Billiga flygbiljetter till Trelleborg

Förslag på billiga flygresor till Trelleborg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 1 088 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Wizz Air
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
SAS
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS

Om Trelleborg

Flyg till Trelleborg

Trelleborg, som ligger på Söderslätt i Skåne, är Sveriges sydligaste stad. 1984 importerades 24 stycken spanska palmer till staden och de har sedan dess prytt den sydvästra infarten och gett upphov till smeknamnet Palmernas stad. Stadens sydliga läge och exotiska växtlighet skapar en riktig semesterkänsla på hemmaplan – med flygresor till Trelleborg är semestern fixad!

Det här är en av Skånes äldsta städer och det är den ringborg, en så kallad trelleborg, som vikingarna byggde här som har gett namn åt staden. Är du historie- och kulturintresserad finns det mycket att se, men här finns även andra aktiviteter för den idrotts- och friluftsintresserade. Staden lockar med stränder, hamnar och naturupplevelser. Boka din flygresa till Trelleborg idag!

Ta dig med flyg till Trelleborg

Det finns gott om buss- och tågförbindelser hit, men din resa blir smidigast med flyg, och det är lätt att hitta billiga flyg till Trelleborg med Expedia. Malmö Airport, tidigare Sturups flygplats, ligger 36 kilometer nordöst om staden, och från flygplatsen kan du ta en flygbuss till Malmö Södervärn för att sedan byta till Skånetrafikens buss till din slutdestination. Med buss tar resan från flygplatsen omkring 1 timme och 45 minuter, och har du tillgång till bil är restiden bara en halvtimme. Passa på att boka en hyrbil i Trelleborg redan på hemmaplan för att vara säker på att få rätt fordon till rätt pris. Eller varför inte boka en paketresa till Trelleborg? Då får du möjligheten att kombinera flyg med hyrbil och boende till ett förmånligt pris.

Flyg till den skånska sydkusten

Närheten till Östersjön gör att det finns gott om vattennära aktiviteter, oavsett årstid. I närområdet finns det nio allmänna badplatser, och de långa vita stränderna är välbesökta. Vill du ge dig ut på vågorna kan du besöka Smygehamn, Gislövs hamn eller Skåre hamn för möjligheten att åka ut på en båttur. En av kustens höjdpunkter är Smygehuk, som ligger en kort bit österut. Det är en sandudde omgiven av steniga stränder och Sveriges sydligaste plats. Köp färskrökt fisk från ett lokalt fiskrökeri eller slappna av med en glass vid landets yttersta spets.

Kultur och historia

Från ditt boende i Trelleborg kan du strosa längs med stadens mysiga gator och torg. Stadens medeltida stadsplan är till stor del orörd, och de äldsta byggnaderna hittar du vid Gamla torg. Det charmigaste kaféet finns i det gamla vattentornet från 1912 som ligger vid Stortorget. Skulptören Axel Ebbe är ortens stora stolthet, och hans fontän Sjöormen från 1935 pryder även Stortorget. Vill du se mer av hans verk kan du besöka Axel Ebbes Konsthall.

Missa inte Trelleborgen, som är den enda vikingatida ringborgen på svensk mark. Under sommarmånaderna sjuder borgen av aktivitet och du kan bland annat gå på vikingatida teater. Har du inte fått nog av historia och konst kan du bege dig till Trelleborgs museum, där du kan se utställningar om alltifrån modern konst till stenåldersliv.

Hitta billiga flygbiljetter till Trelleborg och utforska Sveriges allra sydligaste spets.

Populära flyg till Trelleborg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 1 088 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS