Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Malmö

Se alla hyrbilar i Malmö

Boka hyrbil med Expedia i Malmö

Hyra bil i Malmö

Vid ett besök i Malmö är det praktiskt och bekvämt att ha hyrbil. Oavsett om du reser i jobbet eller är på semester är det skönt att kunna bestämma själv var du ska åka och när. Med en hyrbil behöver du heller aldrig bekymra dig över tungt bagage, tidtabeller eller biljettinköp. Kommer du med flyg till Malmö kan du hämta din hyrbil på flygplatsen. Kanske landar du på Kastrups flygplats och även vill hyra bil på Kastrup?

Du hittar lätt billiga hyrbilar med hjälp av Expedia. Ange bara var du vill hämta och lämna bilen så letar Expedia rätt på en biluthyrare som passar dig. Kommer du med tåg är det till exempel praktiskt att kunna hämta bilen direkt utanför tågstationen och köra till ditt hotell i Malmö. Ofta går det bra att hämta bilen på ett ställe och lämna den på ett annat.

Rätt hyrbil just för dig

Med Expedia hittar du många olika hyrbilar från välkända biluthyrningsföretag och du kan lätt välja en bil som passar just dig och dina behov. Reser du själv och bara ska använda hyrbilen inom Malmö stad passar det kanske bäst med en mindre bil, medan du behöver en större om hela familjen är med och ni har mycket packning. På samma sätt kan du välja en hyrbil som har just den utrustning du behöver och de bilmärken och bilmodeller som du gillar bäst. Gör livet enklare för dig: Har du bokat en resa till Malmö så kan du lägga till en hyrbil och ha hela semestern planerad.

Att köra bil i Malmö

Det är inte så svårt att köra bil i Malmö och tack vare Inre Ringvägen och Yttre Ringvägen går det snabbt och smidigt att ta sig mellan olika stadsdelar. Tänk på att hastighetsgränsen innanför Inre Ringvägen för det mesta är 40 km/tim, utom vid skolor och liknande där den är 30 km/tim. En del gator i innerstaden är även enkelriktade vilket gör att man bör planera sin bilkörning väl.

Ta bilen till Köpenhamn

Vid sidan av Turning Torso är nog Öresundsbron Malmös mest kända byggnadsverk och landmärke. Bron börjar strax söder om Malmös innerstad och med hyrbil tar du dig snabbt och enkelt över till Danmark och Köpenhamn. Längden på hela överfarten är 16 km och av den sträckan står själva bron för ungefär hälften. Efter bron kommer man till den konstgjorda ön Pepparholm och i slutet av ön går vägen ned i en tunnel som går under havsbottnen ungefär 4 km. Därefter är man framme i Köpenhamn och hela överfarten tar ungefär en kvart. Räknar man hela resan från centrala Malmö till centrala Köpenhamn tar det däremot drygt en halvtimme.

När man kör över Öresundsbron måste man betala vägavgift, vilket på den svenska sidan görs i Lernacken. Priset är mycket dyrare för en kontantbiljett än för ett BroPass, så kontrollera noga vad som lönar sig bäst för dig.

Resa med familjen i hyrbil

Ska du semestra med familjen i Malmö är det en bra idé att hyra bil. Då tar ni er snabbt och enkelt dit ni ska och slipper passa tidtabeller. Populära resmål med barn är till exempel Ribersborgsstranden (”Ribban”) och Malmö Folkets Park. Om barn reser i bilen måste du alltid använda de bilbarnstolar m.m. som krävs. Sådan extrautrustning kan i många fall hyras av biluthyrningsföretaget.

Upptäck Malmö

Utforska Malmö med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!