Hyrbil i Lund

Sök och jämför från bilföretag i Lund

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Lund

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Lund
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Lund per dag?
Vissa hyrbilar i Lund kostade bara den här veckan. Med så förmånliga priser kan du snabbt slå till och ge dig iväg för att utforska Lund.
Kan man hyra bil på Malmö (MMX-Sturup)?
Budget och Avis ligger nära Malmö (MMX-Sturup), så du kan snabbt och enkelt hämta upp din hyrbil och ge dig av.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Lund?
Du borde kunna få en fullständig återbetalning för din hyrbilsbokning om du avbokar minst sex timmar före upphämtningen. Kontrollera hyrbilsavtalet för att få mer information, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Lund?
Du kan välja i stort sett allt möjligt. Vi har ett fantastiskt utbud med allt från ekonomi- och standardbilar till premiumalternativ och stadsjeepar. Den populäraste kategorin i Lund är kostnadseffektiva minibilar, som passar perfekt för kortare utfärder. Du kan utan problem ta dig fram i städer, och du behöver inte vara orolig över att hitta en tillräckligt stor parkeringsplats.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Lund?
Många är överens om att Lund är en av de bästa semesterdestinationerna i regionen, men du kan hitta många andra lockande platser att uppleva om du hyr en bil och ger dig iväg. Här kommer några tips för din nästa bilutflykt:

  • Halmstad ligger omkring 110 kilometer från Lund och kan erbjuda massor av sevärdheter. Börja med att ta dig till Halmstad Arena, som är en av höjdpunkterna i staden.
  • Växjö, runt 160 kilometer bort, är ett annat resmål som du borde inkludera i resplanen. Missa inte Växjö universitet när du är här.
  • Din semester är inte helt fullständig innan du har upplevt Botaniska trädgården. Detta berömda naturområde ligger runt 230 kilometer utanför Lund, och här har du verkligen möjlighet att koppla av i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Lund med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för resan med Expedia, inklusive hyrbilen. Vi kan se till att du får bästa möjliga pris från någon av våra olika hyrbilsleverantörer i Lund. Oavsett om du söker efter flyg och boende eller hyrbil och aktiviteter kan Expedia presentera exklusiva erbjudanden och fina medlemspriser. Så samman dina olika bokningar till ett semesterpaket till Lund, så kan du spara ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Lund med Expedia?
Expedia kan hjälpa dig att få ett så bra pris som möjligt. Det är bara att jämföra erbjudandena från de populäraste företagen och slå till på det alternativ som passar bäst för dig. Vill du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar i semesterkassan? Då kan du slå ihop bokningen av hyrbil i Lund med din flyg- och hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Lund?
I Lund måste du som förare vara minst 18 år för att få hyra bil. Förare under en viss ålder bör dessutom räkna med en tilläggsavgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsleverantörer. Avgiften täcker den ökade skaderisken, och begränsningarna brukar avse vilka typer av fordon som är tillgängliga. Mindre erfarna förare kan till exempel behöva hålla sig till kompakta, små och medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Lund?
När du hämtar ut nycklarna ska du presentera ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Undersök om hyrbilsföretaget har några fler krav innan du åker, till exempel ett intyg om att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Lund?
Baserat på priserna från veckan som gick kostar de billigaste hyrbilarna i Lund om dagen. Det näst bästa dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Lund?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och boka en bil som passar dig. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Lund eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Lund om jag är under 25?
Det beror på hyrbolagen i Lund, som ofta har olika åldersvillkor. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr till förare under 25 år bör du känna till att extra avgifter kan tillkomma. Läs på om kostnaderna innan du hämtar din hyrbil.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Lund?
Försäkringarna skiljer sig åt beroende på många olika faktorer, som hur gammal föraren är och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att läsa igenom hyrbilsbolagets villkor och regler noggrant innan du betalar för bokningen.