Hyrbil i Lund

Sök och jämför från bilföretag i Lund

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Lund

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Lund
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Lund?
Vi är medvetna om att även de mest välsmidda av planer kan ändras med kort varsel. Därför har du ofta rätt att få en fullständig återbetalning på din förskottsbetalade hyrbil om du avbokar minst sex timmar innan upphämtning. Du finner säkert alla uppgifter du behöver i hyrbilskontraktet, men om du undrar något kan du även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Lund?
Om du väljer att boka en minibil i Lund kan du ta dig mellan alla sevärdheter i den vanligaste hyrbilskategorin. Bränsleeffektiviteten och den begränsade storleken gör dessa bilar helt perfekta för städernas trafik, men du behöver naturligtvis inte hålla dig till den här kategorin. Du skulle exempelvis kunna boka en standardmodell, eller varför inte en lyxig premiumbil?
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Lund?
Boka en hyrbil, hämta upp nycklarna och gör dig redo att ta del av allt vad Lund har att erbjuda. Men kom ihåg att även utforska närområdet, där du hittar spännande besöksmål som följande:

  • Du kommer att lägga märke till den unika atmosfären så fort du anländer till Halmstad. Staden ligger omkring 110 kilometer utanför Lund och har många lockande sevärdheter att uppleva, såsom Halmstad Äventyrsland.
  • Växjö, cirka 160 kilometer bort, kan också locka med många roliga nöjen. Vet du inte riktigt var du ska börja? Grand Samarkand köpcentrum är ett populärt alternativ.
  • Din semester är inte helt komplett innan du har upplevt Botaniska trädgården. Detta berömda naturområde ligger omkring 230 kilometer från Lund, och här har du verkligen en chans att njuta av den friska luften och den vackra omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Lund med Expedia?
Expedia är helt rätt plats att gå till om du ska boka hyrbil. Vi har olika leverantörer att välja och vraka bland i Lund, och vi gör allt för att ta fram de bästa möjliga alternativen åt dig. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du samla förmåner vid varenda bokning, och kombinerar du alla dina bokningar i ett semesterpaket till Lund sparar du ännu mer. Hyrbil, hotell, flyg och aktiviteter – Expedia har allt du behöver på en och samma plats.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Lund med Expedia?
Expedia hjälper dig att hitta de bästa priserna. Du behöver bara jämföra erbjudandena från de främsta varumärkena och välja alternativet som passar bäst för dig. Vill du sätta dig bakom ratten med mer pengar kvar på kontot? Då ska du slå ihop din bokning av hyrbil i Lund med dina övriga bokningar av exempelvis flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Lund?
Du ska vara minst 18 år, men det finns en del åldersrelaterade regler som du bör observera innan du bokar din hyrbil i Lund. Om du är under en viss ålder kommer en hel del hyrbilsföretag ta ut en extra avgift och begränsa vilka fordonstyper du får lov att hyra. Hur hög avgiften är och vilka åldrar den gäller för skiljer sig beroende på leverantör, så glöm inte att läsa på ordentligt och jämföra villkoren.
Vad behöver man för att hyra bil i Lund?
Du behöver visa upp ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Vill du slippa hyrbilsföretagets normala försäkring? Då måste du sannolikt också bevisa att du har en annan försäkring. Villkoren kan skilja sig från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa avtalet noga innan du reser.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Lund?
Vi har undersökt priserna från veckan som gick och kommit fram till att de billigaste hyrbilarna i Lund bara kostar per dag. Det näst bästa dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Lund?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och välj sedan ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Lund eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Lund om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrföretag i Lund som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bra att veta om detta innan du kommer till uthyrningskontoret så att du inte får några överraskningar. Varje hyrbilsföretag har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.