Hyrbil i London

Sök och jämför från bilföretag i London

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i London

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i London
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i London per dag?
Kostnaden för en hyrbil i London börjar på bara 1,555 kr, baserat på priserna den senaste veckan. När det är så pass billigt kan du enkelt hämta ut nycklarna och ge dig av utan att det tömmer bankkontot.
Kan man hyra bil på London (LHR-Heathrow)?
Ja, och du har gott om valmöjligheter. När du väl är framme på London (LHR-Heathrow) hittar du hyrbilarna i terminalerna 2, 3, 4 och 5. Du kan välja mellan pålitliga företag som Hertz, Europcar eller Alamo, och vill du ha fler alternativ kan du även gå igenom alla erbjudanden från Enterprise och Sixt.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i London?
Läs igenom hyrbilsreglerna för att vara på den säkra sidan, men de flesta av bokningarna ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du avbokar minst sex timmar innan den avtalade upphämtningstiden. Det finns dock vissa undantag. Du kan hitta mer information i din bokningsbekräftelse och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i London?
Kompakta bilar är prisvärda, lätta att hantera och bränsleeffektiva, så det är inte så konstigt att de är den mest bokade hyrbilstypen i London. Med ett sådant fordon blir det lätt att ta dig fram längs stadens gator och få plats med bilen i små parkeringsfickor. Kompakta bilar är perfekta för ett par dagar i storstaden eller kortare bilsemestrar, men de är inte ditt enda alternativ. Du avgör själv om du vill ha en bil i ekonomiklass, som är ännu mindre, eller en större bil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från London?
London har en hel del att erbjuda, men varför begränsa dig till bara en plats? Med en egen hyrbil kan du enkelt ge dig ut på vägarna och uppleva det större området runtomkring. Här kommer ett par förslag:

  • Åk till Birmingham för lite rolig sightseeing. Staden ligger ungefär 160 kilometer från London, och här väntar omtyckta sevärdheter som Bullring.
  • Nästa anhalt kan bli Bath, som du finner ungefär 160 kilometer bort. Romerska baden är bara en av många platser du säkert vill se i trakten.
  • Townclose Hills Local Nature Reserve ligger ungefär 270 kilometer utanför London och är ett av de vackraste naturområdena i regionen. Här kan du verkligen koppla av och bara njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i London med Expedia?
Med våra exklusiva medlemspriser och vårt otroliga utbud är det ingen match att hitta det perfekta fordonet till ett finfint pris med Expedia. Du kan jämföra alternativ från olika leverantörer i London, och om du kombinerar din hyrbilsbokning med dina bokningar av flyg och boende till en smidig paketresa sparar du dessutom ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i London med Expedia?
Med Expedia blir det hur lätt som helst att jämföra erbjudanden från olika leverantörer samt hitta recensioner. Kombinera din bokning av hyrbil i London med din flyg- och hotellbokning för att få ett ännu bättre pris.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i London?
Du måste vara minst 21 år för att kunna hyra bil i London. Observera att förare under en viss ålder kanske bara får hyra vissa fordonstyper, såsom mini- och ekonomibilar. Högre åldersgränser gäller vanligtvis för speciella fordon, till exempel premium- och lyxbilar. En hel del hyrbilsleverantörer debiterar dessutom en tilläggsavgift för unga förare. Läs igenom alla regler i förväg så att du kan planera in alla utgifter i din resebudget.
Vad behöver man för att hyra bil i London?
Du behöver minst två saker: ett körkort och ditt kreditkort. Hyrbilsleverantören erbjuder en valfri försäkring, och om du inte vill utnyttja den kan du också behöva bevisa att du täcks av en annan försäkring. Läs igenom avtalet innan du reser för att undvika tråkiga överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i London?
Det bästa respektive näst bästa priset för en hyrbil i London under den senaste veckan var 1,555 kr och 1,907 kr. Med så fördelaktiga priser blir det inte svårt att göra en bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i London?
Du kan hyra en bil i en månad eller längre i London, så tveka inte att förlänga din resa. Ange bara dina resdatum på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta den perfekta bilen för dig.
Var kan jag hyra en bil i London om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan olika företag, så du behöver läsa på lite. Har du hittat en hyrbilsfirma i London som hyr ut till personer under 25 år? Underbart! Var då medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta hittar du i uthyrarens villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i London?
Vill du ha ytterligare information om försäkringar ska du gå igenom hyrbilsföretagets villkor och regler innan du betalar för din bokning.