Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Kiruna

Hyra bil i Kiruna

Välkommen till Lapplands största stad: Kiruna! En perfekt plats att utgå från om du ska åka på rundresa eller bege dig ut i naturen. Hyr bil med Expedia. Du kan välja mellan olika biluthyrningsfirmor och alla bilar håller hög klass. Kommer du med flyg till Kiruna kan du hyra bil redan på flygplatsen.

Enkelt att hyra bil

Det är enkelt att hyra bil med Expedia. Söker du en SUV eller en smidig småbil? Här finns prisvärda bilar i alla klasser. Behöver du någon extrautrustning som barnstol eller GPS? De flesta önskemål kan tillgodoses. Låt oss även hjälpa dig med resan till Kiruna – praktiskt att boka allt på samma ställe.

Naturupplevelser

Många reser förstås till Kiruna för att få uppleva det fantastiska landskapet. Här kan du fiska, vandra i fjällen och uppleva midnattssolen. Tänk att få en rejäl röding på kroken! Hyr en bil och ge dig ut på fisketur – i hyrbilen får du plats med både utrustning och fångst. Med bil har ni möjlighet ni pröva flera olika fiskevatten och olika sorters fiske. Tycker du det verkar bökigt och tungt att gå på tur med ryggsäck, tält och stormkök? Prova att gå på dagstur. Ta hyrbilen till olika ställen varje dag och boka bekvämt boende i Kiruna med Expedia.

Gå under jorden

Gruvan är Kirunas hjärta och det är faktiskt världens största järnmalmsgruva. Här har man brutit järnmalm sedan början av 1900-talet. Följ med på en hisnande busstur 540 meter under jorden. Kaffe och kaka ingår! Monstermaskiner och modern gruvbrytning roar säkert såväl stora som små besökare.

Sveriges vackraste byggnad

Passa också på att besöka den byggnad som fått pris som Sveriges vackraste: Kirunas kyrka. Den är helt byggd i trä och påminner om en norsk stavkyrka eller en lappkåta. I samband med att Kiruna ska flyttas ska kyrkan tas ned och sedan byggas upp igen på en ny plats, stock för stock.

Kylig kärlek?

Ta hyrbilen och gör ett besök på det världsberömda ishotellet i Jukkasjärvi. En upplevelse utöver det vanliga! Boka boende via Expedia. Funderar ni på att gifta er? Slå till och fira bröllop i iskyrkan – en kyrka som byggs upp från grunden varje år och sedan smälter när värmen kommer på våren. Fånga dagen! Men du kanske tycker att det räcker med att följa med på en guidad tur runt hotellet och se alla fantastiska konstverk som huggits ut i isen av olika hitresta konstnärer?

Med jobbet i Kiruna

Reser du till Kiruna med jobbet är det mycket praktiskt och prisvärt med hyrbil. Tänk på att avstånden är långa mellan orterna i Norrland om du ska åka runt och besöka kunder. Du får lätt plats med eventuellt presentationsmaterial i bilen. Här är det lätt att köra och inte särskilt mycket trafik. Är du här på vintern gäller det förstås att bilen har rätt utrustning och att du tar det försiktigt.

Res flexibelt och hyr bil med Expedia.

Upptäck Kiruna

Utforska Kiruna med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!