Billiga flygbiljetter till Trelleborg

Förslag på billiga flygresor till Trelleborg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 707 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Om Trelleborg

Flyg till Trelleborg

Trelleborg, som ligger på Söderslätt i Skåne, är Sveriges sydligaste stad. 1984 importerades 24 stycken spanska palmer till staden och de har sedan dess prytt den sydvästra infarten och gett upphov till smeknamnet Palmernas stad. Stadens sydliga läge och exotiska växtlighet skapar en riktig semesterkänsla på hemmaplan – med flygresor till Trelleborg är semestern fixad!

Det här är en av Skånes äldsta städer och det är den ringborg, en så kallad trelleborg, som vikingarna byggde här som har gett namn åt staden. Är du historie- och kulturintresserad finns det mycket att se, men här finns även andra aktiviteter för den idrotts- och friluftsintresserade. Staden lockar med stränder, hamnar och naturupplevelser. Boka din flygresa till Trelleborg idag!

Ta dig med flyg till Trelleborg

Det finns gott om buss- och tågförbindelser hit, men din resa blir smidigast med flyg, och det är lätt att hitta billiga flyg till Trelleborg med Expedia. Malmö Airport, tidigare Sturups flygplats, ligger 36 kilometer nordöst om staden, och från flygplatsen kan du ta en flygbuss till Malmö Södervärn för att sedan byta till Skånetrafikens buss till din slutdestination. Med buss tar resan från flygplatsen omkring 1 timme och 45 minuter, och har du tillgång till bil är restiden bara en halvtimme. Passa på att boka en hyrbil i Trelleborg redan på hemmaplan för att vara säker på att få rätt fordon till rätt pris. Eller varför inte boka en paketresa till Trelleborg? Då får du möjligheten att kombinera flyg med hyrbil och boende till ett förmånligt pris.

Flyg till den skånska sydkusten

Närheten till Östersjön gör att det finns gott om vattennära aktiviteter, oavsett årstid. I närområdet finns det nio allmänna badplatser, och de långa vita stränderna är välbesökta. Vill du ge dig ut på vågorna kan du besöka Smygehamn, Gislövs hamn eller Skåre hamn för möjligheten att åka ut på en båttur. En av kustens höjdpunkter är Smygehuk, som ligger en kort bit österut. Det är en sandudde omgiven av steniga stränder och Sveriges sydligaste plats. Köp färskrökt fisk från ett lokalt fiskrökeri eller slappna av med en glass vid landets yttersta spets.

Kultur och historia

Från ditt boende i Trelleborg kan du strosa längs med stadens mysiga gator och torg. Stadens medeltida stadsplan är till stor del orörd, och de äldsta byggnaderna hittar du vid Gamla torg. Det charmigaste kaféet finns i det gamla vattentornet från 1912 som ligger vid Stortorget. Skulptören Axel Ebbe är ortens stora stolthet, och hans fontän Sjöormen från 1935 pryder även Stortorget. Vill du se mer av hans verk kan du besöka Axel Ebbes Konsthall.

Missa inte Trelleborgen, som är den enda vikingatida ringborgen på svensk mark. Under sommarmånaderna sjuder borgen av aktivitet och du kan bland annat gå på vikingatida teater. Har du inte fått nog av historia och konst kan du bege dig till Trelleborgs museum, där du kan se utställningar om alltifrån modern konst till stenåldersliv.

