Billiga flygbiljetter till Ullared

Förslag på billiga flygresor till Ullared

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 949 kr för enkelflyg och 1 519 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation

Om Ullared

Flyg till Ullared

Du har säkert hört talas om Ullared och Skandinaviens största shoppingcenter, Gekås. Hit reser många turister från hela Skandinavien och ibland även från de mest osannolika delar av Europa. Ullaredsflyget anordnar ibland flygresor till Jönköping, och vidare mot Ullared via buss, från olika orter runtom i Sverige, men oftast är det lättast att flyga till Halmstad City Airport eller Göteborg Landvetter och sedan ta sig vidare därifrån med tåg mot Falkenberg och därifrån via buss till Ullared. Från dessa flygplatser tar man sig in till Ullared på kring 3 timmar om man planerat sin resa väl.

Ullared, med sina blyga 800 invånare, är världskänt för sitt shoppingcenter Gekås och lever på turismen som skapats därigenom. Ullared ligger cirka 33 kilometer nordost om Falkenberg och är omgivet av sjöarna Kinnasjön, Sonnerängssjön och Musasjön. Ullared ligger vid Högvadsån, där det är vackert att vandra när du behöver en paus i shoppingen. Miljontals människor reser till Ullared varje år och detta har gjort orten till Sveriges största utflyktsmål.

När man väl kommit fram i Ullared

Väl på plats finns en hel del olika boendealternativ att välja mellan. Känner du för att ta in på hotell i Ullared så finns det alternativ i olika klasser, många med närhet till det mycket kända shoppingcentret Gekås. Du kan även ta in på Bed & Breakfast om du föredrar detta framför hotell. Efter incheckningen väljer många att gå ner till Harrys, Kai Tai Shek eller Salladsbaren för att få sig en bit mat. Det är viktigt att ladda upp energi innan man påbörjar årets shoppingäventyr.

Weekendresa till Ullared via Halmstad eller Göteborg

Som sagt arrangerar Ullaredsflyget ibland billiga flyg till Ullared via Jönköping och vidare därifrån via buss, som självklart inkluderas i resan. Annars är det flyg till Halmstad City Airport eller Göteborg Landvetter som gäller. Flygbussen i Göteborg Landvetter går var 20:e minut och tar cirka en halvtimme att ta sig in till tågstationen. Från Hamstad City Airport är det så pass nära, 3 kilometer, att du kan till och med gå in till centrum om du känner för det. Tåget tar du till Falkenberg, eftersom Ullared inte har egen tågstation, och därifrån är det bara att hoppa på bussen mot Ullared.

Hyr bil i Ullared när du kommit fram, eller ta en taxi till boendet och det är inte heller speciellt svårt att hitta till shoppingcentret. Fördelen med mindre byar är att allt ligger ett stenkast från varandra. Fråga i hotellreceptionen så kan de boka en taxi åt dig, om det är så att du valt ett boende en bit ifrån shoppingcentret Gekås.

Dags att shoppa loss!

Självklart är det shoppingen som är det centrala i Ullared och på Gekås, eller i de lokala butikerna, kommer du att häpna över både utbud och pris. Här finns närmare 25 000 kvadratmeter att utforska, och du kan hitta nästan allt du kan tänka dig. Visste du att Ullared har blivit så populärt att det även visats på Kanal 5 i form av en tv-serie? Håll ögonen öppna så kanske du känner igen några av medarbetarna.

Förutom shoppingen kan du hitta både underhållning och andra kul aktiviteter i Ullared. En bit bort från Gekås hittar du till exempel badstränder, så glöm inte att packa badkläderna! Det finns även fiskesjöar och golfbanor för de golfintresserade. Många tar med sig husvagnen och kampar på den närliggande campingen.

