539 recensioner)
1 144 kr per natt för 2 gäster

Väldigt bra läge om man vill bo nära Eiffeltornet men annars inte om man vill ha det bekvämt och bra läge till stan så är det verkligen inte den valet

Recension från 6 feb 2019
Hotel Duquesne Eiffel
Hotel Duquesne Eiffel
3.0 av 5.00,6 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,4/5 (1 121 recensioner)
1 278 kr per natt för 2 gäster

Good location

Recension från 13 dec 2017
Le Cinq Codet
Le Cinq Codet
5.0 av 5.00,4 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,6/5 (548 recensioner)
2 618 kr per natt för 2 gäster

Vi bodde på duplex svit som var fantastiskt fint. Väldigt genomtänkt rum. Hotellet i sin helhet hade lyx känsla och var perfekt. Minus till frukosten som hade väldigt litet utbud och att det serverades samma sak varje morgon.

Recension från 5 nov 2018
West End Hotel
West End Hotel
4.0 av 5.01 km från Eiffeltornet
4,6/5 (942 recensioner)
1 975 kr per natt för 2 gäster

Very nice boutique hotel. Good location. Will absolutely stay here again.

Recension från 12 maj 2018
Hotel Eiffel Turenne
Hotel Eiffel Turenne
3.0 av 5.00,5 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,4/5 (546 recensioner)
763 kr per natt för 2 gäster

Extremt lyhört. Hörde allt grannarna gjorde. Städerskan började städa 0730 och jag trodde hon stod i rummet och dammsög. Frågade sambon om han duschade men det var tydligen grannens dusch som lät. Annars bra och fräsch hotell. Extremt små rum men modernt. Finns reception 24/7.

Recension från 20 jan 2019
Eiffel Rive Gauche
Eiffel Rive Gauche
3.0 av 5.00,1 km från Eiffeltornet
3,5/5 (352 recensioner)
649 kr per natt för 2 gäster

Fantastiskt läge, trevlig närområde. Rummet var dock otroligt litet - som en sardinburk. Dock fint och helt okej renlighet.

Recension från 29 okt 2018
Hôtel Garden Elysées
Hôtel Garden Elysées
4.0 av 5.00,9 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,4/5 (741 recensioner)
1 330 kr per natt för 2 gäster

Excellent location. Nice staff. Clean and modern room. Good breakfast.

Recension från 5 nov 2018
Hotel le Walt
Hotel le Walt
4.0 av 5.00,4 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
4,4/5 (592 recensioner)
1 381 kr per natt för 2 gäster

Paris spännande och stort utbud av tango. Se appen Tango-Argentin.fr Många poliser och militärer ok och vi kännde oss säkra.

Recension från 7 mar 2017
Hotel Derby Eiffel
Hotel Derby Eiffel
3.0 av 5.00,5 km från Eiffeltornet
Gratis avbokning
3,8/5 (1 377 recensioner)
1 073 kr per natt för 2 gäster

Grymt

Recension från 22 okt 2018

Reseguide: Hotell nära Eiffeltornet

Hotell Eiffeltornet: Paris är ett av de mest populära resmålen i Europa och Eiffeltornet i den centrala staden är en riktig klassiker. Det finns många hotell vid Eiffeltornet i Paris, särskilt om du letar hotell med fyra eller fem stjärnor.

Både Paris och Frankrike överlag attraherar tusentals turister året runt så det finns ett brett utbud av hotell i alla prisklasser att välja mellan. Hotell nära Eiffeltornet är å andra sidan till större delen något lyxigare, även om det också finns ett fåtal hotell med tre stjärnor i området. En övernattning vid Eiffeltornet är en upplevelse du sent glömmer.

Om du hellre vill hitta billiga hotell nära Eiffeltornet än boka lyxigare boenden finns det mer att välja mellan lite längre bort. Det finns många områden i Paris med billiga hotell men de är oftast inte centrala utan ligger något utanför stadskärnan.

Promenera till Paris otaliga sevärdheter från hotellet

När du bokar ditt hotell nära Eiffeltornet har du också nära till många andra av stadens fantastiska sevärdheter. Eiffeltornet ligger centralt och inom promenadavstånd – eller en kort resa på tunnelbanan – från Louvren, Notre Dame, Champs Elysée och mycket mer. Ditt boende i centrala Paris är en perfekt utgångspunkt för att utforska staden och upptäcka för egen del varför Paris är ett närmast legendariskt resmål för turister från hela världen.

Det finns även ett antal områden utanför staden som är väl värda ett besök. Med en hyrbil i Paris kan du besöka naturområden som Fontainebleu eller Provins. Kombinera storstadslivet i Paris med en tur på fridfulla vandringsleder med utsikt över den större regionen Île-de-France där Paris ligger.

Boka komplett resa med hotell och flyg

Ett smart sätt att boka en resa till Paris kan vara med en paketresa. En paketresa till Paris innebär att du slipper boka flyg och hotell separat och istället bokar dessa på en och samma gång. Det är smidigare än att söka efter flyg och hotell vid Eiffeltornet separat och det kan spara dig pengar.

Ett flyg till Paris anländer oftast på en av stadens två större flygplatser; Charles de Gaulle eller Orly. Från båda går det bussar regelbundet in till centrala Paris och andra områden. Du kan också ta taxi så att du anländer vid dörren på ditt hotell. Om du bokat hyrbil kan du hämta och lämna den vid flygplatsen. Hör dig för med ditt hotell om parkering.

Vad ett hotell nära Eiffeltornet erbjuder dig

I Paris finns det allt från vandrarhem till lyxhotell, men hotellen nära Eiffeltornet lutar kanske lite mer åt lyx än budget. Det finns ett fåtal billigare hotell men de flesta är fler-stjärniga. Hotell med fyra och fem stjärnor erbjuder många bekvämligheter. En del har gratis wifi medan andra serverar gäster gratis frukost eller inkluderar besök till hotellets gym. Det kan variera något, men ett besök till Paris är alltid en oförglömlig upplevelse i en stad med otroligt mycket att se och göra.