Billiga flygbiljetter till Neapel

Förslag på billiga flygresor till Neapel

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 709 kr för enkelflyg och 1 098 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
easyJet
Aegean
Norwegian Air Shuttle
SAS
Air France
Swiss International Air Lines
Air France
Lufthansa
Swiss International Air Lines

Om Neapel

Flyg till Neapel

Har du bestämt dig, är det äntligen dags för en flygresa till Italien? Då är du i gott sällskap. Ungefär 6 miljoner passagerare trafikerar Naples International Airport (NAP) varje år. Det är alltså inte svårt att hitta Billiga flyg till Neapel och flygplatsen är väl fungerande.

Tänk på att det även kan vara en god idé att kolla in paketresor till Neapel när du söker efter flygbiljetter och flygresor till Neapel. Med en paketresa har du möjligheten att få ned totalpriset, då det går att kombinera hotell i Neapel med flyget, och ibland även hyrbil i Neapel. Ett perfekt alternativ för den som vill röra sig med större frihet på semestern!

När du kollat igenom alternativen för billiga flyg till Neapel och bestämt dig för en flygbiljett har du sedan en härlig semester i Italiens tredje största stad att se fram emot. Anländer du sent på natten finns det hotell du kan bo på över natten innan det bär av mot Neapel.

Flyg till Neapel – Naples International Airport

När du anländer med flyg till Neapel kan du redan här ta del av en hel del shopping på flygplatsen. Här finns en mängd olika affärer som säljer allt från lyxkläder och smycken till tobak, parfym och godis.

Några exempel på butiker som finns här är bland andra Camomilla, Victoria's Secret, inScintille och Silvian Heach. Tänk också på att det finns butiker både före och efter säkerhetskontrollen. Och om hungern slår till finns det många restauranger att välja mellan, allt från Blu Bar till snabbmat och pizzerior.

Ta dig från flygplatsen till Neapel

När ditt flyg till Neapel har landat är det dags att åka in till stan, och då finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Med en hyrbil tar man ge sig direkt ut på motorvägen i riktning mot Neapel. Taxipriserna från flygplatsen till stora delar av Neapel är ofta fasta, men det billigaste alternativet är oftast att ta en buss. Linje 3S och Alibus körs båda av ANM och med dessa tar man sig smidigt in till Neapel.

Utforska vackra Neapel

Väl framme i Neapel finns en mängd aktiviteter att ta sig an. Museum och konserthus trängs med populära restauranger och barer. I Neapel bor runt en miljon människor och staden har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. För den historieintresserade är detta helt klart en bra plats att befinna sig på. Här finns hela 448 kyrkor, vilket faktiskt är världsrekord för en enda stad, och flera av dessa har väldigt många år på nacken. Neapel kallas ofta för pizzans hemstad. Visste du förresten att pizzan Margarita, med tomat, basilika och mozzarellaost, representerar den italienska flaggans röda, vita och gröna färger? I Neapel är det även vanligt att det serveras pasta med skaldjur eller fisksoppa. På italienska heter staden Napoli, och på engelska kallas den för Naples. Njut av vackra byggnader, fantastiska vyer och riktigt god italiensk mat i Neapel. Trevlig resa!

Vanliga frågor och svar