Billiga flyg från Phuket (HKT) till Köpenhamn (CPH) 3 560 kr

Billiga flyg från Phuket Intl. till Kastrup

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 560 kr för enkelflyg och 5 150 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Emirates
Emirates
Emirates
Etihad Airways
Etihad Airways
Etihad Airways
Etihad Airways
Emirates
Etihad Airways
Bangkok Airways
Emirates
Emirates
Emirates
Etihad Airways
Etihad Airways
Bangkok Airways
Qatar Airways
Finnair
Etihad Airways
Bangkok Airways
Flyginformation Phuket till Köpenhamn
AvreseflygplatsPhuket Intl.
Destinationens flygplatsKastrup
FlygbolagBritish Airways, Emirates, Etihad Airways, Finnair, Qatar Airways, Thai Airways International
Flygpris5 150 kr
Distans8939 km

Vanliga frågor och svar

Sa Khu - Köpenhamn med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Sa Khu (HKT) till Köpenhamn (CPH) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Sa Khu till Köpenhamn. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Sa Khu till Köpenhamn, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan HKT och CPH

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Köpenhamn (CPH)från Sa Khu (HKT).

Kombinera din flygresa från Sa Khu till Köpenhamn med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.