Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Bangkok

Se alla hyrbilar i Bangkok

Boka hyrbil med Expedia i Bangkok

Biluthyrning i Bangkok

Flyg till Bangkok som är ett lika självklart resmål för den vintertrötta familjen som för backpackande ungdomar och kompisgänget på äventyr. Om du vill få ut så mycket som möjligt av din semester kan det vara en bra idé att hyra bil i Bangkok. Med hyrbil har du möjlighet att se mer av Bangkoks vackra omgivningar på ett smidigt sätt.

Ta dig runt med hyrbil i Bangkok

Det finns en rad bra alternativ för dig som vill hyra bil i Bangkok. Oavsett om du väljer att hyra bil på flygplatsen eller i centrum finns det ett stort utbud hyrbilar i alla prisklasser och storlekar. Om du dessutom väljer att boka en paketresa till Bangkok ingår ofta hyrbil i paketet.

Turistsäsongen i Thailand är mellan oktober och mars och då ökar trycket på såväl hotell som annan service i Bangkok. Under den här tiden är det viktigt att boka hotell i Bangkok god tid före resan och det kan också vara en poäng att boka bil i förväg för att göra reseplanerandet så enkelt som möjligt.

Upptäck mer med hyrbil i Bangkok

När du turistar i Bangkoks omgivningar får du inte missa den historiska staden Muang Boran i Samut Prakan som är en perfekt dagstur med hyrbilen. I närheten av Muang Boran ligger dessutom Bangkoks strand som de flesta turister kanske missar. Här kan man titta på fiskebåtarna som kommer in till hamnen och dessutom boka en rundtur på en av båtarna.

Om du hellre vill hålla dig i stadskärnan finns det naturligtvis mycket att se även här. Bangkoks äldre delar ligger på östra sidan om floden Chao Phraya och här finns en hel del historiska byggnader som är väl värda ett besök, till exempel en rad vackra tempel och det kungliga palatset. I centrum ligger de flesta större turistattraktioner med barer, klubbar biografer och restauranger. Om du vill köra bil i Bangkok är det värt att veta att det är ont om parkeringsplatser och att det kan vara svårt att ta sig fram på vägarna.

Bra att veta när du hyr bil i Bangkok

En viktig sak att komma ihåg är att man i Thailand kör på vänster sida av vägen. Det betyder att ratten sitter på höger sida i hyrbilen. Om du inte är van vid vänstertrafik kan det vara en bra idé att ha detta i åtanke. Öva gärna en del på uthyrningsstället innan du ger dig ut i trafiken.

Bangkok är generellt inte den lättaste bilstaden att navigera i som ny förare. Trafiken är rörig och staden känd för sina frekventa trafikstockningar. Fundera därför på vad du vill använda bilen till, om du vill åka ut på landsbygden för att se mer av omgivningarna är hyrbil ett perfekt sätt att göra det på. Vägarna utanför Bangkok är oftast i gott skick och här har du möjlighet att se lite mer av Thailand än genomsnittsturisten kanske gör. Gör research innan din resa för att hitta de gömda pärlorna med hyrbil i Bangkok – det är utan tvekan värt det!

Vanliga frågor om biluthyrning i Bangkok

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Bangkok?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Bangkok 247 kr.

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Bangkok?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Bangkok 301 kr.

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Bangkok?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Bangkok?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Bangkok

Utforska Bangkok med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!