Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Bangkok

Biluthyrning i Bangkok

Flyg till Bangkok som är ett lika självklart resmål för den vintertrötta familjen som för backpackande ungdomar och kompisgänget på äventyr. Om du vill få ut så mycket som möjligt av din semester kan det vara en bra idé att hyra bil i Bangkok. Med hyrbil har du möjlighet att se mer av Bangkoks vackra omgivningar på ett smidigt sätt.

Ta dig runt med hyrbil i Bangkok

Det finns en rad bra alternativ för dig som vill hyra bil i Bangkok. Oavsett om du väljer att hyra bil på flygplatsen eller i centrum finns det ett stort utbud hyrbilar i alla prisklasser och storlekar. Om du dessutom väljer att boka en paketresa till Bangkok ingår ofta hyrbil i paketet.

Turistsäsongen i Thailand är mellan oktober och mars och då ökar trycket på såväl hotell som annan service i Bangkok. Under den här tiden är det viktigt att boka hotell i Bangkok god tid före resan och det kan också vara en poäng att boka bil i förväg för att göra reseplanerandet så enkelt som möjligt.

Upptäck mer med hyrbil i Bangkok

När du turistar i Bangkoks omgivningar får du inte missa den historiska staden Muang Boran i Samut Prakan som är en perfekt dagstur med hyrbilen. I närheten av Muang Boran ligger dessutom Bangkoks strand som de flesta turister kanske missar. Här kan man titta på fiskebåtarna som kommer in till hamnen och dessutom boka en rundtur på en av båtarna.

Om du hellre vill hålla dig i stadskärnan finns det naturligtvis mycket att se även här. Bangkoks äldre delar ligger på östra sidan om floden Chao Phraya och här finns en hel del historiska byggnader som är väl värda ett besök, till exempel en rad vackra tempel och det kungliga palatset. I centrum ligger de flesta större turistattraktioner med barer, klubbar biografer och restauranger. Om du vill köra bil i Bangkok är det värt att veta att det är ont om parkeringsplatser och att det kan vara svårt att ta sig fram på vägarna.

Bra att veta när du hyr bil i Bangkok

En viktig sak att komma ihåg är att man i Thailand kör på vänster sida av vägen. Det betyder att ratten sitter på höger sida i hyrbilen. Om du inte är van vid vänstertrafik kan det vara en bra idé att ha detta i åtanke. Öva gärna en del på uthyrningsstället innan du ger dig ut i trafiken.

Bangkok är generellt inte den lättaste bilstaden att navigera i som ny förare. Trafiken är rörig och staden känd för sina frekventa trafikstockningar. Fundera därför på vad du vill använda bilen till, om du vill åka ut på landsbygden för att se mer av omgivningarna är hyrbil ett perfekt sätt att göra det på. Vägarna utanför Bangkok är oftast i gott skick och här har du möjlighet att se lite mer av Thailand än genomsnittsturisten kanske gör. Gör research innan din resa för att hitta de gömda pärlorna med hyrbil i Bangkok – det är utan tvekan värt det!

Upptäck Bangkok

Utforska Bangkok med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!