Det kan finnas reserestriktioner för Sverige med anledning av covid-19.

Resor till Helsingborg 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Helsingborg med Expedia

  • Våra paketerbjudanden för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan nu boka våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Helsingborg. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Helsingborg

Elite Hotel Mollberg
Elite Hotel Mollberg
4 out of 5
Stortorget 18, Helsingborg
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 872 kr per natt mellan 22 jan. och 23 jan.
4.5/5Wonderful! (971 recensioner)
Återvänder gärna till Hotel Mollberg!

"Roligt vara tillbaka på det anrika hotellet Mollberg, som ligger så centralt. Hade också turen hitta parkeringsplats nära hotellet. Inser nu efteråt att vi borde ha bokat ett restaurangbesök i förväg då restaurangen verkar vara väldigt populär. Då vädret var vackert passade vi på göra en utflykt ..."…"

Recension från 6 okt. 2020

Elite Hotel Mollberg
Clarion Grand Hotel
Clarion Grand Hotel
4 out of 5
Stortorget 8-12, Helsingborg
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 958 kr per natt mellan 23 jan. och 24 jan.
4.2/5Very Good! (984 recensioner)
helt okej!

"Ganska litet rum, men ett charmigt hotell. Stort plus för den mysiga hissen med fåtöljer i."…"

Recension från 27 sep. 2020

Clarion Grand Hotel
The Vault Hotel
The Vault Hotel
4 out of 5
Stortorget 20, Helsingborg
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 964 kr per natt mellan 21 jan. och 22 jan.
4.5/5Wonderful! (623 recensioner)

"5 stjärnigt boende med 5 stjärnig service As good as it gets"…"

Recension från 2 dec. 2020

The Vault Hotel
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
0

Toppaktiviteter i Helsingborg

Strandsemester i Helsingborg (med omnejd)

Ge dig själv en möjlighet att leva dina drömmars strandliv på din semester i Helsingborg (med omnejd). Ge dig ut på en avslappnad rundtur, njut av den spektakulära havsutsikten och leta vackra snäckor och stenar under din resa till Helsingborg (med omnejd). Vikingstrand ligger endast 3 kilometer från centrum och är ett naturligt val för många solälskande resenärer. Boka ett av våra semesterpaket till Helsingborg (med omnejd) för att få mer för pengarna.

Bra att veta om Helsingborg (med omnejd)

  • Om den uppfriskande havsluften och utsikt över vattnet är din uppfattning av en drömsemester kan du titta närmre på våra strandhotell i Helsingborg (med omnejd). Att bo intill vattnet är ett utmärkt botemedel mot stress.
  • Helsingborg (med omnejd) har även ett gott utbud av privata semesterhus. 2 Bedroom Accommodation in Munka-ljungby och Villa Olympia. Newly Built House in Central Höganäs 130m2 brukar uppskattas av turister och kan vara värda att titta närmre på.
  • I Helsingborg (med omnejd) bor det ungefär 104 300 invånare. Vad sägs om att ge dig ut och prata med några av dem? Det är ett bra sätt att skaffa lite lokalkännedom. Du kan även besöka vår sida med saker att göra i Helsingborg (med omnejd).
  • Om du sparar pengar på våra semestererbjudanden i Helsingborg (med omnejd) kan du lägga ut lite mer på roliga upplevelser. Kärnan, Sofiero slott och Kullens fyr är ett par sevärdheter som du nog inte vill missa.

Spara tid och pengar med semesterpaket till Helsingborg (med omnejd)

Vilket är det bästa sättet att spara pengar på en semester i Helsingborg (med omnejd)?

Ett semesterpaket till Helsingborg (med omnejd) från Expedia kan vara det bästa alternativet om du är ute efter att spara både tid och pengar. Bokar du nu kan du spara förvånansvärt mycket – så enkelt är det. I vår databas finns mer än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden från världens alla hörn. Med ett så omfattande utbud att välja från kan du snabbt sätta ihop din egen drömsemester. Vet du inte om dina planer kan komma att ändras? På nästan alla bokningar slipper du avgifter om du blir tvungen att ändra något i bokningen.

Vilka flygplatser kan man flyga till för en semester i Helsingborg (med omnejd)?

Att boka flyget för din semester i Helsingborg (med omnejd) blir enkelt, eftersom det bara finns en större flygplats i staden. Helsingborg (AGH-Ängelholm) välkomnar 91 flyg varje månad.

Vilka är de populäraste typerna av boenden på en resa till Helsingborg (med omnejd)?

Med en så stor mängd privata semesterhus och hotell att välja bland är det lätt för besökare i Helsingborg (med omnejd) att boka ett bra boende. Om du inte tilltalas av något av de två vanligaste alternativen kanske du istället skulle föredra stadens fritidshus och bed and breakfasts.

Vad ingår när man bokar en semester med Expedia?

Med Expedias paketresor till Helsingborg (med omnejd) kan du få rabatt på det mesta. Du kan välja att boka de grundläggande delarna, som hotell och flyg, men varför inte lägga till även en hyrbil, så att det blir lättare att göra utflykter? Och om du gärna vill ha roliga upplevelser ordnade i förväg kan vi stå till tjänst även där. Du kan välja ut alla olika delar i valfri kombination istället för att boka dem separat. Det är helt upp till dig!