Billiga flyg från Malmö (MMX) till Kiruna (KRN) från 1 027 kr

Billiga flyg från Sturup till Kiruna

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 027 kr för enkelflyg och 2 042 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Flyginformation Malmö till Kiruna
AvreseflygplatsSturup
Destinationens flygplatsKiruna
FlygbolagScandinavian Airlines
Flygpris2 042 kr
Distans1404 km

Svedala - Kiruna med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Svedala (MMX) till Kiruna (KRN) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Svedala till Kiruna. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Svedala till Kiruna, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan MMX och KRN

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Kiruna (KRN)från Svedala (MMX).

Kombinera din flygresa från Svedala till Kiruna med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Sturup (MMX) till Kiruna (KRN)?
Under de senaste sju dagarna har lägsta tillgängliga pris för ett flyg mellan Sturup och Kiruna varit 2 042 kr. Billiga flygbiljetter tar snabbt slut, så boka ett flyg så snart som möjligt.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Sturup till Kiruna?
När det gäller avbokningsavgift är det dessvärre så att alla flygbolag har olika villkor. Om du bestämmer dig för att avboka din resa kan du besöka vår kundtjänst och följa instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Sturup till Kiruna?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från MMX till KRN kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från MMX till KRN?
Ett flyg från Sturup till Kiruna tar endast runt 2 timmar och 40 minuter, så du hinner knappt göra dig bekväm i sätet. Chansen är stor att nästa gång du kikar ut genom fönstret håller du på att landa i Kiruna.
Hur långt är det från Sturup till Kiruna?
Det är inte mer än ett litet skutt på 1 400 kilometer från Sturup (MMX) till Kiruna (KRN). Flygresan går därför fort, men det kan ändå vara bra att ta med lite underhållning.
Vilka flygbolag har direktflyg från MMX till KRN?
Det finns inga direktflyg, så du måste göra minst en mellanlandning mellan MMX och KRN. Utnyttja väntetiden genom att sträcka på benen och äta lite mat.
Är flygbiljetter från Malmö (MMX-Sturup) till Kiruna (KRN) billigare när man köper dem i sista minuten?
Flygpriser fluktuerar ständigt, så det finns inga garantier. Det är förstås möjligt att hitta toppenerbjudanden från MMX till KRN i sista minuten, men det är också smart att hålla koll på priserna långt innan avfärd. En del flygbolag anger sina flygpriser upp till 12 månader innan avfärdsdatum. Expedia uppdaterar konstant de bästa erbjudandena, så titta tillbaka ofta och var redo att slå till när ett bra pris dyker upp.
Går det att flyga från Malmö (MMX-Sturup) till Kiruna (KRN) just nu?
Vill du läsa mer om potentiella reserestriktioner eller karantänkrav på Kiruna (KRN) kan du gå till vår sida med reseråd under covid-19. Läs igenom denna information innan du bokar, så att du inte fastnar när du reser.
Flygplatser i Kiruna

Gällivare