Vanliga frågor och svar

Vad heter flygplatsen i Ullared?
Ullared har bara en flygplats, Göteborg (GOT-Landvetter).
Kan jag flyga till Ullared?
Besök våra reseråd under covid-19 för att få uppdaterad information om att flyga till Ullared. Här kan du läsa mer om reserestriktioner och om karantän krävs efter att du landat.
Var kan jag hitta mer information om hur jag ändrar eller avbokar mitt flyg till Ullared?
Om du vill ha mer information om hur du uppdaterar ditt flyg till Ullared kan du besöka vår kundtjänstportal.
Hur hittar jag billiga flyg till Ullared med flexibla ändringspolicyer?
Många flygbolag erbjuder möjligheten att boka om ditt flyg utan någon ändringsavgift. Du behöver bara betala skillnaden i pris mellan den ursprungliga biljetten och den nya. När du söker efter flyg till Ullared kan du använda filtret “Inga ändringsavgifter”.
Vilken flygplats är bäst när man flyger till Ullared?
Om du ska flyga till Ullared anländer du förmodligen till GOT, 65 kilometer från centrum. HAD, som ligger 50 kilometer från stadskärnan, är den andra stora flygplatsen i staden.
Hur många flygbolag flyger till Ullared?
24 flygbolag erbjuder direktflyg till Ullared, från 59 olika flygplatser runtom i världen.
Vilka flygbolag flyger till Ullared?
SAS och Ryanair erbjuder många flyg till Ullared, och ett av de populäraste sätten att åka hit är med ett SAS-flyg från Stockholm.
Hur många direktflyg går det till Ullared?
Det blir så mycket enklare att resa med flyg till ett nytt resmål om man slipper mellanlandningar. Om du ska resa till Ullared är de goda nyheterna att det går ungefär 478 direktflyg i veckan.
Var avgår de populäraste flygen till Ullared från?
Många resenärer på väg till Ullared hoppar på planet från en flygplats i Stockholm, Gamla stadskärnan eller Centrum.
Hur lång tid tar flyget till Ullared?
Var du reser från avgör hur lång flygtiden blir. Från Stockholm till Ullared tar resan i genomsnitt cirka 1 timme och 5 minuter. Ett flyg från Gamla stadskärnan brukar vara framme på uppemot 2 timmar och 24 minuter. Med Centrum som avreseort kan du istället räkna med att vara i luften i 1 timme och 40 minuter.
Hur hittar man det billigaste flyget till Ullared?
Dröj inte till precis innan avresan med att boka biljetterna. Detta tips har du kanske fått höra från flera vana resenärer. Om du bokar i god tid har du fler alternativ att välja bland, och biljettpriserna brukar vara lägre. Ett annat bra tips för att hitta kanonerbjudanden kan vara att titta på många olika alternativ. Om destinationen i fråga har mer än en flygplats kan du till exempel kolla upp vad det kostar att boka flyg till en mindre använd terminal. Till sist ska du komma ihåg att först till kvarn gäller. Om du känner till vad priserna brukar vara kan du slå till med en gång när du väl hittar ett ovanligt bra pris. De finaste erbjudandena blir fort slutsålda.
Hur tar man sig igenom flygresan till Ullared?
Oavsett var du stiger ombord kan ditt flyg gå smidigt, så länge du är förberedd. Vi har gjort en lista med praktiska tips som försäkrar att semestern i Ullared inleds på bästa möjliga sätt.Packa det här i ditt handbagage:

  • För det första ska du komma ihåg att ta med dig ditt pass, alla dina resedokument, dina kreditkort och dina dagliga mediciner. För det andra vill du sannolikt ha någon typ av underhållning under flygresan. En spännande bok och bärbar elektronik som är full med dina favoritprogram är två bra alternativ. Om du vill ha möjlighet att ta en kort tupplur kan en flygkudde och ett par hörlurar som stänger ute ljud komma väl till pass. Slutligen ska du komma ihåg att reservera plats i väskan för några toalettartiklar, så att du enkelt kan känna dig fräschare när du anländer.

Packa inte följande saker i handbagaget:

  • Lämna alla fulla flaskor med schampo och hårgelé i ditt incheckade bagage. Alla geler eller vätskor i behållare på över 100 milliliter kommer att konfiskeras av säkerhetspersonalen. Vassa eller spetsiga föremål, som skruvmejslar, och övriga farliga objekt, exempelvis starka kemikalier och tändstickor, tillåts inte heller.

Såhär bör du klä dig på flyget:

  • Din målsättning är att känna dig så bekväm som möjligt, så välj att klä dig i plagg som andas och kom ihåg att ta med dig en varm tröja, för om det skulle bli kallt ombord på flyget. Ta alltid på dig rymliga skor med platt sula, eftersom fötterna kan svullna lite i luften. Lämna dina stilettklackar och kängorna i dina incheckade väskor.
  • Utdragna perioder av stillasittande kan bidra till att orsaka djup ventrombos, eller DVT, vilket är någonting som då och då drabbar en del passagerare på långa flygturer. De goda nyheterna är att du kan minska risken för detta genom att dricka mycket vatten, regelbundet resa dig upp för att gå ett par steg i mittgången och genom att bära kompressionsstrumpor.

Hur tar man sig snabbt igenom säkerhetskontrollerna när man flyger till Ullared?
Allt handlar om att vara förberedd. Vi har samlat ihop en lista med behändiga tips så att du kan ta dig igenom säkerhetskontrollerna utan problem. Sedan är det full fart mot Ullared.

  • Ha alltid ditt pass och dina resedokument nära tillhands. De är det första du kommer att behöva visa upp under säkerhetskontrollen.
  • Därefter är det tid för ditt skärp, din jacka, dina nycklar och annat från dina fickor, till exempel hörlurar, att gå igenom röntgenmaskinen. Processen går fortare om du gör dig i ordning medan du väntar på din tur i kön.
  • Elektronikenheter, såsom bärbara datorer och mobiler, måste också skannas. Men oroa dig inte. Du får snart tillbaka allt igen.
  • Har du med dig din nya parfym eller handkräm? Inga problem. Så länge förpackningen bara rymmer upp till 100 milliliter och du har lagt den i en genomskinlig, återförslutningsbar plastpåse får du lov att ta med den i ditt handbagage.
  • Lätta gympaskor är ett behändigt val, eftersom det är mindre risk för att du måste ta av dem när du passerar säkerhetskontrollen. Kängor och andra tunga skor granskas ofta separat.
  • Ta inte med dig någonting som är förbjudet ombord på flyget. Om du ska ta vassa eller spetsiga föremål med dig på semestern är du tvungen att packa ner dem i dina incheckade väskor, annars kommer de att konfiskeras.

Information om flyg till Ullared
Destinationens flygplatsUllared
IATA-kod för ankomstflygplatsHAD

Populära flyg till Ullared

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 949 kr för enkelflyg och 1 519 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation