Hyrbil i Malmö

Sök och jämför från bilföretag i Malmö

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Malmö

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Malmö
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Malmö per dag?
I Malmö kan du verkligen få valuta för semesterpengarna. Den senaste veckan kostade hyrbilar endast 796 kr per dag.
Kan man hyra bil på Malmö (MMX-Sturup)?
Budget och Avis ligger endast en kort bit från Malmö (MMX-Sturup), så när du har landat dröjer det inte länge förrän du kan ge dig ut på vägarna med din hyrbil.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Malmö?
Oroa dig inte. Du borde ha rätt till en fullständig återbetalning om du gör avbokningen åtminstone sex timmar innan upphämtningen. Du kan hitta mer information om detta i din bokningsbekräftelse och i vår kundtjänstportal. Återbetalningsrätten gäller dock inte för alla bokningar, så kom ihåg att läsa hyrbilsavtalet.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Malmö?
Om du bokar en minibil i Malmö kan du ta dig mellan sevärdheterna i den främsta hyrbilskategorin. Bränslesnålheten och den nätta storleken gör dessa hyrbilar helt perfekta för stadstrafik, men du behöver såklart inte hålla dig till den här kategorin. Du skulle exempelvis kunna välja en bil i ekonomiklass, eller varför inte en riktig lyxbil?
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Malmö?
Många är överens om att Malmö är en av de bästa semesterdestinationerna häromkring, men du kan även hitta en hel del andra lockande platser att utforska om du hyr en egen bil och ger dig iväg. Här är några idéer för dina kommande bilutflykter:

  • Cirka 50 kilometer utanför Malmö finner du Helsingborg, som är en populär destination bland en stor mängd semesterfirare. Sevärdheter som Kärnan kan garantera att du inte har tråkigt under din vistelse.
  • En annan stad som är omtyckt av resenärer är Halmstad, cirka 120 kilometer bort. Halmstad Arena är en av många anledningar till att så många tar sig hit.
  • Om du känner att du behöver komma ut ur staden en stund bör du besöka Botaniska trädgården, runt 240 kilometer från Malmö. Här har du verkligen en chans att gå ner i varv och njuta av den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Malmö med Expedia?
Expedia har hyrbilar för varje tillfälle, från korta affärsresor till veckolånga bilsemestrar. Du kan välja bland olika hyrbilsföretag i Malmö, och med våra exklusiva erbjudanden kan du räkna med att hitta ett bra pris. Visste du att du kan slå ihop alla dina bokningar till ett praktiskt semesterpaket? Lägg till flyg eller boende ovanpå din hyrbilsbokning så ser du hur mycket du sparar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Malmö med Expedia?
Ta en titt på vårt breda hyrbilsutbud, läs recensioner och betyg och jämför priserna från ledande varumärken. Med bara ett par klick hjälper Expedia dig att få tag i de bästa erbjudandena för din nästa semesterbil. Har du redan bokat flyg och hotell? Lägg till en hyrbil i Malmö så kan du spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Malmö?
Förare på minst 18 år kan ta sig an vägarna i Malmö med en hyrbil. Om du är under en viss ålder får du nog betala en extra avgift, och ditt val av fordonsklass är oftast begränsat till kompakta, små eller medelstora bilar. Du kan även behöva betala för en mer täckande försäkring. Glöm inte att alltid ange förarens korrekta ålder när du bokar hyrbilen för att kunna få reda på om några särskilda regler och villkor gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Malmö?
Att hyra bil i Malmö är enkelt. Vanligtvis behöver du bara ett giltigt körkort och ett kreditkort. När du har valt ut den perfekta hyrbilen bör du dock läsa igenom policyn noga för att försäkra dig om att det inte finns fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Malmö?
Baserat på information från den senaste veckan hade du kunnat köra iväg med din egen hyrbil för bara 796 kr om dagen. Det näst lägsta priset per dag som erbjöds i Malmö var 824 kr.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Malmö?
Oavsett om du planerar att hålla dig i närheten av Malmö eller vill utforska en större del av området kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta enastående erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Malmö om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Malmö eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det kan vara bra att gå igenom uthyrarens villkor för att undvika stora kostnader vid disken.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Malmö?
Efter att du har valt ditt fordon ska du komma ihåg att gå igenom hyrbilsföretagets regler och villkor ordentligt för att få mer information.