Förslag på billiga flygresor till Lake Tahoe

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 016 kr för enkelflyg och 3 411 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Lake Tahoe

Flyg till

är det perfekta resmålet för en mysig semester, såväl sommar som vinter. är absolut bäst känt som för sin skidåkning och sina vintersporter i världsklass. Om du bokar ett flyg till på vintern bör du inte missa linbanan på Heavenly Ski Resort. Linbanan tar dig nästan fyra kilometer upp för berget, med ett stopp halvvägs vid en utsiktsplats där du kan insupa den fantastiska utsikten innan du kastar dig ut i pisterna.

Det finns dock mycket att göra även under sommaren. Om du gillar att vandra bör du åka till på sommaren och besöka Emerald Bay State Park, som har en enastående vacker natur och ett stort kustområde som endast är tillgängligt till fots. Här kan du även besöka Vikingholm, ett spännande slott och ett praktexempel av historisk skandinavisk arkitektur. För en hisnande panoramautsikt vandrar du upp för vulkanen Eagle Rock. Föredrar du att slappna av på stranden väntar den gyllene sanden på King’s Beach. Mysiga stadsutflykter väntar också i -området. Besök exempelvis Tahoe City och utforska den historiska kärnan och dess mysiga restauranger, bryggerier och unika småbutiker som säljer allt från lokalproducerad kola till kryddor och smycken.

Hitta billiga flyg till

När du bokar din flygbiljett kan du oftast spara mycket pengar på att välja en resa med något längre väntetid eller en extra mellanlandning. En resa till $ {location.name} kan ta så lite som 15 timmar med endast en mellanlandning, oftast i Chicago eller Los Angeles, men en resa på 30 timmar kan kosta så lite som halva priset.

Ditt flyg till landar

Din flygbiljett till tar dig vanligtvis till Reno–Tahoe International Airport (RNO), drygt fem mil från . Skulle den långa resan ha gjort dig hungrig kan denna stora flygplats erbjuda ett flertal restauranger med allt från fyllda tunnbröd med lokal flärd till prisvinnande pizza. Om du under flyget kommer på något som du har glömt att packa väntar ett halvdussin butiker, som framförallt specialiserar sig på kläder och utrustning som passar s härliga friluftsliv.

Din resa fortsätter efter ditt flyg till

Från flygplatsen kan du ta dig vidare till ditt hotell i -området med taxi. Beroende på vilket hotell du har bokat kan det även finnas skytteltrafik från dörr till dörr. Bussarna går till Reno, varifrån du kan ta en buss vidare till din slutdestination. Om du ska utforska mycket av områdets spännande natur är det ofta en god idé att boka en hyrbil i och hämta den på flygplatsen när du landar.

Information om flyg till Lake Tahoe

Destinationens flygplats San Francisco Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats SFO
Destination San Francisco

Populära flyg till Lake Tahoe

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 016 kr för enkelflyg och 3 411 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.