Billiga flygbiljetter till Orlando

Förslag på billiga flygresor till Orlando

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 077 kr för enkelflyg och 3 305 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

United
Delta
JetBlue Airways
British Airways
American Airlines
TAP Portugal
Icelandair
Delta
Virgin Atlantic
KLM

Flyg till Orlando

Flyg till Orlando från svenska flygplatser

Det kan vara en utmaning att hitta direktflyg till Orlando från svenska flygplatser, men om du inkluderar flyg med mellanlandning i din sökning kommer du ha massor av alternativ från olika flygplatser i Sverige. Till exempel erbjuder SAS, Lufthansa och United flyg med mellanlandning till Orlando. SAS mellanlandar på Newark, Lufthansa stannar till i Frankfurt och United gör mellanlandning på antingen någon av desamma. Har du gott om tid på dig kan det löna sig att kolla upp flyg med fler än en mellanlandning, då dessa flyg med till exempel Delta, Air France och KLM ibland kan vara väldigt konkurrenskraftigt prissatta. Se till att du börjar leta efter flygbiljetter till Orlando i god tid, så att du hittar det alternativ som passar dig bäst.

Flyg till Orlando Airport

Den ofantligt vältrafikerade flygplatsen Orlando Airport tar emot hela 35 miljoner passagerare varje år och ligger ungefär 15 kilometer söder om centrala Orlando och ännu närmre vissa av områdets viktiga sevärdheter och attraktioner.

Du tar dig enkelt och bekvämt vidare från Orlando Airport till ditt hotell med flera olika transportalternativ. En hel del av Orlandos hotell erbjuder gratis flygtransport, men du hittar även gott om taxibilar utanför terminalen. Dessa kan dock vara i dyraste laget, något som du särskilt bör ha i åtanke om du reser med en begränsad budget. Ett mer prisvärt alternativ kan vara att ta antingen flygbuss, som Mears Transportation, eller förbeställd privat flygtransport in till Orlando. Om du har planerat att utforska Orlando med omnejd och inte bara vill stanna på ditt hotell under vistelsen kan det dock vara en god idé att hyra en egen bil. Detta är tveklöst det enklaste sättet att ta sig från flygplatsen och runt i omgivningarna, och om du bokar en paketresa med hyrbil när du bokar din flygresa till Orlando på Expedia kan du dessutom spara en slant till reskassan.

På Expedia kan du alltid räkna med att hitta de billigaste flygen till Orlando. Om du vill spara lite mer till reskassan kan vi dessutom hjälpa våra resenärer att spara stort när de bokar en paketresa med hotell. Tack vare våra samarbeten och avtal med de största flygbolagen kan det löna sig för dig att kika på flygbiljett till Orlando på Expedia först.

Besöka Orlando

Familjer vallfärdar till Orlando för att uppleva Disneys magiska världar och storslagna Universal Orlando, men staden har massor mer att bjuda på än temaparkernas spektakulära föreställningar och spännande åkturer. När du bokar din flygbiljett till Orlando kan du räkna med att äventyr för både stora och små väntar runt hörnet.

Orlandos tropiska klimat gör att staden lämpar sig alldeles ypperligt för besök året runt, då medeltemperaturen som lägst håller sig omkring 22 grader under de svalare vintermånaderna. Det är en perfekt destination för familjer och aktiva besökare som gärna utforskar natur och spännande attraktioner. Resenärer som ska flyga till Orlando kan uppleva allt från lummiga nationalparker med exotiska djur till heldagar på stranden vid kristallblått vatten i en sagolik lagun, följt av middag med en saftig hamburgare på en typiskt amerikansk diner.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Orlando

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 077 kr för enkelflyg och 3 305 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

American Airlines
Delta