Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Kiruna

Hyra bil i Kiruna

Välkommen till Lapplands största stad: Kiruna! En perfekt plats att utgå från om du ska åka på rundresa eller bege dig ut i naturen. Hyr bil med Expedia. Du kan välja mellan olika biluthyrningsfirmor och alla bilar håller hög klass. Kommer du med flyg till Kiruna kan du hyra bil redan på flygplatsen.

Enkelt att hyra bil

Det är enkelt att hyra bil med Expedia. Söker du en SUV eller en smidig småbil? Här finns prisvärda bilar i alla klasser. Behöver du någon extrautrustning som barnstol eller GPS? De flesta önskemål kan tillgodoses. Låt oss även hjälpa dig med resan till Kiruna – praktiskt att boka allt på samma ställe.

Naturupplevelser

Många reser förstås till Kiruna för att få uppleva det fantastiska landskapet. Här kan du fiska, vandra i fjällen och uppleva midnattssolen. Tänk att få en rejäl röding på kroken! Hyr en bil och ge dig ut på fisketur – i hyrbilen får du plats med både utrustning och fångst. Med bil har ni möjlighet ni pröva flera olika fiskevatten och olika sorters fiske. Tycker du det verkar bökigt och tungt att gå på tur med ryggsäck, tält och stormkök? Prova att gå på dagstur. Ta hyrbilen till olika ställen varje dag och boka bekvämt boende i Kiruna med Expedia.

Gå under jorden

Gruvan är Kirunas hjärta och det är faktiskt världens största järnmalmsgruva. Här har man brutit järnmalm sedan början av 1900-talet. Följ med på en hisnande busstur 540 meter under jorden. Kaffe och kaka ingår! Monstermaskiner och modern gruvbrytning roar säkert såväl stora som små besökare.

Sveriges vackraste byggnad

Passa också på att besöka den byggnad som fått pris som Sveriges vackraste: Kirunas kyrka. Den är helt byggd i trä och påminner om en norsk stavkyrka eller en lappkåta. I samband med att Kiruna ska flyttas ska kyrkan tas ned och sedan byggas upp igen på en ny plats, stock för stock.

Kylig kärlek?

Ta hyrbilen och gör ett besök på det världsberömda ishotellet i Jukkasjärvi. En upplevelse utöver det vanliga! Boka boende via Expedia. Funderar ni på att gifta er? Slå till och fira bröllop i iskyrkan – en kyrka som byggs upp från grunden varje år och sedan smälter när värmen kommer på våren. Fånga dagen! Men du kanske tycker att det räcker med att följa med på en guidad tur runt hotellet och se alla fantastiska konstverk som huggits ut i isen av olika hitresta konstnärer?

Med jobbet i Kiruna

Reser du till Kiruna med jobbet är det mycket praktiskt och prisvärt med hyrbil. Tänk på att avstånden är långa mellan orterna i Norrland om du ska åka runt och besöka kunder. Du får lätt plats med eventuellt presentationsmaterial i bilen. Här är det lätt att köra och inte särskilt mycket trafik. Är du här på vintern gäller det förstås att bilen har rätt utrustning och att du tar det försiktigt.

Res flexibelt och hyr bil med Expedia.

Vanliga frågor om biluthyrning i Kiruna

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Kiruna?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Kiruna .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Kiruna?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Kiruna .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Kiruna?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Kiruna?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Kiruna

Utforska Kiruna med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!