Hyrbil i Malmö

Sök och jämför från bilföretag i Malmö

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Malmö

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Malmö
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Malmö per dag?
Denna vecka kunde du ha kört iväg med en hyrbil i Malmö för endast .
Kan man hyra bil på Malmö (MMX-Sturup)?
Budget och Avis ligger bara en kort sträcka från Malmö (MMX-Sturup), så när du har landat dröjer det inte länge förrän du kan ge dig ut på vägarna med din hyrbil.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Malmö?
Läs igenom hyrbilspolicyn för att vara på den säkra sidan, men majoriteten av alla bokningar ger dig rätt till en full återbetalning, om du hör av dig till oss minst sex timmar före den avtalade upphämtningstiden. Det förekommer dock vissa undantag. Du kan hitta mer information i resplanen och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Malmö?
En minibil är den minsta typen av bil som går att hyra, och de är förmodligen också de billigaste. Det är just därför de är så uppskattade av turister i Malmö. Du kommer att förundras över hur lätt det blir att ta sig mellan sevärdheterna inne i staden. Skulle du föredra något större? Då kan du titta på vårt utbud av mellanstora och fullstora bilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Malmö?
Med ett eget fordon blir det enkelt att utforska området. Malmö är en utmärkt startpunkt, men det finns så mycket mer att uppleva i regionen. Fyll din bagagelucka med allt du behöver och ge dig av för att kolla in de här besöksmålen:

  • Helsingborg ligger omkring 55 kilometer bort och kan erbjuda massor av attraktioner. Börja gärna med att ta dig till Kärnan, som är en av stadens höjdpunkter.
  • Halmstad, cirka 120 kilometer bort, är ett annat resmål som du borde inkludera i din resplan. Missa inte Halmstad Äventyrsland när du ändå är här.
  • Om du känner att du behöver lämna staden en stund kan du besöka Botaniska trädgården, ungefär 240 kilometer från Malmö. Här kan du verkligen andas ut i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Malmö med Expedia?
Expedia är rätt plats att gå till om du vill boka hyrbil. Vi har hyrbilsleverantörer att välja bland i Malmö, och vi gör allt för att plocka fram de bästa möjliga alternativen åt dig. Med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du samla förmåner vid varenda bokning, och slår du ihop dina bokningar till en paketresa till Malmö sparar du ännu mer. Hyrbil, hotell, flyg och aktiviteter – Expedia har allt du behöver samlat på en plats.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Malmö med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj biltyp och jämför priserna från de ledande leverantörerna. Expedia gör det enkelt att hitta rätt fordon för semestern. Slå samman bokningen av hyrbil i Malmö med din flyg- eller hotellbokning så kan du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Malmö?
Förare över 18 år med ett giltigt körkort kan hyra bil i Malmö. Många hyrbilsfirmor tar dock ut en extra avgift om föraren är under en viss ålder, så du bör kolla upp vilken ålder detta gäller för samt hur hög avgiften är innan du genomför bokningen. Dessutom kan det finnas begränsningar för vilka fordonstyper som unga förare får hyra. Andra åldersgränser brukar gälla för exempelvis extra stora bilar och premiumfordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Malmö?
Majoriteten av alla hyrbilsföretag kräver åtminstone två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du tänker välja bort den vanliga försäkringen kan du också behöva bevisa att du har en annan försäkring. Läs igenom avtalet ordentligt så att du vet vad som kommer att behövas när det är tid att hämta ut fordonet.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Malmö?
De två lägsta priserna för en hyrbil i Malmö under den senaste veckan var respektive . Det är vad vi kallar en riktigt fin affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Malmö?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och välj din drömbil. Oavsett om du ska stanna i Malmö eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Malmö om jag är under 25?
Du behöver gå igenom villkoren hos hyrföretagen i Malmö som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut ytterligare avgifter, och det är bäst att vara medveten om detta innan du hämtar bilen så att du inte får några överraskningar. Varje uthyrare har sina policyer för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.