Billiga flygbiljetter till Torremolinos

Förslag på billiga flygresor till Torremolinos

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 411 kr för enkelflyg och 680 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
easyJet
SAS
easyJet
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Om Torremolinos

Flyg till Torremolinos

Om du älskar badsemestrar kan du ta en oförglömlig resa tur och retur till Torremolinos. Staden var ursprungligen en sömnig liten fiskeby, men i början på 1960-talet utvecklades hela den spanska Solkusten till ett populärt turistmål. Med sina 320 soldagar om året gör kuststräckan skäl för sitt namn.

Välj mellan ett stort utbud av mysiga hotell i Torremolinos. För en relativt billig slant hittar du familjevänligt boende i höghus med hel- eller halvpension. Det finns även lägenhetshotell, eller prisvärda vandrarhem. Vill du unna dig lite lyx finns fyrstjärniga hotell med fantastisk inredning och enastående utsikt. Om du väljer att boka en weekendresa till Torremolinos kan du spara en slant.

Här finns något för alla festprissar, golfentusiaster, solbadare och kulturintresserade. Nöjesutbudet är den främsta lockelsen och utelivet är bokstavligen pulserande. Det finns också läcker mat i området, och du kan prova Málagas delikatess Pescado al Sal, en saltinbakad fiskrätt.

Flyga till Torremolinos från Sverige

Du kan ta billiga flyg till Torremolinos via Málaga. Från Stockholm kan du välja mellan bekväma avgångar med Ryanair, Norwegian eller SAS, och flygresan till Málaga tar cirka fyra och en halv timme. Från Göteborg tar Ryanairs direktflyg fyra timmar. Från Köpenhamn kan du bland annat välja mellan flygbolagen SAS, Norwegian och Ryanair, och flygresan till Málaga tar cirka tre och en halv timme. Det kan dock vara knepigt att hitta snabba flyg till Torremolinos från andra svenska storstäder, så åk via Köpenhamn för att ta dig fram hyfsat snabbt och billigt.

Att resa till Torremolinos via Málaga

Málaga flygplats erbjuder restauranger, caféer, turistinformation, butiker och valutaväxling i en modern miljö. Flygplatsen är belägen åtta kilometer sydväst om Málaga och fem kilometer norr om Torremolinos. Den binder samman 60 länder världen över och 11 miljoner passagerare passerar flygplatsen varje år.

Från Málaga Airport Train Station är tågen är billiga och tar bara en halvtimme till Torremolinos. För dig som vill ha skjuts hela vägen fram till hotellet väntar mängder av taxibilar utanför flygplatsen och tågstationen. Om du är intresserad av att göra dagsturer eller se städerna i närområdet kan du förstås även hyra bil i Torremolinos.

Det är trevligt att utforska den myllrande gamla staden till fots och det är gångavstånd till många sevärdheter och stränder. Missa inte promenadstråket Calle San Miguel där det finns allt ifrån juvelerare, souvenirer och delikatessbutiker. Gatorna bakom strandpromenaden erbjuder otaliga barer, restauranger med uteserveringar. Det här området är känt för sitt nattliv.

Om du behöver en liten paus kan du ta tåget in till Málaga för en dagsutflykt. Här kan du till exempel besöka Picasso Museum. Om du åker hyrbil kan du sikta ännu högre och kanske köra upp till Granada och besöka den vackra moriska 1200-talsfästningen Alhambra.

Innerstadstrafiken i Torremolinos är pålitlig och det finns billiga och bra lokalbussar från huvudstationen Torremolinos Bus Station, om du till exempel vill göra en utfärd till golforten Mijas Pueblo, som ligger i bergen med panoramautsikt över Medelhavet.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Torremolinos

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 411 kr för enkelflyg och 680 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle