Hyrbil i London

Sök och jämför från bilföretag i London

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i London

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i London
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i London per dag?
Priserna för en hyrbil i London började på endast den senaste veckan, så alla intressanta sevärdheter i trakten kan snart vara inom räckhåll.
Kan man hyra bil på London (LHR-Heathrow)?
Du finner biluthyrningen på London (LHR-Heathrow) i terminalerna 2, 3, 4 och 5. Här kan du hyra bil från exempelvis Budget, Sixt eller Hertz, och även Alamo och Europcar har ofta ett par fina erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i London?
Inga problem. Om du avbokar din bokning åtminstone sex timmar innan den planerade upphämtningen har du vanligtvis rätt till en full återbetalning. Det är dock en god idé att gå igenom hyrbilsreglerna, eftersom det finns några undantag. Du kan gå till vår kundtjänstportal om du har några frågor.
Vilka typer av bilar kan man hyra i London?
Om du väljer att slå dig ner bakom ratten i en kompakt bil i London är du inte den enda. Kompakta bilar är den populäraste biltypen här, och de brukar vara prisvärda, bränsleeffektiva och lätta att manövrera. Med en sådan kommer du enkelt att kunna ta dig runt på vägarna i staden, med du hade kanske föredragit någonting större? Då kan du ta en titt på vårt sortiment med standardmodeller eller medelstora till stora bilar. Hur du än vill ta dig fram kan vi hjälpa dig att få tag i ett perfekt fordon.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från London?
London har massor att erbjuda, men varför hålla dig till bara en plats? Med en hyrbil kan du utan problem ge dig ut och uppleva allt som ligger i närheten. Här är några idéer:

  • Du kan utforska Romerska baden och gott om andra omtyckta attraktioner i Bath, runt 160 kilometer utanför London.
  • Nästa anhalt kan bli Birmingham, som ligger omkring 160 kilometer utanför London. Bullring är en av många platser du inte vill missa när du är här.
  • Om du skulle vilja tillbringa en dag i friska luften kan du bege dig till Townclose Hills Local Nature Reserve för en trevlig picknick eller bara för att koppla av en stund. Du kan räkna med en tur på ungefär 270 kilometer från London.

Varför ska man hyra bil i London med Expedia?
Om du söker efter en hyrbil i London kan det inte bli fel med Expedia. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få förvånansvärt mycket rabatt, och med olika hyrbilsföretag att välja mellan har du tillgång till ett brett utbud. Skulle du vilja spara ännu mer? Då kan du slå ihop dina bokningar till en paketresa. Vi gör det lätt för dig att planera din resa, från flyg och boende till hyrbil och aktiviteter.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i London?
Minimiåldern för att hyra bil i London är 21 år. En extra avgift tillkommer ofta för unga förare, så kontrollera detta i förväg och räkna med den eventuella utgiften. Det kan dessutom finnas begränsningar för vilka fordonstyper som unga förare får hyra. En del hyrbilsföretag hyr till exempel endast ut små eller medelstora bilar till mindre erfarna förare. Villkoren brukar skilja sig bland de olika leverantörerna, så gå igenom kontraktet noggrant innan du bestämmer dig.
Vad behöver man för att hyra bil i London?
När du hämtar ut nycklarna måste du visa upp ett körkort och ett kreditkort. Kontrollera om hyrbilsbolaget har några fler krav innan du bokar, till exempel ett försäkringsintyg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i London?
Det har säkert funnits en mängd glada hyrbilsförare i London på sistone. Under den senaste veckan var de bästa hyrbilspriserna respektive per dag.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i London?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange din reseinformation och välj sedan ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du ska stanna i London eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i London om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i London eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna grupp. Det är en bra idé att gå igenom uthyrarens villkor för att undvika stora kostnader på hyrkontoret.