Billiga flygbiljetter till Sanremo

Förslag på billiga flygresor till Sanremo

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 212 kr för enkelflyg och 1 641 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
Lufthansa
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Om Sanremo

Flyg med Expedia till Sanremo

När du söker efter flyg till Sanremo så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Sanremo och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Sanremo erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Sanremo, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Sanremo. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Sanremo på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Sanremo?
Nice (NCE-Cote d’Azur) är den enda flygplatsen i Sanremo.
Hur långt från centrala Sanremo ligger Nice (NCE-Cote d'Azur)?
Åkturen mellan NCE och centrum i Sanremo kan ta förhållandevis lång tid. Du behöver ta dig cirka 50 kilometer från terminalen innan du kommer fram till ditt boende i staden.
Kan jag flyga till Sanremo?
Gå till våra reseråd under covid-19 för att få uppdaterad information om flyg till Sanremo. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän krävs när du landar.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Sanremo?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Sanremo kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Sanremo med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Sanremo kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Sanremo?
Nice (NCE-Cote d’Azur) är belägen omkring 50 kilometer från centrum och fungerar som ingångsport för merparten av alla som reser till Sanremo.
Hur många flygbolag flyger till Sanremo?
Sanremo hanterar flyg från 49 flygbolag, som erbjuder flyg från minst 92 flygplatser över hela världen.
Vilka flygbolag flyger till Sanremo?
Air France och easyJet erbjuder många flygalternativ till Sanremo, och ett av de populäraste sätten att resa hit är med ett Air France-flyg från Hauts-de-Seine.
Hur många direktflyg går det till Sanremo?
Det går vanligtvis 1 281 direktflyg till Sanremo per vecka, så du kommer att landa innan du ens har hunnit fråga “Är vi framme snart?”
Var avgår de populäraste flygen till Sanremo från?
Många flyg till Sanremo avgår från flygplatser i Loiret, Hauts-de-Seine eller Meuse.
Hur lång tid tar flyget till Sanremo?
Om du ska flyga till Sanremo från Loiret tar resan omkring 1 timme och 29 minuter. Om din avreseort är Hauts-de-Seine kan du förvänta dig att vara i luften i 1 timme och 29 minuter. Med Meuse som startpunkt är Sanremo 1 timme och 29 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Sanremo?
Dröj inte till precis innan avfärden med att boka flygresan. Detta tips har du nog fått höra från ett flertal vana resenärer. Genom att boka långt i förväg får du fler alternativ att välja mellan, och flygpriserna är vanligtvis lägre. Men stanna inte där. Bredda sökningen och se om destinationen har mer än en flygplats. Biljettpriserna skiljer sig ofta beroende på vilken flygplats du reser till. Glöm inte heller att jämföra biljettpriser från olika flygbolag. Slutligen kan du spara lite till genom att boka med en gång. Om du hittar ett bra erbjudande ska du inte vänta, utan slå till när du har chansen.
Hur tar man sig igenom flygresan till Sanremo?
Oavsett vad du har för startpunkt kan din resa med flyg genomföras utan problem, om du bara är väl förberedd. Vi har gjort en lista med praktiska tips som hjälper dig se till att din semester i Sanremo inleds på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • En flygtur kan bli en stressfri upplevelse, om du bara planerar din packning ordentligt. För det första ska du ta med dig ett klädombyte, en tidning eller två och några enkla toalettartiklar, till exempel tandborste och läppbalsam. För det andra bör du reservera plats i väskan för din mobil med laddare, viktiga mediciner och kanske en flygkudde. Till sist bör du komma ihåg att ta med ditt pass, alla dina resedokument och pengar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Se till att du inte har ett vasst föremål som gömmer sig i en ficka i ditt handbagage. Brandfarliga eller explosiva produkter, som tändare och fyrverkerier, är också förbjudna, och du får inte ta med dig geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att känna dig så avslappnad som möjligt, så välj att klä dig i plagg i naturliga material och lägg på minnet att ta med en tjock tröja, eftersom det kan bli lite svalt under resans gång. Gå alltid i rymliga skor med plan sula, eftersom dina fötter kan svullna lite i luften. Lämna klackskorna och kängorna i dina incheckade väskor.
  • På långa flygresor finns det en risk för att man drabbas av DVT, eller djup ventrombos, ett tillstånd där blodproppar bildas efter utdragen inaktivitet. För att minska risken för detta kan du ta vara på varje tillfälle att resa dig upp och gå lite fram och tillbaka i kabinen. Ett annat sätt att minska risken är att ta på dig antitrombosstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Sanremo?
Det är egentligen inte särskilt svårt – var förberedd helt enkelt. Vi har förberett en lista med behändiga tips så att du kan ta dig igenom säkerhetskontrollen utan onödig stress. Sedan bär det av mot Sanremo.

  • För det första måste du presentera dina resedokument och ditt pass för personalen. Försäkra dig om att du har allt inom räckhåll, så att du inte behöver stanna upp och leta.
  • Härnäst är det tid för din jacka, ditt skärp, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel mynt, att passera igenom röntgenmaskinen. Proceduren går smidigare om du förbereder dig medan du väntar på din tur i kön.
  • Dina elektronikenheter, till exempel mobiler och surfplattor, måste också gå genom maskinen. Men oroa dig inte. Du är online igen innan du vet ordet av.
  • Ta ut eventuella vätskor och geler ur ditt handbagage, för dessa ska normalt skannas separat. Varje enskild produkt måste ligga i en behållare som rymmer max 100 milliliter, och allt måste läggas i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta sneakers är ett praktiskt val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du tar dig igenom kontrollen. Vandringsskor och andra tyngre skor skannas ofta separat.
  • Vassa föremål kan inte tas med på flyget. De kommer att konfiskeras av personalen i kontrollen, så kom ihåg att lämna dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Sanremo
Destinationens flygplats
Cristoforo Colombo
IATA-kod för ankomstflygplats
GOA
Destination
Genoa
Flygpris
1 641 kr

Populära flyg till Sanremo

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 212 kr för enkelflyg och 1 641 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

KLM
Lufthansa