Förslag på billiga flygresor till London

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 529 kr för enkelflyg och 278 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Jan 3, 2020

Piloten ska ha en eloge för bra och snabb start samt för inflygningen över London. Superbt!

Jan 2, 2020

Uppskattar inkluderat bagage i priset. Saknar fika på flyget.

Dec 31, 2019

Jag visste inte att det fanns wifi och eluttag o mbord på flyget. Hade dessutom gärna sett någon gratis uppfriskning på planet mellan Köpenhamn och London, t ex kaffe/te och någon liten kaka eller bar.

Dec 14, 2019

Perfekt genomförd flygning och serviceminded personal

Dec 5, 2019

Inte nöjd med placering utan fönster 30c

Nov 21, 2019

Personal på planet pratade inte svenska :(

Oct 31, 2019

Snabb flygtid

Sep 24, 2019

App vill inte starta . Får fel medelande och kan inte hitta boarding cart??

May 3, 2019

Alltid trevligt att flyga med British Airways :-)

Apr 25, 2019

Gick ej att höra vad piloten sa

Om London

Flyg till London

Från Sverige kan du boka billiga flyg direkt till London från Stockholm, Göteborg eller Västerås. Bor du på rimligt avstånd från Köpenhamn är det också smidigt att ta tåget eller bilen över bron för en flygresa från Kastrup. Beroende på vilket flygbolag och vilken flygplats du väljer för utresan kommer du att landa på någon av fyra flygplatser: Heathrow, Gatwick, Stansted eller London City Airport.

Flygresor från Stockholm till London tar cirka 2,5 timme medan den som bokar sina flygbiljetter från Göteborg, Västerås eller Köpenhamn får en tvåtimmars flygtur. Det kan vara en god idé att fundera på var det är smidigast att landa, eftersom transporten in till centrum och ditt hotell i London kan ta ganska lång tid beroende på flygplats och budget.

Flyg till Heathrow Airport

Heathrow Airport, cirka tre mil väster om centrum, är Londons största flygplats och världens tredje största när det gäller antal passagerare. Den är också ett viktigt flygnav, så chansen är stor att du kan ha mellanlandat här på väg någon annan stans.

Det finns ett antal olika sätt att resa vidare från Heathrow in till centrum. Har du bråttom och råd är Heathrow Express, som tar dig till Paddington Station på 15 minuter, det bästa alternativet. Är du däremot lite sparsammare och har mer tid på dig kan du ta vanligt tåg, bussen eller tunnelbanan till en mängd platser i centrala London.

Flyg till London Stansted Airport

Sex mil norr om centrala London hittar du Stansted Airport. Denna flygplats används flitigt av lågpris-flygbolagen, så har du bokat billiga biljetter till London är chansen stor att du landar här. Från flygplatsen tar du dig in till centrum på cirka 50 minuter med Stansted Express eller under två timmar med buss. Bokar du i mycket god tid online är tåget riktigt billigt, annars är bussarna ett mer plånboksvänligt alternativ.

Flyg till Gatwick Airport

Gatwick är både Londons och Storbritanniens näst mest trafikerade flygplats. Med sitt läge 46 kilometer söder om centrala London är flygplatsen perfekt för den som ska bo söder om Themsen eller som planerar att besöka den Engelska sydkusten.

Från Gatwick tar du dig smidigast vidare med buss eller tåg. Ett tips är att inte betala extra för att åka Gatwick Express – de vanliga tågen tar bara sex minuter längre och är bra mycket billigare. Är du riktigt sparsamt lag finns det bussar för så lite som fyra pund retur om du bokar i god tid.

Flyg till London City Airport

För affärsresenärer är det väl värt att överväga att boka flyg till London City Airport i den östra utkanten av centrala London. Flygplatsen har väldigt goda kommunikationer och ligger i princip granne med Londons finansdistrikt Canary Wharf, så om tid är pengar kan City Airport vara något för dig.

Populära flyg till London

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 529 kr för enkelflyg och 278 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.