Billiga flygbiljetter till Hvar

Förslag på billiga flygresor till Hvar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 518 kr för enkelflyg och 1 306 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Norwegian Air International Ltd
Eurowings
Croatia Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Croatia Airlines
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
SAS

Flyg till Hvar

Hvar räknas till en av pärlorna längs den dalmatiska kusten och med mer än 2 700 soltimmar per år kan man förstå varför. Men Hvar är inte bara sol och bad utan ön har även en lång och intressant historia, utmärkta restauranger, en underbar natur, många aktiviteter och ett aktivt nattliv. När du bokar flyg till Hvar anländer du till Splits flygplats, som ligger omkring två timmars bil- och färjeresa från Hvar. Med ett direktflyg till Hvar tar resan knappt tre timmar, men de flesta flygresor till Hvar har en eller två mellanlandningar på vägen och det gör att resan kan bli ganska lång. En resa mellan Arlanda och Splits flygplats kan ta från omkring sju timmar upp till och med nästan 24 timmar.

Flyg till Hvar: hyrbil eller allmän transport?

Från Splits flygplats tar du taxi, buss eller hyrbil till Splits hamn och därefter är det färja som gäller. Du kan välja mellan såväl flygbussar med även stadsbussar som erbjuder regelbundna avgångar till och från Split. Resan tar cirka 30–45 minuter. Vill du komma så snabbt som möjligt till färjehamnen är taxi det bästa alternativet, men även ett dyrare alternativ. Är du ute efter en hyrbil kan du boka den i förväg och sen hämta hyrbilen på flygplatsen när du har landat. Med bil och färja tar det omkring två timmar att resa till Hvar. Att hyra bil på Hvar är ofta dyrare än på fastlandet, så det kan löna sig att hyra bil på flygplatsen, fastän du måste betala för att ta med bilen på färjan.

Boka en flygresa till Hvar för hela familjen

Hvar är Kroatiens solsäkraste ort, och ett resmål som passar hela familjen. Många av de vackra stränderna är omgivna av pinjetallar, vilket gör det lätt att hitta skugga om solen blir för het. Du kan också hitta ett antal barnvänliga hotell på Hvar med pool och andra bekvämligheter som gör resan rolig för hela familjen. Reser du med små barn kan det kanske vara lite smidigare att resa under högsäsongen då du kan boka ett direktflyg till Hvar och därigenom få en kortare flygresa utan mellanlandningar.

Boka ett billigt flyg till Hvar

Om du letar efter billiga flyg till Hvar kan det vara bra att välja att resa utanför högsäsongen, eftersom såväl flyg som hotell kan vara en hel del billigare under den perioden. Väljer du att boka ett flyg med mellanlandning är det bra att jämföra olika priser eftersom en flygbiljett till Hvar med en mellanlandning ibland kan vara billigare än en resa med två mellanlandningar och vise versa. Är det däremot viktigt för dig att åka direktflyg, vilket kan vara bekvämt särskilt om du reser med småbarn, är det under sommaren du ska resa eftersom du annars måste räkna med en eller flera mellanlandningar.

Flygresor till Hvar för den äventyrlige

Hvar är ett perfekt resmål för den aktive. Ön bjuder på perfekta förutsättningar för vandring, cykelturer, kanotpaddling, klättring och segling. Naturen är vacker och omväxlande, och det är aldrig långt till ett dopp i havet.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Hvar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 518 kr för enkelflyg och 1 306 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Lufthansa