Topperbjudanden på hyrbilar i London

Se alla London hyrbilar

Dölj

Boka hyrbil med Expedia i London

Hyra bil i London

Ska du iväg på en familjetripp eller är du kanske på tjänsteresa? Hyr bil direkt på flygplatsen med Expedia. Med hyrbilen når du ditt hotell i London på nolltid och kan gå på upptäcktsfärd i den brittiska huvudstaden och känna storstadspulsen.

Enkelt att hyra bil

Svenskt körkort gäller. På alla flygplatser finns många olika biluthyrningsfirmor, så du kan välja och vraka. Om du bokar i förväg kan du hämta bilen direkt och slipper vänta och böka med massa papper – supersmidigt! Det är bara att lägga i en växel och susa iväg – tänk bara på att det är vänstertrafik!

Många alternativ

Det är enkelt och billigt att hyra bil i London. Skönt att slippa släpa på tunga väskor. Du kan fritt välja storlek på hyrbilen och om du vill ha någon extrautrustning som till exempel bilbarnstol eller GPS. Här finns allt från exklusiva lyxbilar till billigare bensinsnåla budgetalternativ och bilar med plats för den stora familjen. Det finns en bil för varje plånbok och smak. Givetvis är alla bilar är i gott skick och har alla säkerhetsfunktioner. Vill du hämta och lämna bilen på olika platser? Inga problem! Perfekt om ni ska åka runt och lära känna olika delar av Storbritannien eller anländer och flyger hem från olika flygplatser. Boka gärna flyg till London med Expedia.

På resande fot

Nu finns det många billiga resor till London och både i och utanför själva staden finns mängder av spännande utflyktsmål. Gör till exempel ett besök på tennismuseet i Wimbledon eller titta närmare på de romerska baden i Bath. På den engelska landsbygden finns också många fina slott och vackra trädgårdar som man kan besöka. I själva London är en tur till Buckingham Palace och Piccadilly Circus ett måste.

Ska du åka på weekendresa till London? Ta tillfället i akt och besök en outlet – enkelt med hyrbil. Snart är nog hela bilen full av shoppingfynd! London bjuder på spännande mode och här kan du hitta väskor, skor och accessoarer som man inte hittar här hemma. Samla kompisgänget och shoppa loss! Om du reser till London med jobbet och ska besöka kunder eller kanske någon mässa är det praktiskt och prisvärt att hyra bil och åka runt i din egen takt. I hyrbilen får du lätt plats med presentationsmaterial och annat du ska ha med dig. Kanske stannar du och äter fish & chips på en mysig engelsk pub?

Ska du resa med barn är det också skönt att hyra bil. Då kan ni stanna när ni vill för att köpa glass eller bara sträcka på benen. Barnen kan sitta och baksätet och rita, läsa eller kanske kolla på film. Inga trötta och griniga barn här! Om ni ser något spännande är det bara att stanna till. Unna dig en flexibel semester med hyrbil. Det är enkelt att hyra bil i London med Expedia.
Upptäck London

Utforska London med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!