Hyrbil i Orlando

Sök och jämför från 27 bilföretag i Orlando

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Orlando

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Orlando
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Orlando per dag?
Ta dig fram på egen hand i Orlando. Priserna för hyrbilar började på bara denna vecka, och när det är så budgetvänligt kan du definitivt hitta ett bra alternativ.
Kan man hyra bil på Orlando, Florida (MCO-Orlando Intl.)?
Enterprise och EZ Rent-A-Car har kontor i närheten av Orlando, Florida (MCO-Orlando Intl.), så du kan snabbt och smidigt hämta upp din hyrbil och inleda ditt semesteräventyr.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Orlando?
Du har normalt rätt till en full återbetalning för din hyrbilsbokning om du gör din avbokning senast sex timmar innan du skulle ha hämtat ut bilen. Gå igenom din bokningsbekräftelse för att hitta all information, och vår kundtjänstportal skulle också kunna vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Orlando?
De flesta resenärer i Orlando väljer att boka en ekonomibil. Många förare gillar dem eftersom de är prisvärda och bränsleeffektiva, och den mindre storleken gör det enklare att röra sig i storstäder med trånga parkeringsutrymmen. Men du har naturligtvis fler alternativ. Du kan till exempel välja ut allt från mellanstora bilar till premiumbilar. Vare sig du räknar med att stanna inom Orlando eller vill göra längre utflykter har vi ett fordon som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Orlando?
När du har upplevt alla otroliga platser i Orlando finns det en hel del andra saker att göra i regionen. Då behöver du bara plocka fram nycklarna till hyrbilen, lägga in packningen i bagageluckan och ge dig iväg. Här kommer några utflyktsmål som vi har plockat fram:

  • Kör till Daytona Beach på ett sightseeingäventyr. Staden ligger omkring 85 kilometer från Orlando, och här kan du hitta uppskattade sevärdheter som Daytona International Speedway.
  • Varför inte även besöka Ocala? Här kan du till exempel stanna till vid attraktioner som Appleton Museum of Art. Orten ligger cirka 100 kilometer utanför Orlando.
  • Om du skulle vilja spendera en dag ute i friska luften kan du åka till Hugh Taylor Birch State Park för en picknick eller bara för att slappna av en stund. Du kan räkna med en resa på omkring 290 kilometer från Orlando.

Varför ska man hyra bil i Orlando med Expedia?
Om du är på jakt efter en hyrbil i Orlando kan det inte gå fel med Expedia. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få stor rabatt, och med 27 olika hyrbilsföretag att välja och vraka bland har du tillgång till ett brett utbud. Vill du spara ännu mer? Slå då ihop alla dina bokningar till ett semesterpaket. Vi gör det lätt för dig att planera allt inför semestern, från hotell och flyg till hyrbil och aktiviteter.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Orlando?
Du ska vara minst 21 år gammal för att få hyra en bil i Orlando. Notera att förare under en viss ålder kanske bara kan hyra vissa typer av fordon, som små eller medelstora bilar. Högre åldersgränser gäller ofta för speciella fordon, till exempel stadsjeepar eller lyxbilar. Somliga hyrbilsbolag debiterar även en extra avgift för unga förare. Läs kontraktet innan du åker så att du kan ta hänsyn till alla utgifter i din semesterbudget.
Vad behöver man för att hyra bil i Orlando?
Innan du kan sätta dig tillrätta i förarsätet i Orlando måste du visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du inte tänker använda dig av hyrbilsbolagets vanliga försäkring kan du också behöva visa att du omfattas av en egen försäkring. Villkoren kan skilja sig, så läs igenom avtalet noga innan du genomför bokningen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Orlando?
Baserat på priserna från veckan som gick kostar de billigaste hyrbilarna i Orlando per dag. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Orlando?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange din reseinformation och välj sedan din drömbil. Oavsett om du ska stanna i Orlando eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Orlando om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra en bil i Orlando eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det kan vara bra att gå igenom uthyrarens villkor för att undvika oförutsedda kostnader vid disken.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Orlando?
När du har valt vilket fordon du vill ha ska du komma ihåg att läsa hyrbilsleverantörens avtal ordentligt för att hitta ytterligare information.