Hyrbil i Orlando

Sök och jämför från 27 bilföretag i Orlando

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Orlando

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Orlando
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Orlando per dag?
Den senaste veckan hade du kunnat ge dig ut på vägarna med en hyrbil i Orlando från bara .
Kan man hyra bil på Orlando, Florida (MCO-Orlando Intl.)?
Enterprise och EZ Rent-A-Car ligger endast en liten bit utanför Orlando, Florida (MCO-Orlando Intl.), så när du väl har landat dröjer det inte lång tid innan du kan ge dig ut på vägarna bakom ratten till din hyrbil.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Orlando?
Vi råkar alla ut för tillfällen då planerna måste ändras med kort varsel. Därför kan vi erbjuda en fullständig återbetalning för många bokningar av hyrbil som betalats i förskott, när avbokningen görs minst sex timmar innan den avtalade upphämtningstiden. Kom ihåg att läsa hyrbilspolicyn noga, eftersom det finns vissa undantag. Om du inte hittar informationen du är ute efter där kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Orlando?
Om du ska vistas i större städer kan det vara smart att rikta in dig på något litet, som en ekonomibil. Det är den främsta typen av hyrbil i Orlando, och med en sådan bil kan du lätt ta dig fram längs stadens vägar och glida in i trånga parkeringsfickor. Men naturligtvis finns det andra alternativ också. Vill du ha lite mer benutrymme kan du titta på våra stora och mellanstora bilar. Vi har dessutom premiumbilar för dig som vill ta dig fram i stil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Orlando?
Orlando har massor att erbjuda, men varför begränsa dig till bara en plats? Med en egen hyrbil kan du snabbt kasta dig ut på vägarna och utforska området runtomkring. Här kommer ett par förslag:

  • Ta dig till Daytona Beach på ett sightseeingäventyr. Orten ligger runt 80 kilometer utanför Orlando, och här hittar du populära attraktioner som Daytona International Speedway.
  • Låt nästa stopp bli Gainesville, som ligger cirka 150 kilometer utanför Orlando. University of Florida är bara en av platserna du säkert vill se i regionen.
  • Hugh Taylor Birch State Park ligger omkring 300 kilometer från Orlando och är ett häpnadsväckande naturområde i regionen. Här kan du verkligen sträcka på benen och njuta av den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Orlando med Expedia?
Det finns flera goda anledningar att boka hyrbil med Expedia, från våra exklusiva medlemserbjudanden till våra praktiska paketresor. Om du reser till Orlando finns det 27 olika hyrbilsfirmor att välja mellan, med alternativ för alla smaker och budgetar. Vill du spara ännu mer kan du slå ihop bokningen av hyrbil med dina bokningar av boende och flyg. När du är redo att ge dig ut på vägarna kan vi hjälpa dig på traven.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Orlando med Expedia?
Att hitta det bästa erbjudandet på hyrbil i Orlando är ingen match med Expedia. Välj biltyp, lägg till ett par detaljer och jämför de olika priserna från ledande varumärken. Varför inte lägga till även boende och flyg i bokningen? Du kan få otroliga erbjudanden genom att skapa ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Orlando?
Du behöver vara 21 år eller äldre, men det finns vissa åldersrelaterade regler som du bör vara medveten om innan du bokar hyrbil i Orlando. Om du är under en viss ålder kommer många hyrbilsbolag debitera en extra avgift och begränsa vilka fordonstyper du får hyra. Avgiftens storlek och vilka åldrar den gäller för skiljer sig beroende på leverantör, så glöm inte att läsa på ordentligt och jämföra de olika reglerna.
Vad behöver man för att hyra bil i Orlando?
När du hämtar upp bilen behöver du visa upp ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Kolla upp om hyrbilsföretaget har fler krav innan du åker, till exempel ett försäkringsintyg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Orlando?
Baserat på priser från de senaste sju dagarna kostar den billigaste hyrbilen i Orlando per dag. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Orlando?
Oavsett om du har tänkt stanna kring Orlando eller vill utforska ett större område kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta prisvärda erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Orlando om jag är under 25?
Det beror på hyrbolagen i Orlando, som ofta har olika åldersvillkor. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr till förare under 25 år bör du vara medveten om att ytterligare avgifter kan tillkomma. Läs på om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar din hyrbil.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Orlando?
När du väl har valt vilket fordon du vill ha ska du komma ihåg att gå igenom hyrbilsbolagets regler och villkor noggrant för att hitta all viktig information.