Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Kastrup

Förslag på billiga flygresor till Kastrup

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 429 kr för enkelflyg och 861 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
easyJet
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
SAS

Recensioner från verifierade kunder

Om Kastrup

Om Kastrup

Flyg till Kastrup

Kastrup är Köpenhamns internationella flygplats och den största flygplatsen i Skandinavien. Mer än 20 miljoner passagerare bokar flygresor till Kastrup varje år, och flygplatsen har förbindelser med hela Danmark och med Sydsverige. Flygplatsen är flitigt besökt av svenska resenärer. Var femte resenär som avreser från Kastrup kommer från Sverige, och alla utrop görs på danska, svenska och engelska. Flygplatsen är inte bara tätt trafikerad av flyg. Den har även en stor järnvägsstation med direkttåg till städer som Göteborg och Kalmar.

Det är mycket enkelt att hitta flygbiljetter till Kastrup på grund av de många förbindelserna flygplatsen har. Från Sverige avgår direktflyg från större flygplatser som Arlanda i Stockholm och Landvetter i Göteborg. Detta innebär att det är enkelt att hitta billiga flyg till Kastrup även om du bor mer avsides eftersom de flesta flygplatser i Sverige flyger till dessa större flygplatser. Om du till exempel bor i Malmö kan du flyga via de flesta större flygplatser både i Sverige och internationellt. De flesta malmöbor väljer dock att ta Öresundståget direkt från Malmö till Kastrup.

Flygplatsens indelning

Kastrup har tre terminaler med olika funktioner. Terminal 1 används för inrikes flyg och trafikeras av skandinaviska flygbolag som SAS och Danish Air Transport. Terminal 2 och 3 används för flyg till och från Sverige samt alla övriga utrikesflyg. Via Terminal 2 och 3 flyger stora etablerade flygbolag som Aeroflot, British Airways och Lufthansa till de allra flesta destinationerna inom Europa, och även till platser långt borta som Singapore och Bangkok. Du har med andra ord nära till Kastrup var i världen du än befinner dig.

Tillgång till allt efter en flygresa till Kastrup

Flygplatsen är väl utrustad med alla sorters tjänster och bekvämligheter. Om du är sugen på en fika eller vill äta lunch finns det en stor mängd restauranger, barer och caféer tillgängliga. Det första matstället öppnar redan 4.30 på morgonen, så du behöver inte gå hungrig om du skulle komma tidigt till flygplatsen. På Kastrup finns också ett brett urval av butiker med allt från kläder och gåvor till elektronik och godis. Butikerna finns både innanför och utanför säkerhetskontrollen, så det går att få tag på det du vill ha var du än är.

Förutom den redan nämnda tågstationen finns det även en tunnelbanestation som går direkt från flygplatsen till Köpenhamns centrum. Om du föredrar att hyra bil på Kastrup är detta inga problem. Flera av de stora biluthyrningsföretagen som Avis, Budget och Hertz har kontor i huvudbyggnaden mellan terminal 2 och 3. På flygplatsområdet finns också trådlöst internet som är tillgängligt på alla platser och är gratis om du är medlem i CPH Advantage (det kostar inget att gå med). En gratis terminalbuss som gör det enkelt att ta sig mellan olika terminaler är också tillgänglig.

Bekvämt boende

Det finns inga hotell på Kastrup, men däremot flera hotell i närområdet. Flygplatspersonalen hjälper gärna till med att rekommendera och boka hotell åt dig. Eftersom servicen och flexibiliteten på flygplatsen är så smidig är det en bra idé att boka en paketresa till Kastrup så att du kan upptäcka Danmark utan onödigt trassel.

Populära flyg till Kastrup

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 429 kr för enkelflyg och 861 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle