Billiga flygbiljetter till Neapel

Förslag på billiga flygresor till Neapel

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 098 kr för enkelflyg och 1 577 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Iberia
KLM
KLM
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
KLM
Scandinavian Airlines

Om Neapel

Flyg till Neapel

Har du bestämt dig, är det äntligen dags för en flygresa till Italien? Då är du i gott sällskap. Ungefär 6 miljoner passagerare trafikerar Naples International Airport (NAP) varje år. Det är alltså inte svårt att hitta Billiga flyg till Neapel och flygplatsen är väl fungerande.

Tänk på att det även kan vara en god idé att kolla in paketresor till Neapel när du söker efter flygbiljetter och flygresor till Neapel. Med en paketresa har du möjligheten att få ned totalpriset, då det går att kombinera hotell i Neapel med flyget, och ibland även hyrbil i Neapel. Ett perfekt alternativ för den som vill röra sig med större frihet på semestern!

När du kollat igenom alternativen för billiga flyg till Neapel och bestämt dig för en flygbiljett har du sedan en härlig semester i Italiens tredje största stad att se fram emot. Anländer du sent på natten finns det hotell du kan bo på över natten innan det bär av mot Neapel.

Flyg till Neapel – Naples International Airport

När du anländer med flyg till Neapel kan du redan här ta del av en hel del shopping på flygplatsen. Här finns en mängd olika affärer som säljer allt från lyxkläder och smycken till tobak, parfym och godis.

Några exempel på butiker som finns här är bland andra Camomilla, Victoria's Secret, inScintille och Silvian Heach. Tänk också på att det finns butiker både före och efter säkerhetskontrollen. Och om hungern slår till finns det många restauranger att välja mellan, allt från Blu Bar till snabbmat och pizzerior.

Ta dig från flygplatsen till Neapel

När ditt flyg till Neapel har landat är det dags att åka in till stan, och då finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Med en hyrbil tar man ge sig direkt ut på motorvägen i riktning mot Neapel. Taxipriserna från flygplatsen till stora delar av Neapel är ofta fasta, men det billigaste alternativet är oftast att ta en buss. Linje 3S och Alibus körs båda av ANM och med dessa tar man sig smidigt in till Neapel.

Utforska vackra Neapel

Väl framme i Neapel finns en mängd aktiviteter att ta sig an. Museum och konserthus trängs med populära restauranger och barer. I Neapel bor runt en miljon människor och staden har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. För den historieintresserade är detta helt klart en bra plats att befinna sig på. Här finns hela 448 kyrkor, vilket faktiskt är världsrekord för en enda stad, och flera av dessa har väldigt många år på nacken. Neapel kallas ofta för pizzans hemstad. Visste du förresten att pizzan Margarita, med tomat, basilika och mozzarellaost, representerar den italienska flaggans röda, vita och gröna färger? I Neapel är det även vanligt att det serveras pasta med skaldjur eller fisksoppa. På italienska heter staden Napoli, och på engelska kallas den för Naples. Njut av vackra byggnader, fantastiska vyer och riktigt god italiensk mat i Neapel. Trevlig resa!

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Neapel?
Om du ska flyga behöver du inte lista ut vilken flygplats du ska välja att landa på. Neapel har bara en, och den heter Naples (NAP-Naples Intl.).
Hur långt från centrala Neapel ligger NAP?
Om du bor nära centrum i Neapel tar den sista biten av resan inte lång tid efter att du landat på NAP. Terminalen ligger endast 5 kilometer bort.
Kan jag flyga till Neapel?
Besök våra reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om flyg till Neapel. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om du behöver sitta i karantän när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Neapel?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Neapel kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Neapel med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Neapel kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Neapel?
Eftersom det bara finns en stor flygplats i närheten av Neapel, blir det lätt att avgöra vilket flyg som passar bäst. Du kommer att landa på NAP, som ligger cirka 5 kilometer utanför centrum.
Hur många flygbolag flyger till Neapel?
Totalt finns det 38 olika flygbolag som kopplar samman Neapel med 116 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Neapel?
Turister väljer oftast att boka biljetter med easyJet, Ryanair eller Wizz Air när de ska resa med flyg till Neapel. Merparten av flygen kommer från Milano, och easyJet är det populäraste flygbolaget på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Neapel?
Det blir så mycket smidigare att flyga till en ny destination om man inte behöver bry sig om mellanlandningar. Om du ska åka till Neapel är de goda nyheterna att det går omkring 916 direktflyg per vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Neapel från?
De populäraste flygen till Neapel avgår från flygplatser i Magenta, San Siro och Milano.
Hur lång tid tar flyget till Neapel?
Om du ska resa med flyg till Neapel från Magenta tar resan 1 timme och 23 minuter. Om du stiger ombord på planet i San Siro bör du förvänta dig att vara i luften i 1 timme och 23 minuter. Med Milano som startpunkt ligger Neapel ungefär 1 timme och 23 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Neapel?
Alla erfarna resenärer vet att du inte bör avvakta till sista minuten med att boka biljetterna. Flygpriserna är ofta som högst strax innan avresedatumet. Ett annat bra sätt att hitta specialerbjudanden är att titta på många olika alternativ. Om resmålet i fråga har flera flygplatser kan du ta reda på vad det kostar att boka flyg till en mindre trafikerad terminal. Till sist ska du vara beredd på att boka direkt när du har hittat ett bra erbjudande, för priserna kan ändras utan förvarning. Med lite förberedelse och en gnutta tur kan du få tag i bästa möjliga flygpris!
Hur tar man sig igenom flygresan till Neapel?
Oavsett avreseort kan din flygresa gå smidigt, så länge du är väl förberedd. Vi har gjort en lista med bra tips som kan hjälpa dig se till att semestern i Neapel börjar på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • Först och främst ska du ta med dig passet, alla resedokument, dina bankkort samt eventuella mediciner. Utöver detta vill du nog ha lite underhållning under flygresan. Någonting intressant att läsa och bärbar elektronik fullpackad med dina favoritfilmer är två bra alternativ. Om du vill ha möjlighet att vila en stund kan en bekväm flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud vara användbara. Slutligen ska du komma ihåg att spara plats i väskan för några grundläggande toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig fräschare när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Packa alla stora flaskor med schampo och hårgelé i bagaget du checkar in. Alla vätskor och geler i behållare på över 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som arméknivar, och farliga objekt, exempelvis aerosol- och sprejburkar, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Hemligheten bakom en bekväm resa med flyg är inte mer komplicerad än rätt klädval. Genom att klä dig i flera lager är du väl förberedd på den växlande temperaturen ombord och du kan lyckas hålla dig varm om det skulle bli svalt i kabinen. Skor med klackar och badtofflor bör du packa ner i de incheckade väskorna, även om det normalt är favoritparet. Välj istället välsittande skor med plan sula, så mår dina fötter som bäst.
  • Du har förmodligen hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, till viss del på grund av utdragna perioder utan rörelse. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken att drabbas av detta. Du kan till exempel ta på dig stödstrumpor, se till att du dricker mycket och röra på benen. Res på dig då och då och gå lite fram och tillbaka eller försök göra lite övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Neapel?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har sammanställt en lista med behändiga tips så att du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan onödig stress. Sedan är det full fart mot Neapel.

  • Personalen i kontrollen kommer först att kontrollera att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du kan fortsätta igenom. Ha allt inom räckhåll.
  • Härnäst är det dags för din jacka, ditt bälte, dina nycklar och andra småsaker, till exempel mynt, att gå igenom röntgenmaskinen. Processen går smidigare om du förbereder dig när du närmar dig främre delen av kön.
  • Elektronik, som bärbara datorer och mobiler, måste också gå genom maskinen. Men du behöver inte oroa dig. Du får snart tillbaka dem igen.
  • Packa upp alla vätskor och geler ur handbagaget, för dessa måste ofta skannas av maskinen separat. Varje produkt måste ligga i en förpackning som inte rymmer mer än 100 milliliter, och allt måste läggas i en återförslutningsbar, genomskinlig plastpåse på en liter.
  • Det kan hända att du dessutom måste ta av dig skorna och låta dem gå genom skannern, så det kan vara praktiskt att bära skor som du kan ta av och på utan problem.
  • Spetsiga föremål får inte tas med ombord på flyget. De kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen, så kom ihåg att packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Neapel
Destinationens flygplatsNaples Intl.
IATA-kod för ankomstflygplatsNAP
DestinationNaples
Flygpris601 kr

Populära flyg till Neapel

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 098 kr för enkelflyg och 1 577 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM