Resor till Liverpool 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Platser att bo på i Liverpool

Hitta det bästa läget och området i Liverpool för de aktiviteter du är mest sugen på. Läs mer om Liverpool

Topphotell i Liverpool

Titanic Hotel Liverpool
Titanic Hotel Liverpool
4 out of 5
Stanley Dock, Regent Road, Liverpool, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 347 kr per natt mellan 4 juni och 5 juni
1 347 kr
per natt
4 juni - 5 juni
9,2/10 Wonderful! (1 002 recensioner)
"Har bott här i många år och älskar det , dock börjar bli lite slitet på vissa rum då det ör ett partyhotell och en del av rummen håller inte samma höga standard som det en gång gjorde Men för att vara England är dom ändå väldigt bra, men som allergiker är några få av rummen inte så kul. Trots detta ..."

Recension från 18 maj 2023

Titanic Hotel Liverpool
Britannia Adelphi Hotel
Britannia Adelphi Hotel
3 out of 5
Ranelagh Place, Liverpool, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 510 kr per natt mellan 25 juni och 26 juni
510 kr
per natt
25 juni - 26 juni
6,2/10 (1 467 recensioner)
"Läget och tillgänglighet perfekt. Lungt och tryggt."

Recension från 28 okt. 2022

Britannia Adelphi Hotel
Leonardo Hotel Liverpool - Formerly Jurys Inn
Leonardo Hotel Liverpool - Formerly Jurys Inn
4 out of 5
No. 31 Keel Wharf, Liverpool, England
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 869 kr per natt mellan 3 juli och 4 juli
869 kr
per natt
3 juli - 4 juli
8,4/10 Very Good! (1 004 recensioner)
"The hotell in general ok. But few things annoyed me. The stairway smelled like old, sour milk. It was difficult to get the water warm enough. The room was cold. The staff in the reception not very helpful."

Recension från 17 dec. 2021

Leonardo Hotel Liverpool - Formerly Jurys Inn
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Liverpool?
Paketresor är nyckeln till en prisvärd semester, och priserna börjar på endast . Skapa en egen resa till Liverpool genom att välja fritt från vårt omfattande utbud av flyg, hotell och hyrbilar.
Går det att avboka semesterpaketet till Liverpool om man inte kan resa?
Ja, det kan du, för vi förstår att livet kan vara oförutsägbart. Du finner ytterligare information i vår kundtjänst, men i allmänhet gäller att om du har gjort bokningen inom det senaste dygnet kan du sannolikt avboka och boka om gratis. Boendet, flygbolaget eller hyrbilsföretaget kan ta ut avgifter om det har gått längre tid än så.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Liverpool?
Våra semesterpaket till Liverpool kan erbjuda gott om besparingsmöjligheter för smarta resenärer. Genom att slå samman hotell, flyg och aktiviteter i samma bokning kan du spara oväntade summor. Men låga priser är inte allt. Om du bokar med Expedia får du över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden runtom i världen att välja och vraka bland för ditt nästa reseäventyr. Oavsett vad du har för budget och preferenser kan du bygga ihop ett paket som är helt perfekt för dig.
Var ska man bo i Liverpool?
Centrala Liverpool är kanske ett av de bästa områdena att boka ditt boende i när du reser till Liverpool. Med kända utflyktsmål som Liverpool ONE och Beatles Story runt hörnet har du alltid något att göra. St Georges Quarter är ett annat bra alternativ. Här råder det ingen brist på saker som är spännande för resenärer att uppleva, såsom St. Georges Hall och World Museum Liverpool.
Vilka är de bästa hotellen i Liverpool?
Om du räknar med att besöka Centrala Liverpool är Bridgestreet at Liverpool One - Apartments och Cove Paradise Street några av de vanligaste alternativen. RopeWalks är ett annat uppskattat område av staden, och där kan du boka Arthouse Hotel eller Seel Street Hotel by EPIC.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Liverpool?
För riktigt låga priser bör du boka i god tid. Flygbolagen brukar göra sina flygbiljetter tillgängliga till låga priser upp emot ett år innan avfärd. Hotell och hyrbil bör också bokas tidigt, så att du har större valmöjligheter. Om du drömmer om en sista minuten-resa till Liverpool finns det alltid utmärkta erbjudanden på Expedia. Boka en weekendresa redan idag!
Vad ingår i en paketresa till Liverpool från Expedia?
Välj mellan en kombination av hotell, hyrbil och flyg. Efter att du har bokat kan du även lägga till upplevelser och aktiviteter. Vill du kunna välja kabinklass? Det går också bra. När det gäller att planera dina drömmars resepaket till Liverpool är valet helt ditt.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Liverpool?
Du kan göra stora besparingar genom att kombinera flyg, hotell och hyrbil, och när du har skapat ditt paket kan du även lägga till aktiviteter och rundturer. Ditt nästa oförglömliga äventyr är endast några klick bort.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Liverpool på Expedia?
Ja, det är inga problem. Med en paketresa har du fullständig kontroll. Oavsett om du önskar flyga till Liverpool i första klass eller business behöver du bara välja från de tillgängliga flygalternativen. Expedia samarbetar med över 500 olika flygbolag i hela världen.

Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra