Billiga flygbiljetter till Liverpool

Förslag på billiga flygresor till Liverpool

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 449 kr för enkelflyg och 1 403 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Eurowings
SAS
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Om Liverpool

Flyg till Liverpool

Välkommen till Liverpool! En av Storbritanniens största hamnstäder och inte minst Beatles hemstad – we love it, yeah, yeah, yeah! Det är enkelt att resa till Liverpool även om det inte går några flygresor direkt från Sverige. Du kan till exempel resa via Oslo eller Amsterdam från Stockholm eller Göteborg. Det finns också billiga flyg till London varifrån du kan flyga vidare. Flygbiljetter är alltså inget bekymmer!

Hamnstaden Liverpool

Liverpool har gamla anor och omnämns redan på 1000-talet. Tack vare sitt läge vid floden Mersey har sjöfarten alltid varit stadens hjärta. Under 1700-talet blev staden rik på den lönsamma slavhandeln mellan Europa, Afrika och Amerika. Senare, i samband med de stora utvandringarna till Amerika, reste 9 miljoner människor härifrån på jakt efter ett bättre liv. Idag är det historiska hamnområdet ett världsarv.

I Beatles fotspår

I Albert Dock, ett spännande område med museer, gallerier och restauranger som ligger precis vid vattnet, hittar du Beatles Story. En permanent utställning om Paul, John, George och Ringo och hur deras musik förändrade världen. Du kan även besöka såväl John Lennons som Paul McCartneys barndomshem. Avsluta gärna med ett besök på Cavern Club där allt började. Skön livemusik varje kväll!

You’ll never walk alone

Passa på att se en match på anrika Anfield när du i Liverpool. Här spelas fotboll i världsklass och du har chans att se någon av de stora ikonerna i the Reds. Matcherna lockar många besökare från hela världen så köp biljetter i god tid!

Flyg till Liverpool John Lennon Airport

Flygplatsen ligger 12 km sydöst om staden och här passerar varje år runt 4 miljoner besökare. Servicen omfattar restauranger och shopping samt trådlöst internet utan kostnad de första 30 minuterna. Härifrån kan du ta flygbuss eller taxi till centrum eller till ditt boende i Liverpool. Självklart kan du hyra bil i Liverpool för att enkelt ta dig runt. Ett tips är att besöka Chester, en av Storbritanniens äldsta städer, och gå runt i den mysiga stadskärnan. Om du har mer tid rekommenderas en dagstur till natursköna Lake District.

Flyg till London, Manchester eller Birmingham

Från Sverige finns det gott om billiga flyg till London. Det gör att många väljer att flyga till London för att sedan åka vidare med buss eller tåg till Liverpool, en resa på 5–8 timmar lite beroende på varifrån man reser. Ett prisvärt alternativ! Det går även att flyga till de närliggande flygplatserna i Manchester eller Birmingham och därifrån åka tåg eller buss till Liverpool. Generellt är det billigare att åka buss och komforten är hög. Om ni är en grupp som reser tillsammans kan det vara värt att undersöka möjligheten att boka en taxi. Bilresan till Liverpool tar runt 2 timmar.

Liverpool har tidigare haft rykte om sig att vara en lite tråkig industristad, men under senare år har man satsat stort på kultur och turism, och det har gett resultat. Med sin blandning av historia och modernism lockar Liverpool idag besökare från hela Europa.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Liverpool

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 449 kr för enkelflyg och 1 403 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd