Billiga flygbiljetter till Mogan

Förslag på billiga flygresor till Mogan

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 099 kr för enkelflyg och 1 841 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air Europa
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
TAP Portugal
Norwegian Air International Ltd
Iberia
Norwegian Air Shuttle

Om Mogan

Flyg med Expedia till Mogan

När du söker efter flyg till Mogan så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Mogan och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Mogan erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Mogan, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Mogan. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Mogan på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Mogan?
Las Palmas (LPA-Gran Canaria) är den enda flygplatsen nära Mogan.
Hur långt från centrala Mogan ligger Las Palmas/Gando flygplats (LPA)?
LPA ligger 35 kilometer från centrum i Mogan, så förbered dig på lite extra restid för att komma fram till ditt boende.
Kan jag flyga till Mogan?
Gå till våra reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om att flyga till Mogan. Här kan du läsa mer om gällande reserestriktioner och om karantän krävs vid din ankomst.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Mogan?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Mogan kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Mogan med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Mogan kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Mogan?
Om du flyger till Mogan anländer du till LPA. När du har passerat alla kontroller och hämtat ut ditt bagage är du 35 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Mogan?
Totalt finns det 37 flygbolag som ansluter Mogan till 97 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Mogan?
Binter Canarias och Canaryfly är de som erbjuder flest flygalternativ till Mogan. Ett av de vanligaste sätten att resa hit är ombord på ett Binter Canarias-flyg från Santa Cruz de Tenerife.
Hur många direktflyg går det till Mogan?
Det är mycket lättare att flyga till ett nytt resmål om man kan undvika mellanlandningar. Om du ska ta dig till Mogan kan du glädjas över att det vanligtvis går 947 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Mogan från?
Många flygresor till Mogan avgår från flygplatserna i Santa Cruz de Tenerife, Caleta de Famara och Soo.
Hur lång tid tar flyget till Mogan?
Om du reser med flyg till Mogan från Santa Cruz de Tenerife tar resan 34 minuter. Om avreseorten är Caleta de Famara bör du planera att vara i luften i runt 45 minuter. Från Soo är Mogan ungefär 45 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Mogan?
Alla känner vi sådana lyckostar som på något sätt hittar superbilliga flygbiljetter vart de än reser. Skulle du vilja veta hur de lyckas? De avvaktar inte till sista stund med att boka. En annan bra metod att hitta fina erbjudanden är att jämföra många olika alternativ. Om destinationen har flera flygplatser kan du ta reda på om du kan hitta lägre priser genom att boka biljetter till en mindre trafikerad terminal. Slutligen bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du är medveten om vilken nivå priserna brukar ligga på kan du slå till snabbt om du väl har hittat ett ovanligt bra pris. De bästa erbjudandena säljer slut fort.
Hur tar man sig igenom flygresan till Mogan?
Vi har plockat fram all information som behövs för att din resa ska gå så smidigt som möjligt. Följ de här tipsen så tar du dig snabbt igenom alla kontroller och kan börja utforska resten av Mogan.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du ta med dig passet, dina resedokument, plånboken samt viktiga mediciner du tar. För det andra vill du sannolikt ha någon sorts underhållning under flygresan. En spännande bok och en surfplatta som du har laddat med dina favoritfilmer är ett par bra alternativ. Om du har planer på att vila en stund kan ett uppblåsbart nackstöd och ett par öronproppar komma väl till pass. Sist men inte minst ska du komma ihåg att reservera plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du kan känna dig på topp när du kommer fram.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla stora flaskor med schampo och hårgelé i väskorna du checkar in. Alla geler eller vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att omhändertas. Vassa eller spetsiga föremål, som skruvmejslar, och farliga objekt, till exempel starka kemikalier och tändstickor, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Flygets gångar är inte rätt ställe för att imponera med dina nya och trendiga kläder. Klä dig bekvämt och kom gärna ihåg att packa med dig en varm tröja, eftersom det kan bli ganska svalt ombord. Omslutande skor med plan sula är också en bra idé.
  • Ett tillstånd som kallas djup ventrombos, eller DVT, skulle kunna uppstå under längre flygresor. Då bildas det blodproppar, vanligtvis i benen, vilket kan bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan minska risken för detta genom att sträcka på benen och gå lite längs med mittgången. Ett par antitrombosstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Mogan?
Om du har planerat ordentligt innan du anländer till flygplatsen blir din resa till Mogan betydligt smidigare. Här kommer några behändiga tips på hur du kan passera säkerhetskontrollen utan problem.

  • Först och främst kommer du behöva visa upp ditt pass och dina resedokument för säkerhetspersonalen. Försäkra dig om att du har allt inom räckhåll, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Härnäst är det tid för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt och hörlurar, att åka genom röntgenmaskinen. Det här steget går enklare om du gör dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • En kort stund måste du leva utan digital teknik. Mobilen, surfplattan och övrig elektronik ska också skannas.
  • Vill du resa med din favoritparfym? Det går bra. Om behållaren bara rymmer upp till 100 milliliter och du förvarar den i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse får du ha med den i handbagaget.
  • Genom att välja rätt skor kan du spara några minuter. Stövlar och andra kraftiga skor ska ofta inspekteras separat, medan du sannolikt slipper detta om du går i lättare sneakers.
  • Ta inte med dig förbjudna saker i handbagaget. Om du ska ta vassa eller spetsiga föremål med dig på semestern måste du lämna dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras av personalen.

Information om flyg till Mogan
Destinationens flygplatsGran Canaria
IATA-kod för ankomstflygplatsLPA
DestinationLas Palmas
Flygpris794 kr

Populära flyg till Mogan

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 099 kr för enkelflyg och 1 841 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd