Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Louvren

Ikväll 16 feb. - 17 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell nära Louvren

Se alla 5 115 boenden i Louvren
Normandy Hotel
Normandy Hotel
0,3 km från Louvren
Gratis avbokning
3,3/5 (2 144 recensioner)
729 kr per natt för 2 gäster

Läget på hotellet var perfekt. Det som var negativt var heltäckningsmattan som varit med om en del och att bilderna på hotellrummen inte överensstämmer med hur det var, tydligen bara bilder på finare rum så man känner sig lite lurad och besviken.

Recension från 3 feb 2018
Saint James Albany Paris Hôtel Spa
Saint James Albany Paris Hôtel Spa
4.0 av 5.00,4 km från Louvren
Gratis avbokning
4,0/5 (820 recensioner)
1 475 kr per natt för 2 gäster

Perfekt läge i Paris! Bra frukost och barnen gillade poolen.

Recension från 3 nov 2018
Hôtel Louvre Bons Enfants
Hôtel Louvre Bons Enfants
3.0 av 5.00,2 km från Louvren
Gratis avbokning
3,9/5 (521 recensioner)
1 046 kr per natt för 2 gäster

Trevlig och hjälpsam personal på hotellet. Nära till Louvre. Ren dock små rum. Passar perfekt när man reser utan barn.

Recension från 27 aug 2018
Timhotel Le Louvre
Timhotel Le Louvre
3.0 av 5.00,2 km från Louvren
Gratis avbokning
3,7/5 (621 recensioner)
926 kr per natt för 2 gäster

Vi fick ett rum mot innergården så det var mörkt.

Recension från 18 aug 2018
Grand Hotel du Palais Royal
Grand Hotel du Palais Royal
5.0 av 5.00,2 km från Louvren
Gratis avbokning
4,6/5 (139 recensioner)
3 460 kr per natt för 2 gäster

Fantastiskt hotell som vi använder när vi är i Paris. Ligger på ett grymt läge precis vid Louvren och nära allt man behöver. Denna gång höll de dock på att renovera och ångbadet var avstängt vilket var lite av en besvikelse. Dock supertrevlig personal, service och atmosfär.

Recension från 31 mar 2018
Hotel Regina Louvre
Hotel Regina Louvre
5.0 av 5.00,3 km från Louvren
Gratis avbokning
4,4/5 (1 028 recensioner)
2 954 kr per natt för 2 gäster

Fantastiskt läge och ännu finare nu efter renoveringen

Recension från 25 jul 2018
L'Empire Paris
L'Empire Paris
4.0 av 5.00,1 km från Louvren
Gratis avbokning
4,3/5 (1 042 recensioner)
1 537 kr per natt för 2 gäster

Hotellets läge är fantastiskt bra med nära till de största turistattraktionerna och nära till shopping och massor av restauranger. Tågstationen för tåget till Disneyparken ligger också väldigt nära hotellet. Otroligt trevligt bemötande vid incheckning, serviceinriktade och hjälpsamma när vi hade ...

Recension från 14 aug 2018
Hotel Brighton
Hotel Brighton
4.0 av 5.00,4 km från Louvren
Gratis avbokning
4,4/5 (923 recensioner)
1 820 kr per natt för 2 gäster

Fint hotell med mycket serviceminded personal. Gångavstånd (ett par km) till både triumfbågen och eiffeltornet. Nära tunnelbanan. Trevliga cafeer/barer strax utangör ingången. Fin frukost men dålig variation av bröd. Bra att man kan beställa upp en mindre frukost till rummet. Fräscht och rent ...

Recension från 16 sep 2018
Hotel Bel Ami
Hotel Bel Ami
5.0 av 5.00,7 km från Louvren
Gratis avbokning
4,4/5 (567 recensioner)
2 915 kr per natt för 2 gäster

Bra hotel bra läge lite dyrt men hög standard - u get what u pay for

Recension från 21 sep 2018

Reseguide: Hotell nära Louvren i Paris

Hotell Louvren: Metropolen Paris är ett av de mest populära resmålen i Europa dit turister från hela världen flockas. Museet Louvren är något du inte bör missa. Söker du hotell vid Louvren i Paris hittar du mestadels hotell med fyra eller fem stjärnor även om det finns ett fåtal undantag.

Hotell vid Louvren är främst hotell med tre till fem stjärnor så om du vill hitta billiga hotell nära Louvren måste du oftast leta något utanför det centrala distriktet. En övernattning vid Louvren är dock chansen att unna dig något speciellt och ha utsikt över hjärtat av Paris.

Det fina med hotell vid Louvren i Paris är att de också ligger nära många andra sevärdheter. Notre Dame, Champs Elysée och Eiffeltornet är alla inom promenadavstånd från området där Louvren ligger. Eftersom det är det centrala området hittar du också shopping och restauranger – kanske de två saker Paris är mest berömt för efter sina sevärdheter.

Upptäck hela Île-de-France från ditt hotell

Île-de-France är regionen i Frankrike där du hittar Paris och förutom huvudstaden är det ett område med många platser som är värda ett besöka. Det finns naturområden som Fontainebleu, och det otroliga slottet Versailles ligger något utanför själva Paris. Det går självklart att ta sig till olika områden utanför staden med buss eller tåg men egen transport kan vara lite smidigare. Med hyrbil i Paris kan du lämna storstaden och göra dagsutflykter till områden utanför stadsgränsen eller ännu längre bort till kringliggande regioner.

Vill du inte lämna staden finns det mycket du kan göra nära ditt hotell vid Louvren. Du kan promenera längs floden Seine och besöka något av stadens andra museer eller konstgallerier på vägen. Musée Rodin och Centre Pompidou är berömda för sina samlingar. Paris låter dig variera din upplevelse med finkultur, konst och nöjen som shopping och god mat.

Boka hotellet så smidigt som möjligt

En paketresa till Paris innebär att du bokar flyg och hotell som ett paket. Det kan spara dig pengar på din bokning och är dessutom något smidigare än att boka flyg och hotell vid Louvren separat. Flyg till Paris anländer oftast på Charles de Gaulle eller Orly. Från båda flygplatser går bussar regelbundet in till centrala Paris. Du kan också ta en taxi så att du anländer precis vid ditt hotell och slipper hålla kolla på tidtabeller. Har du bokat hyrbil kan du hämta och lämna den vid flygplatsen och köra direkt till hotellet.

Vad kan du vänta dig av hotellet?

Hotell i Paris och särskilt hotell nära Louvren är fina boenden där du kan vänta dig olika bekvämligheter som förhöjer din upplevelse. Gratis frukost, wifi och mycket mer kan ingå i ditt hotellbesök beroende på vart du bor. Många hotell är barnvänliga eftersom många barnfamiljer reser till Frankrike, bland annat för att besöka Disney World. Var i Paris du än bokar ditt hotell kommer du inte ha långt till oförglömliga sevärdheter och restauranger i världsklass.