Hitta billiga flygbiljetter till Trelleborg och utforska Sveriges allra sydligaste spets.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Trelleborg?
Köpenhamn (CPH-Kastrup) är den enda flygplatsen i Trelleborg.
Hur långt från centrala Trelleborg ligger CPH?
Åkturen från CPH till centrum i Trelleborg är relativt lång. Du behöver ta dig 45 kilometer från terminalen innan du kan lägga av bagaget på ditt boende i staden.
Kan jag flyga till Trelleborg?
Läs igenom våra reseråd under covid-19 för att få veta allt om eventuella reserestriktioner för Trelleborg innan du flyger. Allt från krav på karantän till hälsorekommendationer uppdateras regelbundet för att hjälpa dig att hålla dig informerad.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Trelleborg?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Trelleborg kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Trelleborg med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Trelleborg kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Trelleborg?
Om du landar på Köpenhamn (CPH-Kastrup) befinner du dig bara 45 kilometer utanför stadskärnan. MMX tar också emot flyg till Trelleborg och är placerad 25 kilometer från centrum.
Hur många flygbolag flyger till Trelleborg?
Trelleborg tar emot flyg från 54 olika flygbolag, som flyger från minst 139 flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Trelleborg?
SAS och Norwegian Air International är de största flygbolagen som flyger till Trelleborg. Ett av de vanligaste sätten att ta sig hit är att flyga med SAS från Stockholm.
Hur många direktflyg går det till Trelleborg?
Det blir alltid lättare att flyga till en ny destination om man inte behöver tänka på mellanlandningar. Om du ska ta dig till Trelleborg är de goda nyheterna att det går cirka 2 203 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Trelleborg från?
Flygresor till Trelleborg från Oslo, Gamla stadskärnan och Stockholm är mycket populära.
Hur lång tid tar flyget till Trelleborg?
Om du ska flyga till Trelleborg från Oslo tar resan omkring 1 timme och 10 minuter. Om avreseorten är Gamla stadskärnan kan du planera att vara i luften i 2 timmar och 8 minuter. Från Stockholm ligger Trelleborg 1 timme och 13 minuter bort.
Hur hittar man det billigaste flyget till Trelleborg?
Dröj inte till precis innan avresan innan du bokar dina flygbiljetter. Det tipset kan du få höra från ett flertal vana resenärer. Om du bokar lång tid i förväg har du fler alternativ att välja mellan, och flygpriserna är ofta lägre. Du kan även utvidga sökningen och jämföra de olika alternativen. Om destinationen i fråga har flera flygplatser skulle du kunna hitta bättre erbjudanden genom att boka biljetter till en flygplats som ligger lite längre bort. Till sist bör du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du känner till vad priserna brukar vara kan du slå till med en gång om du väl hittar ett ovanligt bra pris. De finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Trelleborg?
Beroende på var du reser från kan ditt flyg till Trelleborg gå snabbt eller ta betydligt längre tid. Vi har sammanställt ett par tips som kanske hjälper dig att komma igång med resan på bästa möjliga vis.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första måste du komma ihåg att ta med dig passet, dina resedokument, pengar och eventuella mediciner. Utöver detta kommer du att vilja ha någon typ av underhållning på resan. Någonting intressant att läsa och bärbar elektronik fullpackad med dina favoritfilmer är två bra alternativ. Om du har planer på att sova en stund kan ett nackstöd och ett par hörlurar komma väl till pass. Sist men inte minst ska du inte glömma att reservera plats i väskan för några toalettartiklar, så att du har möjlighet att känna dig fräschare när du landar.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla fulla flaskor med hårsprej och balsam i dina incheckade väskor. Alla geler eller vätskor i behållare större än 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som fällknivar, och andra farliga objekt, exempelvis starka kemikalier och tändstickor, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att känna dig så avslappnad som möjligt, så välj ut plagg som andas och kom ihåg att ta med dig en tjock tröja, eftersom det kan bli lite svalt på längre flygresor. Gå alltid i välpassande skor med plan sula, eftersom fötterna kan svullna lite under flygturen. Lämna stilettklackarna och tunga kängor i ditt incheckade bagage.
  • Många har hört talas om djup ventrombos, eller DVT. Det är namnet på ett tillstånd där blodproppar uppstår, till följd av långa perioder av inaktivitet. Det finns dock saker som du kan göra för att minska risken att drabbas av detta. Du kan exempelvis ha på dig antitrombosstrumpor, dricka mycket och röra på benen. Gå fram och tillbaka i mittgången eller försök göra lite övningar i ditt säte.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Trelleborg?
Hemligheten är att vara väl förberedd redan innan du kommer till flygplatsen. På så sätt kan du slå dig ned på flyget till Trelleborg utan dröjsmål. Följ de här tipsen för att börja semestern på bästa möjliga vis.

  • Personalen i kontrollen måste först verifiera att du har ett giltigt pass och rätt boardingpass innan du kan fortsätta igenom. Se till att du har allt inom räckhåll.
  • Därefter är det dags för ditt bälte, din jacka, dina nycklar och andra småsaker, till exempel hörlurar, att passera igenom röntgenmaskinen. Hela processen går enklare om du gör dig i ordning när du närmar dig främre delen av kön.
  • Dina elektroniska enheter, som surfplattor och bärbara datorer, måste också inspekteras. Men du behöver inte oroa dig. Du får snart tillbaka allt igen.
  • Reser du med din nya parfym? Inga problem. Om förpackningen inte rymmer mer än 100 milliliter och du har lagt den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse kan du ha med den i handbagaget.
  • Lätta gymnastikskor är ett praktiskt val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du går igenom säkerhetskontrollen. Kängor och andra tyngre skor granskas ofta separat.
  • Flygbolag tillåter inte att du har med dig vassa eller spetsiga föremål ombord på flyget. Om du inte klarar dig utan dem under din semester måste du packa ner dem säkert i dina incheckade väskor.

Information om flyg till Trelleborg
Destinationens flygplatsTrelleborg
IATA-kod för ankomstflygplatsMMA