Billiga flygbiljetter till Jukkasjärvi

Förslag på billiga flygresor till Jukkasjärvi

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 564 kr för enkelflyg och 1 393 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Jukkasjärvi

Flyg med Expedia till Jukkasjärvi

När du söker efter flyg till Jukkasjärvi så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Jukkasjärvi och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Jukkasjärvi erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Jukkasjärvi, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Jukkasjärvi. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Jukkasjärvi på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Jukkasjärvi?
Kiruna (KRN) är den enda flygplatsen du kan välja i Jukkasjärvi.
Hur långt från centrala Jukkasjärvi ligger KRN?
Om du bor vid centrum i Jukkasjärvi kan det vara en god idé att bestämma hur du ska resa in till staden innan du kommer fram. Stadskärnan ligger omkring 13 kilometer från terminalen på Kiruna (KRN).
Kan jag flyga till Jukkasjärvi?
Gå till våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om att flyga till Jukkasjärvi. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän vid ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Jukkasjärvi?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Jukkasjärvi kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Jukkasjärvi med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Jukkasjärvi kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Jukkasjärvi?
Om du reser med flyg till Jukkasjärvi kommer du att landa på KRN. Efter att du har stigit av planet och fått tag i ditt bagage är du omkring 13 kilometer från stadskärnan.
Hur många flygbolag flyger till Jukkasjärvi?
Det finns bara ett flygbolag som kan erbjuda flyg till Jukkasjärvi, så det finns kanske inte så många alternativ att välja mellan. På grund av detta kan det vara bra att boka långt i förväg.
Vilka flygbolag flyger till Jukkasjärvi?
SAS och Norwegian Air International erbjuder flest flygalternativ till Jukkasjärvi. Ett av de vanligaste sätten att ta sig hit är att flyga med SAS från SoFo.
Hur många direktflyg går det till Jukkasjärvi?
Det går cirka 14 direktflyg till Jukkasjärvi i veckan, så du kan landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Jukkasjärvi från?
Många flygresor till Jukkasjärvi avgår från flygplatserna i Grödinge, Ösmo eller SoFo.
Hur lång tid tar flyget till Jukkasjärvi?
Om du ska resa från Grödinge är du i luften uppemot 1 timme och 30 minuter innan du är framme i Jukkasjärvi. Från Ösmo tar flyget omkring 1 timme och 30 minuter, medan restiden från SoFo är 1 timme och 30 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Jukkasjärvi?
Avvakta inte till precis innan avfärden med att boka dina flygbiljetter. Det tipset kan du få höra från många vana resenärer. Om du bokar lång tid i förväg har du fler alternativ att välja bland, och biljettpriserna är ofta lägre. Men nöj dig inte med det. Se dig omkring och se om destinationen i fråga har mer än en flygplats. Flygpriserna kan variera beroende på vilken flygplats du anländer till. Glöm inte heller att jämföra priser från flera olika flygbolag. Till sist bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du har bra koll på vilken nivå priserna brukar ligga på kan du slå till snabbt om du väl har hittat ett ovanligt lågt pris. De bästa erbjudandena varar inte länge.
Hur tar man sig igenom flygresan till Jukkasjärvi?
Om du inte har förberett dig ordentligt kan en resa verka utmanande, men ta det lugnt. Följ bara de här tipsen, så kan du inleda din semester i Jukkasjärvi utan problem.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygresa kan bli en stressfri upplevelse, om du bara planerar din packning på rätt sätt. För det första kommer du behöva ett par rena strumpor, en tidning eller två och lite toalettartiklar, såsom tandborste och handkräm. Därefter bör du lämna plats i väskan för en surfplatta med laddare, mediciner du behöver och kanske ett nackstöd. Slutligen måste du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla resedokument samt lite pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Listan över förbjudna saker skiljer sig åt mellan de olika flygbolagen, men en allmän regel är att ingenting vasst, brandfarligt eller explosivt är tillåtet. Här ingår exempelvis bestick, rakblad, sprejburkar och bränsle. Sportutrustning som pilbågar och pilar eller andra saker som hade kunnat skada övriga passagerare, såsom pepparsprej och svärd, är inte heller tillåtna ombord.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din högsta prioritet är att känna dig så avslappnad som möjligt, så klä dig i plagg som andas och kom ihåg att ta med dig en extra tröja, för om det skulle bli kallt i kabinen. Välj alltid välpassande skor med platt sula, eftersom fötterna kan svullna lite under flygturen. Lämna dina stilettklackar och vandringskängorna i de incheckade väskorna.
  • På längre flygresor kan vissa personer drabbas av djup ventrombos, eller DVT, vilket innebär att blodproppar uppstår i samband med utdragen inaktivitet. För att undvika detta kan du utnyttja alla tillfällen att resa på dig och gå lite fram och tillbaka i mittgången. Du kan även minska risken genom att ta på dig stödstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Jukkasjärvi?
Hemligheten är att vara förberedd. Vi har tagit fram en lista med behändiga tips så att du lättare kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan onödiga dröjsmål. Sedan är det full fart mot Jukkasjärvi.

  • Kom ihåg att ha ditt pass och boardingpass redo. De är det första du kommer att behöva visa upp i kontrollen.
  • Härnäst är det tid för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt och hörlurar, att gå igenom röntgenmaskinen. Hela proceduren går smidigare om du gör dig i ordning redan innan det är din tur.
  • Elektronik, såsom bärbara datorer och mobiler, måste också inspekteras. Men du behöver inte oroa dig. Du är snart online igen.
  • Packa upp alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste ofta skickas genom maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en behållare som rymmer högst 100 milliliter, och allt måste läggas i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det är sannolikt att du dessutom måste ta av dig dina skor och skicka dem genom skannern, så det kan vara en bra idé att gå i skor som är lätta att ta av och på.
  • Ta inte med dig förbjudna saker i handbagaget. Om du har några saxar eller andra vassa föremål med dig på semestern måste du lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras.

Information om flyg till Jukkasjärvi
Destinationens flygplatsKiruna
IATA-kod för ankomstflygplatsKRN
DestinationKiruna
Flygpris1 393 kr

Populära flyg till Jukkasjärvi

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 564 kr för enkelflyg och 1 393 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines