Billiga flygbiljetter till Skurup

Om Skurup

Flyg med Expedia till Skurup

När du söker efter flyg till Skurup så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Skurup och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Skurup erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Skurup, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Skurup. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Skurup på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Skurup?
Om du ska flyga behöver du inte fundera länge på vilken flygplats som passar bäst. Skurup har bara en, och den heter Köpenhamn (CPH-Kastrup).
Kan jag flyga till Skurup?
Besök våra reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om att flyga till Skurup. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän krävs när du anländer.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Skurup?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Skurup kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Skurup med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Skurup kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Skurup?
Om du anländer till CPH befinner du dig bara 55 kilometer från stadskärnan. Malmö (MMX-Sturup) tar också emot resenärer på väg till Skurup och är placerad cirka 11 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Skurup?
Totalt finns det 54 olika flygbolag som kopplar samman Skurup med 139 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Skurup?
SAS och Norwegian Air International är två av de mest kända flygbolagen som flyger till Skurup. En mängd resenärer väljer att resa från Stockholm, och det är SAS som har flest alternativ på den här sträckan.
Hur många direktflyg går det till Skurup?
Att organisera en oförglömlig vistelse i Skurup är enkelt när du har 2 203 direktflyg att välja mellan varje vecka.
Var avgår de populäraste flygen till Skurup från?
Flygen till Skurup som avgår från Oslo, Gamla stadskärnan eller Stockholm brukar vara de som är populärast.
Hur lång tid tar flyget till Skurup?
Om du ska resa med flyg till Skurup från Oslo tar resan 1 timme och 10 minuter. Om du stiger på planet i Gamla stadskärnan bör du förvänta dig att vara i luften i runt 2 timmar och 8 minuter. Från Stockholm ligger Skurup ungefär 1 timme och 13 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Skurup?
Vänta inte till precis innan avresan med att boka dina biljetter. Det tipset kan du få höra från många vana resenärer. När du bokar långt i förväg får du fler alternativ att välja bland, och flygpriserna är ofta lägre. Du skulle också kunna bredda sökningen och jämföra alla olika alternativ. Om resmålet i fråga har flera flygplatser är det möjligt att du kan hitta lägre priser genom att flyga till en mindre flygplats. Till sist kan du spara lite till genom att boka omedelbart. Om du råkar se ett fint erbjudande ska du inte tveka, utan boka med en gång.
Hur tar man sig igenom flygresan till Skurup?
Beroende på var din resa börjar kan flyget till Skurup vara lätt avklarat eller verka pågå för evigt. Här presenterar vi några tips som kan hjälpa dig att komma igång med resan på rätt sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du komma ihåg att ta med dig passet, dina resedokument, dina bankkort samt viktiga mediciner. För det andra vill du förmodligen ha någon typ av underhållning under resan. Någonting intressant att läsa och en dator som du har laddat med dina favoritfilmer är bra alternativ. Om du vill kunna ta en kort tupplur kan ett uppblåsbart nackstöd och ett par hörlurar komma väl till pass. Slutligen bör du inte glömma att reservera plats i väskan för några enkla toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig fräsch när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Packa alla fulla flaskor med hårsprej och balsam i dina incheckade väskor. Alla vätskor i mängder på över 100 milliliter kommer att konfiskeras. Vassa föremål, som arméknivar, och brandfarliga eller explosiva objekt, exempelvis fyrverkerier och tändstickor, är inte heller tillåtna.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Ditt mål är att vara så bekväm som möjligt, så välj att ha på dig ventilerande plagg och lägg på minnet att ta med en varm tröja, eftersom det kan bli lite svalt på längre flygresor. Gå alltid i rymliga skor med plan sula, eftersom dina fötter kan svullna lite i luften. Lämna dina stilettklackar och tunga kängor i de incheckade väskorna.
  • Ett tillstånd vid namn djup ventrombos (DVT) kan uppstå under långa flygturer. Då bildas det blodproppar, oftast i benen, vilket skulle kunna bero på att man har förblivit stillasittande för länge. Du kan begränsa risken genom att sträcka på benen och gå lite längs med mittgången. Ett par ordentliga kompressionsstrumpor kan också hjälpa.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Skurup?
Nyckeln är att vara väl förberedd redan innan du är framme på flygplatsen. På så sätt är det större chans att du kan slå dig ned på ditt flyg till Skurup utan fördröjningar. Följ tipsen nedan för att inleda din semester på rätt sätt.

  • Personalen i kontrollen kommer först att kontrollera att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du får fortsätta. Se till att du är redo och har allt inom räckhåll.
  • Härnäst är det tid för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel hörlurar, att åka genom röntgenmaskinen. Processen går fortare om du gör dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • Under en kort stund måste du leva utan digital teknologi. Din bärbara dator, din mobil och dina övriga elektroniska enheter ska också skannas.
  • Packa upp eventuella vätskor och geler ur handbagaget, för dessa ska normalt skickas separat genom röntgenmaskinen. Varje enskild produkt måste förvaras i en förpackning som rymmer max 100 milliliter, och allt måste placeras i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse på en liter.
  • Lätta gympaskor är ett bra val, eftersom det är mindre sannolikt att du måste ta av dem när du går igenom säkerhetskontrollen. Vandringskängor och andra kraftigare skor inspekteras ofta separat.
  • Flygbolagen tillåter inte att du har med dig saxar eller andra vassa föremål i handbagaget. Om du tvunget måste ha med dem under din semester måste du packa ner dem i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Skurup
Destinationens flygplatsSkurup
IATA-kod för ankomstflygplatsMMA