Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Louvren

Ikväll 25 maj - 26 maj
Till helgen 31 maj - 2 juni
Nästa helg 7 juni - 9 juni

Populära hotell nära Louvren

Se alla 5 247 boenden i Louvren

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hôtel Louvre Bons Enfants
Hôtel Louvre Bons Enfants
3.0 av 5.00,2 km från Louvren
3,9/5 (562 recensioner)
1 815 kr per natt för 2 gäster

Rummet var vädigt litet, badrummet gav var inte jätte fräscht men sängarna var jätte sköna!

Recension från 22 feb. 2019
Hotel Regina Louvre
Hotel Regina Louvre
5.0 av 5.00,3 km från Louvren
Gratis avbokning
4,4/5 (1 081 recensioner)
3 969 kr per natt för 2 gäster

Fantastiskt läge och ännu finare nu efter renoveringen

Recension från 25 juli 2018
Grand Hotel du Palais Royal
Grand Hotel du Palais Royal
5.0 av 5.00,2 km från Louvren
Gratis avbokning
4,6/5 (164 recensioner)
5 746 kr per natt för 2 gäster

Fantastiskt hotell som vi använder när vi är i Paris. Ligger på ett grymt läge precis vid Louvren och nära allt man behöver. Denna gång höll de dock på att renovera och ångbadet var avstängt vilket var lite av en besvikelse. Dock supertrevlig personal, service och atmosfär.

Recension från 31 mars 2018
Hotel Saint Honore Paris
Hotel Saint Honore Paris
3.0 av 5.00,1 km från Louvren
3,9/5 (461 recensioner)
2 677 kr per natt för 2 gäster

Det varbra

Recension från 16 jan. 2019
Saint James Albany Paris Hôtel Spa
Saint James Albany Paris Hôtel Spa
4.0 av 5.00,4 km från Louvren
Gratis avbokning
4,0/5 (922 recensioner)
2 472 kr per natt för 2 gäster

Likeable, and great location.

Recension från 2 feb. 2019
L'Empire Paris
L'Empire Paris
4.0 av 5.00,1 km från Louvren
4,3/5 (1 092 recensioner)
2 137 kr per natt för 2 gäster

Hotellets läge är fantastiskt bra med nära till de största turistattraktionerna och nära till shopping och massor av restauranger. Tågstationen för tåget till Disneyparken ligger också väldigt nära hotellet. Otroligt trevligt bemötande vid incheckning, serviceinriktade och hjälpsamma när vi hade ...

Recension från 14 aug. 2018
Normandy Hotel
Normandy Hotel
0,3 km från Louvren
Gratis avbokning
3,3/5 (2 192 recensioner)
1 709 kr per natt för 2 gäster

Jättebra, vi är nöjda!

Recension från 10 dec. 2018
The Westin Paris - Vendôme
The Westin Paris - Vendôme
4.0 av 5.00,5 km från Louvren
Gratis avbokning
4,2/5 (1 007 recensioner)
3 268 kr per natt för 2 gäster

Ett bra hotell med ett fenomenalt läge. Fina rum men dålig ljussättning, med bara 1 fönster och inga ordentliga lampor var det svårt att se ordentligt, framför allt på kvällarna. Vi bodde tre personer i ett rum och fick ändå bara toalettartiklar, handdukar, tofflor etc för 2. Frukosten är mycket ...

Recension från 22 sep. 2017
Hotel Duminy Vendome
Hotel Duminy Vendome
4.0 av 5.00,5 km från Louvren
Gratis avbokning
4,2/5 (871 recensioner)
3 418 kr per natt för 2 gäster

Perfekt läge men något slitet hotell. Små rum men funktionellt. Mycket bra frukost!

Recension från 7 maj 2018
Karta

Reseguide: Hotell nära Louvren i Paris

Hotell Louvren: Metropolen Paris är ett av de mest populära resmålen i Europa dit turister från hela världen flockas. Museet Louvren är något du inte bör missa. Söker du hotell vid Louvren i Paris hittar du mestadels hotell med fyra eller fem stjärnor även om det finns ett fåtal undantag.

Hotell vid Louvren är främst hotell med tre till fem stjärnor så om du vill hitta billiga hotell nära Louvren måste du oftast leta något utanför det centrala distriktet. En övernattning vid Louvren är dock chansen att unna dig något speciellt och ha utsikt över hjärtat av Paris.

Det fina med hotell vid Louvren i Paris är att de också ligger nära många andra sevärdheter. Notre Dame, Champs Elysée och Eiffeltornet är alla inom promenadavstånd från området där Louvren ligger. Eftersom det är det centrala området hittar du också shopping och restauranger – kanske de två saker Paris är mest berömt för efter sina sevärdheter.

Upptäck hela Île-de-France från ditt hotell

Île-de-France är regionen i Frankrike där du hittar Paris och förutom huvudstaden är det ett område med många platser som är värda ett besöka. Det finns naturområden som Fontainebleu, och det otroliga slottet Versailles ligger något utanför själva Paris. Det går självklart att ta sig till olika områden utanför staden med buss eller tåg men egen transport kan vara lite smidigare. Med hyrbil i Paris kan du lämna storstaden och göra dagsutflykter till områden utanför stadsgränsen eller ännu längre bort till kringliggande regioner.

Vill du inte lämna staden finns det mycket du kan göra nära ditt hotell vid Louvren. Du kan promenera längs floden Seine och besöka något av stadens andra museer eller konstgallerier på vägen. Musée Rodin och Centre Pompidou är berömda för sina samlingar. Paris låter dig variera din upplevelse med finkultur, konst och nöjen som shopping och god mat.

Boka hotellet så smidigt som möjligt

En paketresa till Paris innebär att du bokar flyg och hotell som ett paket. Det kan spara dig pengar på din bokning och är dessutom något smidigare än att boka flyg och hotell vid Louvren separat. Flyg till Paris anländer oftast på Charles de Gaulle eller Orly. Från båda flygplatser går bussar regelbundet in till centrala Paris. Du kan också ta en taxi så att du anländer precis vid ditt hotell och slipper hålla kolla på tidtabeller. Har du bokat hyrbil kan du hämta och lämna den vid flygplatsen och köra direkt till hotellet.

Vad kan du vänta dig av hotellet?

Hotell i Paris och särskilt hotell nära Louvren är fina boenden där du kan vänta dig olika bekvämligheter som förhöjer din upplevelse. Gratis frukost, wifi och mycket mer kan ingå i ditt hotellbesök beroende på vart du bor. Många hotell är barnvänliga eftersom många barnfamiljer reser till Frankrike, bland annat för att besöka Disney World. Var i Paris du än bokar ditt hotell kommer du inte ha långt till oförglömliga sevärdheter och restauranger i världsklass.