Flygdestinationer Baskien

Populära städer att besöka i Baskien

Förslag på billiga flygresor till Baskien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 320 kr för enkelflyg och 1 733 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air France
KLM
Lufthansa
Air France
Iberia
Lufthansa
KLM
Lufthansa
Brussels Airlines
Air France
Iberia
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Iberia
Iberia

Boka din resa till Baskien

Expedia erbjuder flyg till Baskien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Baskien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Baskien på grund av covid-19?
Du kan besöka vår kundtjänstportal för att få användbar information om att avboka eller byta flyg på grund av covid-19. Kom ihåg att också läsa igenom alla villkor som gäller för flygbolaget du har valt innan du slutför flygbokningen till Baskien.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Baskien med flexibel avbokningspolicy?
Börja med att söka efter billiga flyg till Baskien och klicka sedan på “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”. Så lätt är det. Vi förstår att planer ändras och att flexibilitet är mycket viktigt, så du kan boka med Expedia i trygghet.
Finns det några allmänna tips för resande till Baskien under coronaviruspandemin?
Covid-19 må ha ändrat hur resandet går till, men det har inte dämpat äventyrslusten hos folk. Här följer ett par tips som hjälper dig att ta dig an alla nya utmaningar.

 • Ta reda på om det är några reserestriktioner som gäller på avreseorten eller på destinationen innan du slutför bokningen av flygbiljetterna. Kolla även upp om det finns några särskilda föreskrifter som påverkar dig vid ankomst, såsom obligatorisk karantän.
 • När du befinner dig på flygplatsen måste du bära munskydd. Personalen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att bekräfta din identitet. Resenärer som vägrar bära munskydd kanske inte får stiga ombord och kan bli bötfällda.
 • Lämna inte över ditt boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen. Istället ska du placera boardingpasset på skannern och sedan hålla upp det för visuell inspektion.
 • Du får bära med dig en behållare med handsprit på högst 100 ml i ditt handbagage. Du måste ta ut behållaren ur väskan när du passerar säkerhetskontrollen.
 • Lägg dina personliga saker, som mobilen, plånboken och nycklarna, i ditt handbagage istället för på en bricka för att minimera hanteringstiden i säkerhetskontrollen.
 • Förvara matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp dem på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Om du tar ut matvarorna ur ditt handbagage är det mindre risk för att personalen på flygplatsen öppnar och inspekterar väskan.

Vilka flygbolag flyger till Baskien?
Det finns två flygbolag som kan erbjuda flyg till Baskien eller dess närhet, så du borde kunna hitta ett sätt att åka till denna härliga destination.

 • Vueling – 863 flyg till Baskien eller dess närhet varje månad, inklusive 802 flyg till Bilbao (BIO) och 60 flyg till San Sebastian (EAS) per månad.
 • Iberia – 251 flyg till Baskien eller dess närhet varje månad, inklusive 191 flyg till Bilbao (BIO) och 60 flyg till San Sebastian (EAS) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till Baskien?
Ett vanligt sätt att få tag i billiga flyg till Baskien är att vara flexibel med resedatumen. Sök efter ditt flyg och klicka därefter på “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så kan du jämföra priserna för dagar omkring de du har valt. De billigaste flygbiljetterna till Baskien under de senaste sju dagarna kostade 1 733 kr. Du kan vanligtvis hitta bästa möjliga erbjudande om du bokar i god tid.
Vad kostar ett flyg till Baskien?
Priset för en flygbiljett tur och retur till Baskien låg på mellan 1 733 kr och 2 991 kr under den senaste veckan. Du hade kunnat boka en billig enkelresa från Stockholm (ARN) för bara 1 320 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Baskien?
Vilken flygplats du landar på i Baskien beror på var du reser från och vart du ska bli av. Här följer en lista över ett par av de största flygplatserna i området:

 • Bilbao (BIO) – 1645 flyg per månad.
 • San Sebastian (EAS) – 134 flyg per månad.
 • Vitoria (VIT) – 65 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Baskien?
Priset för en resa med flyg till Baskien låg på mellan 1 733 kr och 2 991 kr de senaste sju dagarna. I de flesta fall kan du få tag i allt bättre erbjudanden ju tidigare du bokar din resa.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Baskien?
Köp din biljett i November för att få tillgång till fantastiska erbjudanden på flyg till Baskien. Under semestertider, det vill säga sommar och jul, är biljetterna oftast som dyrast.
Hur lång tid tar flyget till Baskien?
Hur länge du förblir i flygstolen beror på många saker, framför allt var ditt flyg avgår från. Du ser medelflygtiden för ett par vanliga inrikesflyg till Baskien nedan:

 • Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) till Bilbao (BIO) – 1 timme och 15 minuter
 • Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) till Bilbao (BIO) – 1 timme och 3 minuter
 • Seville (SVQ-San Pablo) till Bilbao (BIO) – 1 timme och 24 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Baskien?

 • Bilbao har karaktär och kultur i stora mängder, vilket gör staden till en utmärkt startpunkt för din vistelse i Baskien. Upptäck berömda sevärdheter som Guggenheim Museum Bilbao, shoppa och ät och drick gott på några av stadens fina restauranger. Valet är ditt.
 • I Bilbao råder ett kustklimat, men innan du åker kan det ändå vara bra att undersöka hur vädret ska vara under din resa. Oavsett om det är varmt eller kallt är det alltid bra att anlända väl förberedd.
 • Cirka 25 kilometer sydöst om Bilbao ligger Durango, som också kan vara trevligt att besöka. De anmärkningsbara sevärdheterna inkluderar Santa María de Uribarri-kyrkan, som definitivt hör hemma bland reseminnena.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Baskien?
En utmärkt tid att besöka Bilbao är efter den 20 juni, då sommarsäsongen har kommit igång. Här i den livligaste staden i Baskien varierar temperaturen mellan 59Fº (15Cº) och 73Fº (23Cº) – perfekt väder för sightseeing. är de populäraste månaderna för en semesterresa.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Baskien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Baskien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Baskien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Baskien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Baskien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Baskien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Baskien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.